Annesinin Sectigi Kizla Evleniyor...

seni senden başka kimse üzemez bunu unutma olur mu hareket ederken...evet sevmese birşeyler hissetmese evlenmezdi onunla...peki o kızın suçu ne belki haberi bile yok senden...bende sen gibiydim 2.5 senemi verdim beni aldattığı kızla evlendi daha 2 gün önce benimde aylarca canım acımıştı ama inan ki geçiyor benim mucize gibi eşim çıktı karşıma ve ona dair herşeyi unuttum sanki eşimden öncesi yok gibi
üzülme hayatta geçmeyen hiçbir acı yok toparlan ve kendine gel daha sonradan pişman olacağın birşey yapma

seni senden başka kimse üzemez bunu unutma olur mu hareket ederken...evet sevmese birşeyler hissetmese evlenmezdi onunla...peki o kızın suçu ne belki haberi bile yok senden...bende sen gibiydim 2.5 senemi verdim beni aldattığı kızla evlendi daha 2 gün önce benimde aylarca canım acımıştı ama inan ki geçiyor benim mucize gibi eşim çıktı karşıma ve ona dair herşeyi unuttum sanki eşimden öncesi yok gibi
üzülme hayatta geçmeyen hiçbir acı yok toparlan ve kendine gel daha sonradan pişman olacağın birşey yapma

Okadar korkak ki, o kizin kesinlikle benden haberi olduguna inanmiyorum... anlatmamistir, anlattiysa bile kim bilir nasil. sonucta bana söyledigi hic bir sözü yerine getirmedi :(

Off bilmiyorum, hepiniz tebrik etme diyorsunuz :43:

senı uzmemek ıcın annemın buldugu kızla evlenıyorum demıstır,
hic bir erkek dusunemiyorum ki sevmedigi biriyle sirf annesi istedigi icin evlensin.
ayrica onlarin her dedigine kansaydik "ask acisi ceken" insanlar olmazdi, gunduzunde asigim senin icin oluyorum diyen adam, aksamina ayriliyor,
ya da iki gun sonra ayriliyor,bi anda degisiyorlar. onlar cok guzel kelime oyunlari yaparak bizi kandiriyorlar, bosver onune bak sen artik. senin kismetin olsaydi
senle evleniyor olurdu:34:
dugune de gitme , o aciya hangi insan dayanir. ben sevgilisiyle gorsem mahvolurum. kaldi ki dugunune gidicem:20:
ayrica kiza da yazik, onun bi sucu yok. seni biliyorsa gercekten cok uzucu olur. kendini kizin yerine koy ve gitme madem kendini dusunmuyorsun..

Öyle bir domuz bendede vardi,
adi batasica simdi nisanli :ssz:
Acisi gectimi, evet gecti, sadece birazcik öfke kaldi ama oda artik pek umrumda degil inanki :)
Hayat devam ediyor, hergün yeni bir güne uyaniyoruz,
ailemiz yanimizda, ellerimiz kollarimiz vucudumuz saglam, sagligimiz yerinde,

Inanki erkek milleti icin üzülmeye degmiyor,
bak bi arkadasda demis zaten, erkekler öyle güzel rol yapiyorki sanarsin sensiz ölecek,
sanarsinki asiri aci cekiyor, halbuki gününü gün ediyorlar.
Birak evlensin ne hali varsa görsün,
senide sevdigini zaten sanmiyorum, gercekler acidir, kendini daha fazla üzme.
Birdahada katiyyen görüsme onla, ne telefonla ne baska yolla ulasamasin sana,
arabeske baglatmasin olayi :ssz:
Dügüne filanda gitme, simdi ilk acinla böyle söylüyorsun, ama gitmemek senin icin daha hayirli.
Ayrica ailesi senin aileni dügüne davet ederse, cok büyük bir ayip etmis olacaklar !!

senı uzmemek ıcın annemın buldugu kızla evlenıyorum demıstır,
hic bir erkek dusunemiyorum ki sevmedigi biriyle sirf annesi istedigi icin evlensin.
ayrica onlarin her dedigine kansaydik "ask acisi ceken" insanlar olmazdi, gunduzunde asigim senin icin oluyorum diyen adam, aksamina ayriliyor,
ya da iki gun sonra ayriliyor,bi anda degisiyorlar. onlar cok guzel kelime oyunlari yaparak bizi kandiriyorlar, bosver onune bak sen artik. senin kismetin olsaydi
senle evleniyor olurdu:34:
dugune de gitme , o aciya hangi insan dayanir. ben sevgilisiyle gorsem mahvolurum. kaldi ki dugunune gidicem:20:
ayrica kiza da yazik, onun bi sucu yok. seni biliyorsa gercekten cok uzucu olur. kendini kizin yerine koy ve gitme madem kendini dusunmuyorsun..

