- Konu Sahibi askerinkalbi
-
merhaba arkadaşlar.. vaktinizi almadan konuma gireyim. Sevgilim Kocaeli'nde asker.bu haftasonu yanına gidicem oda evci iznine çıkıcak bi iki gün görüşebilicez 4 aydır görüşmüyoruz çok özledim.. Annesine yanına gidicemi söylediğimde oda benimle gelmek istediğini söyledi halbuki 1 ay önce onlar gitti bende birşey diyemedim kem küm bişiler diyebildimAma gelin görün ki ben tek gitmek sevgilimle başbaşa olmak istiyorum orda üniversiteden arkadaşım var onda kalıcaz ama annesinin gelmesi bizim yaptığımız planları ertelettiricek malesef ben nasıl diyebilirim ki gelmeyin biz plan yaptık diye. sevgilime de ayıp olmasın diye söyleyemedim ne yapayım ben bişiler diyin hanımlar
erkek arkadaşının ağzını ara ilk önce. o annesinin gelmesine ne diyor onu öğren. eğer oda yalnız kalmak istiyorsa sen karışma o annesne söylesin bi şekilde..
haklısınız tabi ki annesi geçen onlar giderken biz kalabalık gidiyoruz sende sonra gidersin kızım üzülme dedi peki dedim ama bu sefer bende yalnız gitmek istedim sadece bide kızının çocuğuna bakıyor onu da getircekmiş 1 yaşında e oda olursa bilemedim artık nasıl olur bende sık sık gidemem bu ilk ve tek fırsatım da o yüzden yani bişi demiyim mi acaba :)
merhaba arkadaşlar.. vaktinizi almadan konuma gireyim. Sevgilim Kocaeli'nde asker.bu haftasonu yanına gidicem oda evci iznine çıkıcak bi iki gün görüşebilicez 4 aydır görüşmüyoruz çok özledim.. Annesine yanına gidicemi söylediğimde oda benimle gelmek istediğini söyledi halbuki 1 ay önce onlar gitti bende birşey diyemedim kem küm bişiler diyebildimAma gelin görün ki ben tek gitmek sevgilimle başbaşa olmak istiyorum orda üniversiteden arkadaşım var onda kalıcaz ama annesinin gelmesi bizim yaptığımız planları ertelettiricek malesef ben nasıl diyebilirim ki gelmeyin biz plan yaptık diye. sevgilime de ayıp olmasın diye söyleyemedim ne yapayım ben bişiler diyin hanımlar
Annesi sevgilinize dememiş mi gelicem diye?
Siz Sevgilisi Olduğunuz Halde Bu Kadar Özledi İseniz;
Bir de Annesini Düşünün O Evladını NAsıl Özlemiştir..
Kalmazsınız Arkadaşınızın Evinde..
Annesiyle Ziyaret Edersiniz Gelirsiniz..
Hem Annesiyle Sizi Birlikte Görünce Çok Mutlu Olacaktır..
Allah Kavuştursun..
Siz şimdi annesine gelme diye imada dahi bulunsanız hem haksız olursunuz hem de ileriki ilişkinizde k.valideniiz karşınıza almış olursunuz. Daha askerdeki oğlumu görmemi istemiyor, ileride neler yapar diye düşünür.
çok teşekkür ederim inşallah kavuşturur. Anneside çok özledi tabi ki birde çok düşkün oğluşuna :) bende öyle dedim görüp döneriz diye oda o kadar yol gidicez birde bebek var zor olur kalırız ertesi gün döneriz dedi bende bişi diyemiyorum 1 ay öncede gideyim dedim kendileri plan yaptı arabada yer yok sen sonra git dedi şimdide ben geleyim sonra yeğenini de alalım az öncede ablası işten izin alırsa oda gelcek dedi.. galiba yine arabada yer yok sen sonra git'e dönüşücek.korktum..
Bence Sen Daha Sonra Git..
Kafan Rahat Olsun
kesinlikle bende o yüzden birşey diyemedim ama kızıcaksınız belki ama gelmesini de istemiyorum işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?