Annesinin yanında beni aşağılaması

Konu sahibi mesafeli olur uzunca bir sure konusmazdim eger gercekten ask varsa

Ne yaptin haber ver
Merhaba. 21 yaşındayım. Sevgilim İstanbul'da okuyordu, bu yıl ise izmir'e geçiş yaptı. Ailesi de ben de izmirdeyiz.
Bugün annesi onun yanına eşyalarını toplamaya gitti (annesiyle çok iyi anlaşıyorum buluşuyoruz hep). A

Az önce beni aradı konuşuyorduk annesi de yanında. Annesi ona bir rezidans daire tutmuştu izmir'de.
Ben, kalan eşyaları napıcaksınız dediğimde (ev 1+1 çünkü) birilerine veririz çogunu, geri kalanları naparız bilmiyorum dedi. Ben de tuttugu evde market cafe servis spor salonu havuz gibi birçok imkan oldugu için deposu yok mudur acaba kullanılıcak dedim. Sevgilim gülmeye ve dalga geçmeye başladı fakirsin ibliyorum da böyle de demezsin dedi kahkahalar atarak dalga geçti ve hemen annesine seslendi dedi ki ''Anne esra diyor ki rezidansda kömürlük gibi bişey yokmuymuş hahahahaha'' dfiye dalga geçti benimle.
Kötü bir semtte oturdugumu falan da bildiği için bu aşağılama çok zoruma gitti 10 dkdır ağlıyorum lütfen bana yardım edin :KK43:((
Hadi o pislik neyse de annesinin yanında beni rezil etmesi çok gururmu incitti. Annesine seslenirken ta sus söyleme lütfen küserim valla dedim yalvardım yine de söyledi aptal.

Annesiyle sürekli buluşmanız normal değil. Kayınvalidemiz olduğumda bile buluşup gezmiyoruz. Herkes sınırını bilmeli.

Diğer taraftan bu çocuk zaten seni aşağılıyor burada sorun ettiğin şey annesinin yanında yapması.

Bence sorun o adam seni eziyor diye sen ezik değilsin.
Değerimizi oturduğumuz semt değil, harcadığımız para değil insanlığımızı gösteren. Siz kendi kıymetinizi bilin ki kıymet vermeyenlere bir arada olmayın.

Merhaba. 21 yaşındayım. Sevgilim İstanbul'da okuyordu, bu yıl ise izmir'e geçiş yaptı. Ailesi de ben de izmirdeyiz.
Bugün annesi onun yanına eşyalarını toplamaya gitti (annesiyle çok iyi anlaşıyorum buluşuyoruz hep). A

Az önce beni aradı konuşuyorduk annesi de yanında. Annesi ona bir rezidans daire tutmuştu izmir'de.
Ben, kalan eşyaları napıcaksınız dediğimde (ev 1+1 çünkü) birilerine veririz çogunu, geri kalanları naparız bilmiyorum dedi. Ben de tuttugu evde market cafe servis spor salonu havuz gibi birçok imkan oldugu için deposu yok mudur acaba kullanılıcak dedim. Sevgilim gülmeye ve dalga geçmeye başladı fakirsin ibliyorum da böyle de demezsin dedi kahkahalar atarak dalga geçti ve hemen annesine seslendi dedi ki ''Anne esra diyor ki rezidansda kömürlük gibi bişey yokmuymuş hahahahaha'' dfiye dalga geçti benimle.
Kötü bir semtte oturdugumu falan da bildiği için bu aşağılama çok zoruma gitti 10 dkdır ağlıyorum lütfen bana yardım edin :KK43:((
Hadi o pislik neyse de annesinin yanında beni rezil etmesi çok gururmu incitti. Annesine seslenirken ta sus söyleme lütfen küserim valla dedim yalvardım yine de söyledi aptal.
adam olana kadar konuşmayın olmazsa da bitirin o kaybeder sen değil.

benle biri böyle konuşacak hala sevgili olcam. oldu. ağlamak yerine ayrılman gerekiyo o görgüsüzden

Afedersin ama mal mı bu?
Bende residance oturuyorum ve senin deyiminle depo o cahilin deyimiyle kömürlüğüm var?
Burada senin sorduğun soruda ne kadar anormal bir şey yoksa onun bu dalga geçmek için geçtiği kafasıda bi o kadar anlamsız😾

kız doğru söylüyor 1900 lira veriyoruz olomasın mı bi deposu falan dedi çok tatlı nazik bir kadın

Bu insanlar asiri derece sonradan görme...
Zaten kendi paralari olsa asla seninle birlikte olmazdi o cocuk emin ol annesi de seni yakiştirmazdi.
2. Eşinin parasi oldugunu soylemişsiniz, kendilerinin değil.
Tekrar dusunun.

Bu insanlar asiri derece sonradan görme...
Zaten kendi paralari olsa asla seninle birlikte olmazdi o cocuk emin ol annesi de seni yakiştirmazdi.
2. Eşinin parasi oldugunu soylemişsiniz, kendilerinin değil.
Tekrar dusunun.