Daha birlikteyken demisti bunu, umrumda olmaz kim olursa olur, senden sonrasi kim gelirse fark etmez demisti, birde akraba evliligi kesinlikle istemiyordu, simdi yapiyor iste :( :43:

Öyle bir domuz bendede vardi,
adi batasica simdi nisanli :ssz:
Acisi gectimi, evet gecti, sadece birazcik öfke kaldi ama oda artik pek umrumda degil inanki :)
Hayat devam ediyor, hergün yeni bir güne uyaniyoruz,
ailemiz yanimizda, ellerimiz kollarimiz vucudumuz saglam, sagligimiz yerinde,

Inanki erkek milleti icin üzülmeye degmiyor,
bak bi arkadasda demis zaten, erkekler öyle güzel rol yapiyorki sanarsin sensiz ölecek,
sanarsinki asiri aci cekiyor, halbuki gününü gün ediyorlar.
Birak evlensin ne hali varsa görsün,
senide sevdigini zaten sanmiyorum, gercekler acidir, kendini daha fazla üzme.
Birdahada katiyyen görüsme onla, ne telefonla ne baska yolla ulasamasin sana,
arabeske baglatmasin olayi :ssz:
Dügüne filanda gitme, simdi ilk acinla böyle söylüyorsun, ama gitmemek senin icin daha hayirli.
Ayrica ailesi senin aileni dügüne davet ederse, cok büyük bir ayip etmis olacaklar !!

Allah sükür beterin beteri var, bu neki ama elde degil iste. cok kötüyüm duydugumdan beri nefes almakta zorlaniyorum. istiyorumki beni güclü görsün, istiyorum o ezilsin benim DIK durusumun altinda, gerci sadece gösteris olacak, cünkü gercekte eriyorum :( ne dik durmasi :43: Ailesi davet edicek eminim, zaten annesi teyzeme laf sokmus, neymis: GENCLER BIRBIRLERINI BULDU, BIZDE BIR BAKTIK ISIN ICINDEYIZ :43:

Allah sükür beterin beteri var, bu neki ama elde degil iste. cok kötüyüm duydugumdan beri nefes almakta zorlaniyorum. istiyorumki beni güclü görsün, istiyorum o ezilsin benim DIK durusumun altinda, gerci sadece gösteris olacak, cünkü gercekte eriyorum :( ne dik durmasi :43: Ailesi davet edicek eminim, zaten annesi teyzeme laf sokmus, neymis: GENCLER BIRBIRLERINI BULDU, BIZDE BIR BAKTIK ISIN ICINDEYIZ :43:

belkide dogru söylüyordur
belkide benim adi batasica exin yaptigi gibi,
2 iliski birden sürdürmüstür ?
ne biliyorsun?
Ben artik hicbirseye inanmiyorum, eskiden cok inanmistim,
o kizida benide güyya ikimizi birden cok seviyormus :37: insan utanir be bunu söylerken,
sende dedigim gibi icini sogut,
adam resmen baskasini secti iste,
sende bundan sonra kendi yoluna bak, onun icin üzülmeye inan hicmi hic degmez,
gözyaslarina yazik, vaktine yazik.
sen onsuz da cok mutlu olursun bunu unutma,
biz dogarken onlar yoktu :ssz:

belkide dogru söylüyordur
belkide benim adi batasica exin yaptigi gibi,
2 iliski birden sürdürmüstür ?
ne biliyorsun?
Ben artik hicbirseye inanmiyorum, eskiden cok inanmistim,
o kizida benide güyya ikimizi birden cok seviyormus :37: insan utanir be bunu söylerken,
sende dedigim gibi icini sogut,
adam resmen baskasini secti iste,
sende bundan sonra kendi yoluna bak, onun icin üzülmeye inan hicmi hic degmez,
gözyaslarina yazik, vaktine yazik.
sen onsuz da cok mutlu olursun bunu unutma,
biz dogarken onlar yoktu :ssz:

