Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman diyeyim adamin aklinda baskasi vardirDiyelimki bir aile tanıdığı var, bir de oğlu kadın illa sizle oğlunu arasını yapmak istiyor ama oğlan sizi istemiyor .... Çocukdanda hoşlandınız ve çocuğun tavırlarını gördükçe üzülüyorsunuz .... Ne yapardınız
Aslında yazdığı konunun başlığına tekrar bakarsa bizim cevaplarımıza gerek bile yokAman diyeyim adamin aklinda baskasi vardir
Çok kızgın ve öfkeliyim..... Bundan bir yıl önce ablasının telinden silinmişim whatsuptan gördüm hala konuyu anlamayanlar var benle olsun illede benim olsun diyen yok, kafamdan atamıyorum ki çok gururluyumdur onla iletişime geçtiğim yok rahatsız etmiyorum yani, sadece kafamda içimde Bi yerlerde çok kırgınımda ayrıca ben bunu hakketmedim, kendisi çocukluk arkadaşımmış ve ben onu hatırlamazken o beni hatırlıyordu hatta bozulmuştu onu hatırlamama, annesinede çok kızgınım beni resmen bepenilmeyen kız durumuna düşürdü yani olan bana oldu yine..
Yapacak bir şey uok. Anne istese de önemli değil. Önemli olan adamın istemesi. Eminim sizi seven ve değer verecek bir adam vardır. Boşver onuDiyelimki bir aile tanıdığı var, bir de oğlu kadın illa sizle oğlunu arasını yapmak istiyor ama oğlan sizi istemiyor .... Çocukdanda hoşlandınız ve çocuğun tavırlarını gördükçe üzülüyorsunuz .... Ne yapardınız