Annesi sizi istiyor ama o

Annesi manavdan sebze mi alacak canım aaa birde ne yapayım demişsinz tabiki hcbrsey. Adam sizden hoslanmak zorunda değil. Sonuçta evlenmiş olsanız annesiyle yaşamıycaksınız.

Çok kızgın ve öfkeliyim..... Bundan bir yıl önce ablasının telinden silinmişim whatsuptan gördüm hala konuyu anlamayanlar var benle olsun illede benim olsun diyen yok, kafamdan atamıyorum ki çok gururluyumdur onla iletişime geçtiğim yok rahatsız etmiyorum yani, sadece kafamda içimde Bi yerlerde çok kırgınımda ayrıca ben bunu hakketmedim, kendisi çocukluk arkadaşımmış ve ben onu hatırlamazken o beni hatırlıyordu hatta bozulmuştu onu hatırlamama, annesinede çok kızgınım beni resmen bepenilmeyen kız durumuna düşürdü yani olan bana oldu yine..

Şu ana kadar hiç ciddi bir ilişkiniz olmadı mı ya da hiç beğenilip/sevilmediniz mi karşı cins tarafından? En ufak bir beğenilme kırıntısına çok ihtiyacınız varmış ki bu durum sizi çok etkilemiş diye düşündüm ben bu mesajı okuduğumda.
Hiç ilişki yaşamadığınız bir kişiyi bu kadar takıntı yapmanızın altında yatan bir sebep olmalı, onu bulmaya çalışın. 'Hayatı Yeniden Keşfedin' kitabını tavsiye ederim.

Bence bu sevdaya yol yakınken veda edin.
Kuzenimi kızı çok beğeniyorlar vs. Diye bir şekilde ikna ettiler baskıyla evlendi ve 5 ay sonra boşandı ısınamadım siz zorladınız diyerek.
Yani adam sizden hoşlansa zaten başından beri belli olurdı ayrıca kvlere güven olmaz bugün seviyorum canım cicim yapar yarın evlenirsiniz nerden geldi başıma der.

Bence o kadınla görüşmeyi bitirin.
Çünkü onunla konuştukça daha çok bağlanacaksınız.
Takıntı haline getirmişsiniz.

nastassiya çok haklı o ara getcontackt cep telefonuna kmi sizi nasıl kaydetmiş onu gösteren)diye bi uygulama vardı belkide bir şey öğrendiler...belkide annesi sildirdi..işin kötü tarafı bu aileyle arama aracı olan kadın akrabamla bu süreç içerisinde kanlı bıçaklı oldum !! ölse cenazesine gitmem oderece o onlarla görüşüyor zaten ben yıl oldu görüşmüyorum..ve bu kadın bana imalı imalı bir şeyler söyledi ama bir önceki kavgamıza binaen söyledi sanmıştım...neyse tamam silkelenicem ve kendime gelicem..

Şaka mı bu. Annesi istemese o kim oluyor dersiniz

Diyelimki bir aile tanıdığı var, bir de oğlu kadın illa sizle oğlunu arasını yapmak istiyor ama oğlan sizi istemiyor .... Çocukdanda hoşlandınız ve çocuğun tavırlarını gördükçe üzülüyorsunuz .... Ne yapardınız
Yapacak bir şey uok. Anne istese de önemli değil. Önemli olan adamın istemesi. Eminim sizi seven ve değer verecek bir adam vardır. Boşver onu

Back
X