onsuz da bir hayatim vardi benim, ondan sonrasi da olur, keske bana 6 sene Sonra SENI SEVIYORUM demeseydi :( keske hep eskisi gibi "benden nefret ettigini" sansaydim :(
simdi onu baskasiyla düsünüyorumya :43: migdem kaldirmiyor, basim agriyor. yemeden icmeden kesildim tekrar :43: Anlam veremiyorum bir türlü. Nasil olur? Bir tek lafi bile dogru degilmiydi?Ya benim tanidigim Adam, bu kadar kisa bir sürede tanimadigi birisiyle evlenmezdi :43: bizim dügünümüz olsun istiyordu bu sene :43:. Simdi Annesini akrabasiyla evleniyor... ALLAHIM SABIR VER :43:
o Dügüne davet edilicem, bana cok ACI verecek biliyorum. belki görmemek daha iyidir...

canım allah yardımcın olsun zor ama beterin beteri var . düğüne filanda gitme kendine acımı çektirmek istiyosun daha fazla hep aklına gelir kızla çocuk bırak görme duyma hatta evlendiği gün evde bile durma yakın oturuyosanız. kızada yazık onun ne suçu var . rabbim kimsenin başına vermesin çok zor eminim sabır ve güç versin sana allah içinden sevgisini alsın götürsün içine soğukluk versin rabbim . kısmet değilmiş öle düşün tabikide üüzlüyosun canın acıyo ama yapcak bişey yok anne zoruyla evlenmez hiç bir erkek klasik yalanlar. senden başkası olmaz yok senle olmazsa evlenmek için evlenirim canım bunların hepsi yalan klasik yalanlar bak aradan biraz zaman geçsin bide karşına biri çıksın kendine diceksinki ne diye okadar üzülmüşüm hiç değmezmiş hatta bak zaman geçsin sen karşılaş o çocukla diyelim yolda kendinden utanırsın ayy ben bu yüzdenmi acı çektim die inanki karşına biri çıksın unutur gidersin sakın düğüne filanda gitme

canım allah yardımcın olsun zor ama beterin beteri var . düğüne filanda gitme kendine acımı çektirmek istiyosun daha fazla hep aklına gelir kızla çocuk bırak görme duyma hatta evlendiği gün evde bile durma yakın oturuyosanız. kızada yazık onun ne suçu var . rabbim kimsenin başına vermesin çok zor eminim sabır ve güç versin sana allah içinden sevgisini alsın götürsün içine soğukluk versin rabbim . kısmet değilmiş öle düşün tabikide üüzlüyosun canın acıyo ama yapcak bişey yok anne zoruyla evlenmez hiç bir erkek klasik yalanlar. senden başkası olmaz yok senle olmazsa evlenmek için evlenirim canım bunların hepsi yalan klasik yalanlar bak aradan biraz zaman geçsin bide karşına biri çıksın kendine diceksinki ne diye okadar üzülmüşüm hiç değmezmiş hatta bak zaman geçsin sen karşılaş o çocukla diyelim yolda kendinden utanırsın ayy ben bu yüzdenmi acı çektim die inanki karşına biri çıksın unutur gidersin sakın düğüne filanda gitme

öyle cok istiyorumki unutmayi, bir yandanda yok hep kalsin icimde diyorum, bana 6 sene önce aldigi hediyeler + gülleri bile duruyor, kiyamiyorum atmaya :43: allahtan hayirlisini diliyorum, gönlümde olani hayirli eglesin istedim hep ama o simdi baskasiyla evleniyor :43: ... Insallah dediginiz gibi gecer, ama ben birkere ASik olmadigim biriyle nisanlandim, yinede unutamadim onu :43: onun yeri hep farkliydi, sebebsiz yere... Bana farkli mi davrandi HAYIR, özel seyler mi yapti HAYIR. ama onun yaninda olunca Kalbim canlaniyor sanki :43: öylece seviyorum onu... Ona "seni seviyorum" bile diyemedim 6 sene sonra tekrar döndügünde. Korktum, sanki söyledigim an kayip gidecekmis gibi, bogazim dügümlenirdi her söylemek istedigimde. öyle icimde saklamisim ki onu, kendim bile dile getirmekten korktum :43: Gittigi zaman KAL Bile diyemedim, cünkü biliyordum, sonu yine ayrilik olacakti, onda kalacak yürek yoktu :43:
onun iyiligi icin KAL DIYEMEDIM :43:

annesinin tavrı belliymiş zaten evlensende annesi yüzünden huzursuz olurdun buna inan birde masaya yumruğunu koyacak biri değilmiş baksana . bak canım yaşın kaç bilmiyorum ama inan ki geçicek bak görüceksin sende unutamam diosun doğru belki hep içinde bi yara olucak belki kolay olmucak ama geçicek