+1

Ben şu an cici babanın ve annenin o sorunlu ergeni başından atmak için o rezidans dairesini tuttuklarını düşünüyorum. Hazır, ilgilenmeye gönüllü bir kızcağız da var, kafaları rahat.

Çoçuğu tanımıyorumki...partnerinizi. Aranızdaki güncel diyaloglar hep böylemi... Yoksa bu ilk mi... 21 yaşındasınız bazen bu yaştakilere her şey komik.... Gülme meselesi... Belki kırma aşağılama amacı yoktu.... Büyük resme bak ve sende aptal annesine söyledi yazmışsın.. Normalde konuşma tarzınızı Bi blokla anlatamam.... Ve lütfen ağlama geç Karşısına sen ne demek istiyorsun ben sana çok kırıldım sen beni aşağılamayamı çalıştın de.... Sakin ol öncelikle... Bu yaşlarda herşey dünyanın sonu gibidir.... Hem demişsin annesi beni sever vs vs bu çocuk seni aşağılamak niye senle olsun..... Biraz mantık çalıştır. İlişki sizin sen bileceksin.... Hep böyle hep bunu yapıyor diyorsan o zaman o ayrı.... En güzel yaşların günün gününden güzel geçsin 🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Bu şapşalı çok aradınız mı?
İnsan gibi yok taşınması pahalı attırcağız demiyor da laf atıyor. 🤦‍♀️

O zaman adama derler madem ki bu kadar zenginsin neden en güzel mobilyalarda oturmadın da satılmaya bile değmeyecek döküntülerle idare ettin?

Bugün iyi kalite lüks bir mobilya grubu ile düşük bütçeli bir araba alınabilir. Annesinin evindeki mobilyalara bir zarar versin bakalım annesi ne diyecek?

Sevgiliniz bir ergen, büyümemiş 😡
Yaşlarınız gereği bu normal, size değer verenlerle takılın.

Annesine söylemeseydi size fakirsin biliyorum ama demesini normal mi karşılayacaktınız? Malmış. Ben depo demiştim ama malsın, kömürlük olarak o fakir zihnin çevirmiş. Lütfen bir daha buluşmayalım demeniz gayet yeterli bir cevap olur. Fakir zihin derken gerizekalı demek istediğinizi umarım anlar

Bir de İzmir’de kötü semt demişsiniz, bundan sonra biriyle karşılaştığınızda ve oturduğunuz yerden bahsedeceğinizde karşınızdaki kişinin oraya tamamen yabancı olduğunu düşünün ve bu gereksiz düşünceleri aklınızdan çıkarın. Çocuk gerizekalı ama sizin de gereksiz kompleksiniz var.
Anne babanız kapıcı olsa, küçük bir köyde yaşıyor olsanız ne olacaktı? Ne gereği var. Bu şekilde kıstas yapanların yanlış yaptığını düşünüyorum.

Gerçekten fakirsin kelimesini kullandı mı? eğer öyle yaptıysa çok haklısınız. ama bir anda kömürlük lafı komik gelmiş olabilir söylediğiniz şeye gülmüştür ama laubalilik etmiş bence de. Bu arada rezidans gibi yerlerde depo olamaz mı? Söylediğiniz şey bana mantıklı geldi. Bak ben de bilmiyorum ben de fakirim herhalde.
Bu arada bir anımı canlandırdınız. Ben de samimi bir arkadaşıma yapmıştım benzer bir şey ama tersiydi mevzu. Yıllar önce tatile gitmiştim, tenha bir sahil köyünde bir pansiyonda kalıyordum ama adı "pansiyon" kendisi dökülüyor böyle 10tl'ye falan kalıyorum zaten, bir anne kız "işletiyor", bir oda verdiler bana, odada yatak olduğuna şükür ettim yani öyle "fakir" bir yer. Ayağıma denizde deniz kestanesi battı ve iltihaplanıp şişti, ağrıyor da, ilk kez başıma geliyor arkadaşımı aradım "bu gece kötüleşirse ne yapayım?" diye; arkadaşım da "resepsiyonu ara, doktor falan vardır belki otelde" demiz mi ben nasıl gülüyorum "resepsiyon" diye :KK70: Arkadaşım da bozulmuştu...

Ayyy bu mal değneğini çok aradınız mi? Dünyanın parasını ödediği yerde depo olmasından daha normal ne var acaba cahil şehir ayısı. Sanki rezidansta Rio karnavalı var mı diye sormussunuz gibi aptalca bir tepki. Bir de hemen "benim psikolojim bozuk :(((" falan demiyolar mi deli oluyorum, psikolojin bozuksa psikoloğu git, bana gelme diye yol vericeksin kuzum, böyle şımarık çipler için akittigin gözyaşlarina yazık

Back
X