- 1 Kasım 2020
- 54
- 28
- 38
- 32
- Konu Sahibi armchair99
1 yaşında erkek bebeğim var ve abarttığımızı düşüneceksiniz ama beni sevmiyor gerçekten. Bakımını ben yapıyorum arada büyükler geliyor ama genel olarak bütün gün benimle birlikte. Ben anneanneye bırakıp dışarı çıkıyorum. Giderken hiç ağlamıyor. Dönünce yüzüme bakmıyor. Hiç umursamıyor. Ama akşam babası gelince onun kucağına gitmek istiyor. Babası varsa evde zaten hiç kimseye gitmiyor. Babası evden giderken ağlıyor. Ben çocuk ruhlu bir insanım. Birsürü çocuk şarkısı ve oyunu bilirim. Hatta çocuklar beni sever gitme falan diye ağlar arkamdan. Bebeğime şarkı söylüyorum oyunlar oynuyorum ama ben solda 0'ım resmen. Babası da oyun oynamayı şarkıları falan hiç bilmez sadece öyle duruyor bebeğin yanında. Babası sevmesi tabii ki çok önemli ve güzel ama anneye bu kadar kayıtsız olmak normal mi? Bu arada doğduğu günden bu yana emziriyorum. Sık sık sarılıyorum ama nafile. O kadar üzülüyorum ki! Ben hiçbir çocuk görmedim böyle. Kız erkek fark etmeksizin hepsi annesine aşık adeta. Ben de öyleydim küçükken annemden hiç ayrı kalamazdım ama bebeğim resmen bensiz daha mutlu. Bir şey daha fark ettim onu da söyleyeyim. Aylarca bir şey öğretmeye çalışıyorum. Mesela bay bay yapmak gibi. Asla ama asla benim öğretmeye çalıştıklarımı almıyor. Dedesi öğretmeye çalışıyor mesela daha komplike bir şeyi hemen öğreniyor. Ben çocuğumla bağımı geliştirmek için ne yapmalıyım? Özellikle çocuk psikiyatristi/psikoloğu, çocuk gelişimcisi falan varsa yanıtlayabilir mi?