önce sen buna kendini inandır sana acı veren canını yakan en çok başkasıyla evlenmesi olmuş evlenmese bu kadar asla olmazdın hiç kolay değil ama rabbim sabrını vericek veriyo kafanı dağıtmaya çalış bişeylerle oyalan gözün görmesin kulağın duymasın ki dahada yıpranma .

gün gelicek sende çok mutlu olucaksın gerçekten çok sevdiğin biri karşına çıkıcak ve diceksinki rabbim oda sevgimiymiş ... bak görürsün ... sende sevilceksin sende seviceksin tekrar umudunu yitirme . ve senin de mutluluk haberlerin onun kulağına gidicek .

annesinin tavrı belliymiş zaten evlensende annesi yüzünden huzursuz olurdun buna inan birde masaya yumruğunu koyacak biri değilmiş baksana . bak canım yaşın kaç bilmiyorum ama inan ki geçicek bak görüceksin sende unutamam diosun doğru belki hep içinde bi yara olucak belki kolay olmucak ama geçicek

önce sen buna kendini inandır sana acı veren canını yakan en çok başkasıyla evlenmesi olmuş evlenmese bu kadar asla olmazdın hiç kolay değil ama rabbim sabrını vericek veriyo kafanı dağıtmaya çalış bişeylerle oyalan gözün görmesin kulağın duymasın ki dahada yıpranma .

gün gelicek sende çok mutlu olucaksın gerçekten çok sevdiğin biri karşına çıkıcak ve diceksinki rabbim oda sevgimiymiş ... bak görürsün ... sende sevilceksin sende seviceksin tekrar umudunu yitirme . ve senin de mutluluk haberlerin onun kulağına gidicek .

Yasim 23... zaten bana annem karsi dediginde ben ona yollarimizi ayiralim dedim, araniza girmek istemiyorum dedim, o yalvardi yakardi, sonra öylece veda etmeden gitti:43: keske bari bi veda edebilseydik :43: ona hoscakal diyebilseydim, belki de bu yüzden istiyorum dügüne gitmeyi ve mutluluk dilemeyi. belki kendimce böyle noktayi koymus olacam :43:

insallah allahim onu unutturacak hayirli birini nasip eder. ama ben kimseye o sansi vermiyorumki :43: birde o var. Soranlara Hayir diyorum hala...

gidisimle onu üzermiyimki?? :( ama onlar davet edicek...

ben onu üzmek istemiyorum ki :( :43:

hayır üzülmez yanında beyazlar içinde bir baskasını görüp sen üzülürsün düğününde de ıstersen sonuna kadar bekle umrunda bıle olmassın çünkü insan düğününde kim gelmıs ne etmiş bunları hiç düşünmez eşiyle yaşayacakları güzel şeyleri düşünür ne bilim düğün bıtınce evimize gıdıcez vs vs.. ve moralını de pek bi şi bozmaz ancak onun mutluluguyla sen üzülüürsün o da sana mutlulugunu gözüne soka soka göstermıs olur...

adam seni sevseydi ne olursa olsun seninle evlenirdi seninle hayatını birleştirirdi ben buna inanırım bunu bilirim
benimde eşimin annesi neler etti hatta biz nişanlıyken ona başka kızları önermiş onunla evlenme bununla evlen düşün kadın başka kızlara dünür gezmiş o kadar yanii ama eşim beni bırakmadı ya sen ya hiç dedi her zaman hiç ağzından başkasıyla evlenirim kim olursa olsun demedi
senin sevdiğin seni sevmemiş bu çok belli mutlu olmam demiş öyle mutlu oluyorlar ki sana anlatamam etrafımda çok örnek oldu öyle
bir kız arkadaşım vardı onu seven öl dese ölen bir çocuk vardı sonra bir duydum çocuk başkasıyla nişanlandı evlendi ve hemen de çocuğu oldu ve de çocuk çook mutlu iyi ki eşimle evlenmişim iyi ki başkası olmadı diyip duruyormuş ne zaman görsem eşiyle face de resimleri var eşiyle hep ele ele
yani sen kendini kandırma canım o yolunu eşini seçmiş o nedenle senin için konu kapanmıştır
sende bir an önce yolunu çiz herşeyden önce şunu düşün ki o kişiyi Allah sana yazmamış

aynen böyle düşünüyorum...

