- 29 Ocak 2020
- 2.230
- 3.519
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şu an engelledim her yerden ama ne zaman rest çeksem süt dökmüş kedi gibi geri adım atıyor psiklojim bozuk benim diyordu.Devam ediyor musunuz peki hala ? Bence bu tür şeyler hep olacak gibi
keşke yapsaydım ama annesiyle konuşmaya başladı ona ayıp olmasın diye yapamadım. en son kapı çalıyor kapatıyorum dedim kapattım direkt.O anda annesine söylemesin diye yalvarmış. Yapması gereken o an telefonu suratına kapatmaktı.
keşke yapsaydım ama annesiyle konuşmaya başladı ona ayıp olmasın diye yapamadım. en son kapı çalıyor kapatıyorum dedim kapattım direkt.
hayır ben almanca öğretmeniyim çalışıyorum zaten. onun da sadece annesinin 2. eşinin parası var kendilerinin değil. ben öyle şeyleri düşünmüyorum.Parasi icin mi berabersiniz bu hodukle?
kız doğru söylüyor 1900 lira veriyoruz olomasın mı bi deposu falan dedi çok tatlı nazik bir kadınAnnesi ne dedi?
şu an engelledim her yerden ama ne zaman rest çeksem süt dökmüş kedi gibi geri adım atıyor psiklojim bozuk benim diyordu.
ben zaten almanca öğretmeniyim onun da parsı yok sadece annesinin eşinin var. ki para falan ilgilendirmiyor beniFakirsin biliyorum da ne demek ? Sen bununla neden berabersin? Böyle itici birine aşıksan sendede problem var demektir . Umarım parası olduğu ıcın kendini bu salağa mecburmus gibi hissetmiyorsundur. Bas tekmeyi hemen bu daha başlangıç. Daha çok asagılayacak seni
Daha önce de böyle başka saçmalıkları olmuştu yani?şu an engelledim her yerden ama ne zaman rest çeksem süt dökmüş kedi gibi geri adım atıyor psiklojim bozuk benim diyordu.
Nazik ama ayı yetiştirmiş.kız doğru söylüyor 1900 lira veriyoruz olomasın mı bi deposu falan dedi çok tatlı nazik bir kadın
Niye rezil olasınız ki? Bu düşünceler maddi anlamda kendisinden az gelirli insanlara mi aitmis anlayamadim. Siz beynini boyle seyler icin harcayan insan icin harap etmeyin kendinizi. Öyle ailedenngelen hazır gemilerle yürümez gemiler. Aglama sende o hadsizin yaptiklari icin tutusmasi lazim. Hep boyle biriyse sizi asagilayan insana tahammul etmeyin evlenince daha ckk üzülürsünüzMerhaba. 21 yaşındayım. Sevgilim İstanbul'da okuyordu, bu yıl ise izmir'e geçiş yaptı. Ailesi de ben de izmirdeyiz.
Bugün annesi onun yanına eşyalarını toplamaya gitti (annesiyle çok iyi anlaşıyorum buluşuyoruz hep). A
Az önce beni aradı konuşuyorduk annesi de yanında. Annesi ona bir rezidans daire tutmuştu izmir'de.
Ben, kalan eşyaları napıcaksınız dediğimde (ev 1+1 çünkü) birilerine veririz çogunu, geri kalanları naparız bilmiyorum dedi. Ben de tuttugu evde market cafe servis spor salonu havuz gibi birçok imkan oldugu için deposu yok mudur acaba kullanılıcak dedim. Sevgilim gülmeye ve dalga geçmeye başladı fakirsin ibliyorum da böyle de demezsin dedi kahkahalar atarak dalga geçti ve hemen annesine seslendi dedi ki ''Anne esra diyor ki rezidansda kömürlük gibi bişey yokmuymuş hahahahaha'' dfiye dalga geçti benimle.
Kötü bir semtte oturdugumu falan da bildiği için bu aşağılama çok zoruma gitti 10 dkdır ağlıyorum lütfen bana yardım edin((
Hadi o pislik neyse de annesinin yanında beni rezil etmesi çok gururmu incitti. Annesine seslenirken ta sus söyleme lütfen küserim valla dedim yalvardım yine de söyledi aptal.
İyi yapmışsın anlasın ne eşeklik ettiğini ..şu an engelledim her yerden ama ne zaman rest çeksem süt dökmüş kedi gibi geri adım atıyor psiklojim bozuk benim diyordu.
şu an engelledim her yerden ama ne zaman rest çeksem süt dökmüş kedi gibi geri adım atıyor psiklojim bozuk benim diyordu.