- 13 Mart 2024
- 12
- 3
- 1
- 27
- Konu Sahibi beyzguvercn
-
Uyumak istemiş. Annesi kabul etmemiş . Bu isteğin vuku bulması da beni çok düşündürdü.Allahım ya
Beraber uyuyorlar herhalde söyledigine bakarsak.Çok içlı dışlı bir anne evlat ilişkisi.Kazık kadar adam birde ya.
33 yaşında adam annesiyle aynı yatağa giriyorsa ne düşünsen az
Birçok ülkede de yaygın aslında sanılanın aksine anne oğul aşkı ileri boyutta
Genetic sexual attraction deniyor
33 yaşında adam annesiyle aynı yatağa giriyorsa ne düşünsen az
Birçok ülkede de yaygın aslında sanılanın aksine anne oğul aşkı ileri boyutta
Genetic sexual attraction deniyor
uYmak istemiş annesi onay vermemiş tabii de..bu istek bile ...
Kızı varken , kız kardeşi varken ona düşmez sütyen külot bakmak. Sevgilisiyle tatildeyken de aklına bunun eksikliği gelmemeliDon atlet isteyebilir fantezi iç giyim almıyor sonuçta annesinden bahsediyorsunuz garip gelmedi bana bu.
Yahu dalga mı geçiyorsunuz? Ne demiş, "anne sen bu gece babamla yatma, benle yat" mı demiş? Bu nasıl normal olabilir?Uyumak istemiş. Annesi kabul etmemiş . Bu isteğin vuku bulması da beni çok düşündürdü.
Yo yo yo yo ! O kadar değil . Bu düşünce de değilim. Çok düşkün annesine . Bu bana sağlıksız geldi .Don atlete gelene kadar asıl problemi en sonda yazmışsınız. Ben 33 yaşında annesiyle yatan bir adamın ensest olduğunu düşünürüm kusura bakmayın.
Abla kaç kurtul bu adamdan ya anne kuzusumu yoksa başka bir şeymi belli değil.Uyumak istemiş. Annesi kabul etmemiş . Bu isteğin vuku bulması da beni çok düşündürdü.
Yahu dalga mı geçiyorsunuz? Ne demiş, "anne sen bu gece babamla yatma, benle yat" mı demiş? Bu nasıl normal olabilir?
Annesine iç çamaşırı alırken size mi soracak? Evlat kaç yaşında olursa olsun evlattır. Babamın kıyafetlerine kendim bakar, yırtılanları ayırır yenilerini alırım ve buna iç çamaşırı da dahildir. Bunda zerre kötü şey aranmaz, arayanın kendi zihniyeti kötüdür.Kızı varken , kız kardeşi varken ona düşmez sütyen külot bakmak. Sevgilisiyle tatildeyken de aklına bunun eksikliği gelmemeli
Hayır . Kesinlikle değil..bağlılık hali. O da normalmiş . Böyle düşünenler de var. Ben art niyet aramadım kesinlikleYeni üye ilk konu. Umarım pis bir fantezi değildir!
Belki kötü rüya gördüYahu dalga mı geçiyorsunuz? Ne demiş, "anne sen bu gece babamla yatma, benle yat" mı demiş? Bu nasıl normal olabilir?
Bence de iç çamaşırı almasında bir sorun yok.Annesine iç çamaşırı alırken size mi soracak? Evlat kaç yaşında olursa olsun evlattır. Babamın kıyafetlerine kendim bakar, yırtılanları ayırır yenilerini alırım ve buna iç çamaşırı da dahildir. Bunda zerre kötü şey aranmaz, arayanın kendi zihniyeti kötüdür.
Ben sevgilinize değil size diyorum!Hayır . Kesinlikle değil..bağlılık hali. O da normalmiş . Böyle düşünenler de var. Ben art niyet aramadım kesinlikle
O düşüncede olmadığınız çok belli zaten hala sütyen, külot diyorsunuz, kızına deseydi diyorsunuz. Ama birşey diyeyim mi, bende alıntıladığınız üye gibi düşünüyorum.Yo yo yo yo ! O kadar değil . Bu düşünce de değilim. Çok düşkün annesine . Bu bana sağlıksız geldi .
Ben kötü niyet aramadım kesinlikle. Aklıma sapkın düşüncelerde gelmedi. Beni düşündüren şey eşim olacak kişinin bir kız kardeşi olmasına ragmen ailesinin her şeyiyle kendisinin ilgilenecek olması. Tekrar belirteyim ailesi genç insanlar.Annesine iç çamaşırı alırken size mi soracak? Evlat kaç yaşında olursa olsun evlattır. Babamın kıyafetlerine kendim bakar, yırtılanları ayırır yenilerini alırım ve buna iç çamaşırı da dahildir. Bunda zerre kötü şey aranmaz, arayanın kendi zihniyeti kötüdür.
Konuya ilk yorumumda dedim ama nasıl art niyetliysem diyeBelki kötü rüya gördüannesini istedi neden hemen kötü düşünüyorsunuz. Akıl yaşı 3 ola bilir gerçek yaşı 33 olsada.
Serin hikaye; aynı anda birden çok tuşa basılmış.
Ha kızı ha oğlu iç çamaşırına bu kadar anlam yüklemeyin kime düşüp düşmeyeceği de sizi ilgilendirmez zaten ayrılmışsınız bitmiş gitmiş.Kızı varken , kız kardeşi varken ona düşmez sütyen külot bakmak. Sevgilisiyle tatildeyken de aklına bunun eksikliği gelmemeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?