hayır üzülmez yanında beyazlar içinde bir baskasını görüp sen üzülürsün düğününde de ıstersen sonuna kadar bekle umrunda bıle olmassın çünkü insan düğününde kim gelmıs ne etmiş bunları hiç düşünmez eşiyle yaşayacakları güzel şeyleri düşünür ne bilim düğün bıtınce evimize gıdıcez vs vs.. ve moralını de pek bi şi bozmaz ancak onun mutluluguyla sen üzülüürsün o da sana mutlulugunu gözüne soka soka göstermıs olur...

migdem kalkti yine :43: nasil dayanacam ben buna :43:

canım sen çok sevmişsinde karşındaki insan senin sevdiğin gibi sevmemiş.benide ailesi istemedi bi dünya dedikodular oldu.erkek arkadaşımın annesi oğluna ya ben ya o kız dedi ama o beni seçti.ben,m ailem duydu bunları tabi benim ailemde istemedi ve biz ayrı şehirlerdiydik bi telefonumuz vardı net almamıştık ozamn eve bir birimize sahip çıktık ilişkimize sahip çıktık şimdi allaha şükür aştık herşeyi onlarda kabullendi.demek istediğim o seninle olmak isteseydi dünya dursa karşısında yıkar geçerdi.düğününe gitmkle sen yine kendini üzeceksin.onun yanında kendini hayal edeceksın bence bşver gitme

Bence sen kendine bile bile acı çektiriyorsun.
Adam nişanlanmış,düğün tarihi belli. Davetiyeyi sana ve ailene getirecek kadar iyi bir iletişiminiz var anladığım kadarıyla.
Gerekirse annenle konuş,kapıdan davetiyeyi alsın "hayırlı olsun oğlum" desin,göndersin. Onlar bile gitmemeli düğüne bence.
Yok annesi bulmuş,yok annesinin akrabasıymış vs. Sana bir tek açıklama yapmadan aşkınızı bitirmiş bir adam için ağlıyorsun.
Düğününe gidecem diyorsun.
Yanlış anlama ama düşündüm de komik duruma bile düşebilirsiniz ailecek.
Geline seni ve aileni gösterip de "aaaa şu kız da peşimi bir türlü bırakmadı" dese.
Seni istemeyen annesi çevresine "oğlumun yakasını düğünde bile bırakmadı,ne yapışkan kız!" dese.
Yazık olmaz mı sana da ailene de...

düğüne gıdersen sadece kendını küçük düşürürsün bence ve huzur bozarsın,senın dugunune eskı sewgılın gelse hoşuna gıder mı?
biten seyler hazmetmeyı ogrenın 6 ay once bıtmıs sonucta, bile bile kendınıze acı cektırmenın anlamı ne??

Çok üzülüyorsun ama senin için hayırlısı buymuş demekki eğer onla olsaydın daha mutsuz huzursuz olucaktın.
O düğünede gidersin hem kendine acı çektirmiş olursun hemde kendini küçük düşürmüş...

Daha birlikteyken demisti bunu, umrumda olmaz kim olursa olur, senden sonrasi kim gelirse fark etmez demisti, birde akraba evliligi kesinlikle istemiyordu, simdi yapiyor iste :( :43:

bu kadar kosulsuz sartsız guvendigimizden hep hayal kirikligi yasiyoruz, biz saniyoruz ki gercekten oyle soyluyor. kimse sevdigi olmadan yapamaz canim.
o seni coktan unutmus. insallah Rabbim tum acilarina merhem verir ki verecektir de. ailen giderse gitsin dugune de, sen gitme bence.
o seni dimdik gorse de basi egik gorse de , sonuc degismiyor o evleniyor, birak ne hali varsa gorsun. sana guven verip ortada biraktiysa mutlaka cekecektir cezasini.
unutmak istemiyorum onu demissin, evlendigi kizin yerine koy kendini. unutmak zorundasin, kendi iyiligin ve gelecegin icin yapmalisin bunu, baska yol yok..

Back
X