Annesinin Sectigi Kizla Evleniyor...

Yaren89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2011
287
0
46
Almanya
O gün geldi catti iste, 6 ay oldu benden gideli... Konumu okuyanlar bilir. Ilk askim o benim :( tek asik oldugum Adam. Cocuktuk daha, 6 sene önce ayrildik, ve 6 ay önce tekrar denedik. Taaki Annesi duyana kadar :( istemedi beni, nisanlanip ayrilmami sebeb göstermisti. Simdi onun istedigi oldu, o Evleniyor :( hemde Anne tarafindan akrabasiyla ...Nasil gececek simdi günlerim ??? Allahtan hayirlisini diliyorum, ama icimden insallah evlenmez de diyorum :( yalnis biliyorum, dogruyu sadece Allah bilir ama elimde degil, kalbim sanciyor :( zar zor toparlandim ayriliktan sonra, simdi bu haberi aldim ... Mutlu olurmuki? sevmedigi bir kizla? benim ona olan duygularimi bildigi halde, onunda sözde beni cok sevdigi halde, mutlu olurmu??? Demisti bana, seninle evlenemessek, kimle evlendigim umrumda olmaz, birisiyle evlenirim dedi... Sen olmadiktan sonra, kim oldugunun bir önemi yok demisti :(
insallah mutlu olur ama :( cok mutlu olsun...

Ama YEMIN EDERIMKI, o Dügüne gidip Ikisinede tebrik edicem...

Zor bi durum..
Allah yardımcın olsun..
Ama bence düğüne gitme.. Sadece daha fazla yaralanırsın o kadar.. :50:

onu o zaman soylemiş mutlu olur merak etme.. bende bı zamanlar bırıne bole bişi demiştim ama şimdi eşimle olan mutlulugum tarıf edılemez.. sende unutursun aklına bıle gelmez.. hem neden gıdıp huzur kacıracaksın kı düğüne? düğününde moral bozmak mı istiyosun.. çünkü senınle bırlıkteyken gıdıp bı baskasıyla evlılık kararı almamış 6 ay olmus ayrılalı ömür boyu yalnız mı kalıcaktı senden ayrıldı dıye nasıl olsa evlenecek.. aılesı ıstemıs yada kendı öle yada bole...

O bana veda bile etmeden gitti, ben huzur bozmak istemiyorum, zaten ailecek davet edilicez o dügüne. Yani onun dügün davetiyesi elime verilecek :(

sadece 5 dakika girip allah mutlu etsin diyip, gidicem... Onun Kadar Korkak degilim, kimseden kacmiyorum... Bir vedayi bile cok gördü bana :( bitti bile demedi :( yok oldu gitti...

O bana veda bile etmeden gitti, ben huzur bozmak istemiyorum, zaten ailecek davet edilicez o dügüne. Yani onun dügün davetiyesi elime verilecek :(

sadece 5 dakika girip allah mutlu etsin diyip, gidicem... Onun Kadar Korkak degilim, kimseden kacmiyorum... Bir vedayi bile cok gördü bana :( bitti bile demedi :( yok oldu gitti...

Neden?
Daha çok acı çekmek hoşuna mı gidecek?

Neden?
Daha çok acı çekmek hoşuna mı gidecek?

Öyle yada böyle Evleniyormu? EVET. o bana bir vedayi bile cok gördü, ama ben ona utancin ne oldugu göstermek istiyorum... Yaptigi seyden utansin istiyorum, bununla evliligi kast etmiyorum,. veda etmeden gidisinden bahsediyorum. Onun kadar Korkak olmadigimi görsün istiyorum. Zaten kendisi beni davet edicek dügününe, Neden gitmim??? Surat asmicam, cok mutlu bir sekilde gidip tebrik etmek istiyorum, sonra ayrilcam zaten ordan...

Bunu Yapmassam ömrüm boyunca kendimi affedemem...

Öyle yada böyle Evleniyormu? EVET. o bana bir vedayi bile cok gördü, ama ben ona utancin ne oldugu göstermek istiyorum... Yaptigi seyden utansin istiyorum, bununla evliligi kast etmiyorum,. veda etmeden gidisinden bahsediyorum. Onun kadar Korkak olmadigimi görsün istiyorum. Zaten kendisi beni davet edicek dügününe, Neden gitmim??? Surat asmicam, cok mutlu bir sekilde gidip tebrik etmek istiyorum, sonra ayrilcam zaten ordan...

Bunu Yapmassam ömrüm boyunca kendimi affedemem...

Yanlış anlıyorsun...
O utanacak,korkak olmadığını görecek vs. Peki tamam,kabul.
Peki ya sen?
Senin için acımayacak mı?
İnsanın ömrü boyunca o sahne gözünün önünden gitmez ayol?
Sevgi bazen vazgeçmesini bilmektir,kadere boyun eğmektir.
Bile bile kendine ve sevdiğine acı vermek benim aşk kitabımda yazmaz.

Yanlış anlıyorsun...
O utanacak,korkak olmadığını görecek vs. Peki tamam,kabul.
Peki ya sen?
Senin için acımayacak mı?
İnsanın ömrü boyunca o sahne gözünün önünden gitmez ayol?
Sevgi bazen vazgeçmesini bilmektir,kadere boyun eğmektir.
Bile bile kendine ve sevdiğine acı vermek benim aşk kitabımda yazmaz.

