Neden die cok soeguladim tabi ben en kucugum cok duskundum belki ondandir dedim.Sizi çok iyi anlıyorum .Neden ? diye istemsizce sorguluyor insan …
Malesef bende daha çok yeni bir ay bile olmadı annemi kaybedeli.brnde sizin gibi covid den kaybettim bir an olsun aklımdan çıkmıyor nasıl alışacağım annesizlige bilmiyorumBende varım annesini kaybeden.36yaşındayım covid den 5ay önce vefat etti annecim.baba yok kardeş yok.Eşim ve oglumlayim şükür.Ama yüreğim yanıyor hala.samimi arkadaşlarım in anneleri sağ.okuldaki müdürüm 56yasında adam annesiyle konuşuyor telde.yüreğim sıkışıyor.yaşlar boşalıyor gözlerimden.Allah yaşayanlara uzun ömür.Vefat edenlere rahmet eylesin.Amin
Merhaba bayanlar,
20 sene oldu annemi kaybedeli. Ama kesinlikle acısi gitmiyor. Sadece alışılıyor. Koca koca kadınları görüyorum annesi hattâ ananesi bile yaninda. O kadar canım aciyorki. Iki abim var ama onlar kendi hayat kavgasinda. Ablam yada kız kardeşim olsaydı belki anlardık birbirimizi. Eşim ve oğlum canlarım tabi onlar var ama beni bu anlamda anlayacak biri yok malesef. Ah kızlar bu acıyı bu yalnızlığı allah kimseye vermesin. Zaman zaman aklıma gelince böyle hüzünleniyorum işte. Çaresi yok malesef. Okuduğunuz için teşekkür ederim.
Nasil sarilasim geldi size. Basiniz sagolsun, keske ölümleri, hastaliklari, acilari yok edebilsek dünyadan.Bu başlığa girmemek için direndim aslında.
Tam 30 yıl oldu annemi kaybedeli, sadece 6 yaşındaydım, 3 kız kardeş kaldık.
Çocuksun sokakta oynuyor oyalanuyorsun. Ya da ölümün ne demek olduğunu tam kavrayamiyorsun.
En büyükleri de ben olunca başka bir sorumluluk bindi üzerime.yillarca.
Geçen sene de ikizim gibi olan kız kardeşimi kaybettim. Akıl baki iken yaşadığın birinci dereceden kaybın tarifi yok.
Yarım gitti, kolum kanadım gitti, sanki ilk evladim gitti. Canım gitti.
Yaw bne niye girdim bu başlığa.
Rahmet olsun annenize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?