Suanda aci cekiyorum :( ben vazgemisim zaten, boyunda egdim, onun arkasindan ne kostum nede yalvardim... o yolunu cizdi bana kabul etmek düser... Evleniyor olusunu hice sayamam ki, onun ailesi, beni bile bile, bize dügüne davet edicektir. ve bende gidicem sadece 5 Dakika... Gercekle yüzlesmek istiyorum, istedigi kadar aci versin bana, bunu kendime borcluyum... :43:

gidisimle onu üzermiyimki?? :( ama onlar davet edicek...

ben onu üzmek istemiyorum ki :( :43:

Seni seviyorsa üzersin tabii...
Yok sevmiyorsa üzülmez zaten.

Suanda aci cekiyorum :( ben vazgemisim zaten, boyunda egdim, onun arkasindan ne kostum nede yalvardim... o yolunu cizdi bana kabul etmek düser... Evleniyor olusunu hice sayamam ki, onun ailesi, beni bile bile, bize dügüne davet edicektir. ve bende gidicem sadece 5 Dakika... Gercekle yüzlesmek istiyorum, istedigi kadar aci versin bana, bunu kendime borcluyum... :43:

Sen bilirsin..
Ben üzülme diye söyledim.

adam seni sevseydi ne olursa olsun seninle evlenirdi seninle hayatını birleştirirdi ben buna inanırım bunu bilirim
benimde eşimin annesi neler etti hatta biz nişanlıyken ona başka kızları önermiş onunla evlenme bununla evlen düşün kadın başka kızlara dünür gezmiş o kadar yanii ama eşim beni bırakmadı ya sen ya hiç dedi her zaman hiç ağzından başkasıyla evlenirim kim olursa olsun demedi
senin sevdiğin seni sevmemiş bu çok belli mutlu olmam demiş öyle mutlu oluyorlar ki sana anlatamam etrafımda çok örnek oldu öyle
bir kız arkadaşım vardı onu seven öl dese ölen bir çocuk vardı sonra bir duydum çocuk başkasıyla nişanlandı evlendi ve hemen de çocuğu oldu ve de çocuk çook mutlu iyi ki eşimle evlenmişim iyi ki başkası olmadı diyip duruyormuş ne zaman görsem eşiyle face de resimleri var eşiyle hep ele ele
yani sen kendini kandırma canım o yolunu eşini seçmiş o nedenle senin için konu kapanmıştır
sende bir an önce yolunu çiz herşeyden önce şunu düşün ki o kişiyi Allah sana yazmamış

adam seni sevseydi ne olursa olsun seninle evlenirdi seninle hayatını birleştirirdi ben buna inanırım bunu bilirim
benimde eşimin annesi neler etti hatta biz nişanlıyken ona başka kızları önermiş onunla evlenme bununla evlen düşün kadın başka kızlara dünür gezmiş o kadar yanii ama eşim beni bırakmadı ya sen ya hiç dedi her zaman hiç ağzından başkasıyla evlenirim kim olursa olsun demedi
senin sevdiğin seni sevmemiş bu çok belli mutlu olmam demiş öyle mutlu oluyorlar ki sana anlatamam etrafımda çok örnek oldu öyle
bir kız arkadaşım vardı onu seven öl dese ölen bir çocuk vardı sonra bir duydum çocuk başkasıyla nişanlandı evlendi ve hemen de çocuğu oldu ve de çocuk çook mutlu iyi ki eşimle evlenmişim iyi ki başkası olmadı diyip duruyormuş ne zaman görsem eşiyle face de resimleri var eşiyle hep ele ele
yani sen kendini kandırma canım o yolunu eşini seçmiş o nedenle senin için konu kapanmıştır
sende bir an önce yolunu çiz herşeyden önce şunu düşün ki o kişiyi Allah sana yazmamış

Düsündükce deli oluyorum, Biryanim mutlu olsun diyor, diger yanim beni unutmasini istemiyor :43: beni sevmiyor olusuna inanmak istemiyorum belkide ne bilim :43:Veda bile etmeden gitti, simdi Nisan haberi geldi :43:
Allahim insallah hayirlisini nasip eder... Ben o evlenmeden zaten kimseyi hayatima sokamam derdim, simdi evleniyor ve benim migdem bulaniyor, kalbim sanciliyor :43:

peki evlenceği kişi siznle geçmişinii biliyorsa ?

onu üzmek insanlığa kadınlığa sığar mı ?

sevmese evlenmezdi o kızla, belli ki seviyor.
oraya gitsen adam üzülmez, sadece senin onu unutamadığını anlar iyice. umursamaz davranmaya çalışsan bile ele verirsin kendini, dayanamazsın. o yüzden kendini küçük düşürme bence...

bence gitme inan bu durumda tek üzülen sen olacaksın..kimse kimseyi zorla evlendiremez yada istemeden..erkeklerin ne söylediğine çok takılma çünkü o kadar güzel oynuyorlar ki sanıyorsun sen olmasan ölecek..sonra karşılarına biri çıktığı zaman aklına bile gelmiyorsun..boşver önüne bak sen..kendini düğüne giderek üzme..

Hee bir de o var!
O gelinin suçu ne?
En güzel gecesi mahvolacak!

Mahvolacak deme lütfen :( dügüne davetliyiz zaten. ben gidersem eger, sadece 5 dak. girip tebrik etmekti niyetim. güzelcene... Yoksa o kizin sucu ne ki :( :43: kendimden gectim birde baskalarini düsünür oldum

bence gitme inan bu durumda tek üzülen sen olacaksın..kimse kimseyi zorla evlendiremez yada istemeden..erkeklerin ne söylediğine çok takılma çünkü o kadar güzel oynuyorlar ki sanıyorsun sen olmasan ölecek..sonra karşılarına biri çıktığı zaman aklına bile gelmiyorsun..boşver önüne bak sen..kendini düğüne giderek üzme..

Annem gibi konustun vallah :43:

Back
X