Annesiyle birlikte yaşayan evliler

Anneniz evli olduğunuzu bilmiyorsa durum zor önce söylemek lazım.
Şaka bir yana bunda dert edilecek, utanılacak bir durum yok. Evlisiniz ve her evli insanın yaptığı şeyi yapıyorsunuz. Yemek yersem annem farkeder mi diye düşünmek gibi bence.
Salın kendinizi bir. Duyarsa duyar nolacak yani.
İlişkiye biraz ara verince bir daha eskisi gibi olamayabiliyor bilginiz olsun.

Amin
Yadırgancak birşey bulmiyorum. Kv yi nasıl biz istemiyorsak, eşimizinde annemizi istememe hakkı var. Benim anneyse, onunkide anne.
Dubleks ev yerine anneme 1+1 bir ayarlardım yakınımda mesela. Çok şükür benim annemin kimseye ihtiyacı yok, babamdan ayrılsa kraliçe gibi geçinir gider yıllardır çalışıyor emekli olacak yakında.
Kesinlikle ben de kendime yakin ufak bir ev ayarlardim. Ayni evde olmaz, olmuyor goruyoruz. Biz kv istemiyorsak ki ben asla istemem, es acisindan da empati yapmak zorundayiz.

Dubleks ev yerine anneme 1+1 bir ayarlardım yakınımda mesela. Çok şükür benim annemin kimseye ihtiyacı yok, babamdan ayrılsa kraliçe gibi geçinir gider yıllardır çalışıyor emekli olacak yakında.
Böyle olunca ayrı ev açarsınız elbette ama kadının geliri bile yokmuş. Konu sahibi çidt kira çift fatura mı ödeyecek. Bi gariban ben miyim şunları düşünecek koskoca forumda 😂 sonra da yok ben ayrı ev açarım yok siz garipsiniz.

Son düzenleme:
Bir şey daha söyleyesim var. Eğri oturup doğru konuşalım.
Düğünde annemizle akrabalarımızla karşılıklı göbek atıyoruz, akşam sevisecegimizi o düğündeki herkes biliyor ama o zaman takmıyoruz da şimdi niye takıyoruz yahu.
Yani bu toplumsal normlar niye böyle işliyor? Sevişmek için evlendiniz.

Bir şey daha söyleyesim var. Eğri oturup doğru konuşalım.
Düğünde annemizle akrabalarımızla karşılıklı göbek atıyoruz, akşam sevisecegimizi o düğündeki herkes biliyor ama o zaman takmıyoruz da şimdi niye takıyoruz yahu.
Yani bu toplumsal normlar niye böyle işliyor? Sevişmek için evlendiniz.
Di mi? Gerdeğe giren damadın sırtına vuruyorlar falan. Sonra da banyodan çıkınca bakıyorlar dik dik. İnsan gerçekten hayret ediyor.

Niye anneniz sizi arkadaş falan mi sanıyor?
Evlisiniz biliyor di mi bunu?

Eşinize hem annenizle yaşamayı diretip hem de ilişki esnasında "of şimdi yıkanmak da zor olacak, naapsakki?" Moduna girerseniz adam haliyle bir yerden sonra bunalır. Bunun sonucu evliliginize yansır. Sonrası gelsin "eşim beni aldatıyor galiba" başlıklı bdv konuları... bu içinde bulunduğunuz sorun elbette eşinizin sizi aldatmasını tetikleyecek illa ki ve ya bunu yapmakta haklı demiyorum. Yanlış anlaşılmasın. %80 böyle oluyor. Onu anlatmak istiyorum.

Kendinizi koyun yerine.
Annesi ile yaşamak zaten zor gelecekken bir de esiniz dese ki "annem duyacak, banyo uzakta, yapmasak mı?" Nasıl hissederdiniz? Ki geçen böyle bir konu okumuştum bir bayan tarafından yazılan.

Siz evlisiniz, evli gibi yaşayın.

Böyle olunca ayrı ev açarsınız elbette ama kadının geliri bile yokmuş. Konu sahibi çidt kira çift fatura mı ödeyecek. Bi gariban ben miyim şunları düşünecek koskoca forumda 😂 sonra da yok ben ayrı ev açarım yok siz garipsiniz.
Bu konuda fikrim sabit ve net.
Dubleks bir evin masrafını biliyormusunız bilmiyorum ama zaten çift kira+ çift faturaya yakın oluyor.
Herkesin kapısı farklı, kafası rahat olsun.

Dubleks bir evin masrafını biliyormusunız bilmiyorum ama zaten çift kira+ çift faturaya yakın oluyor.
Hem boşanmış kadın nafaka yok mu? Bilmiyor kimse dublex masrafını

Amin
Yadırgancak birşey bulmiyorum. Kv yi nasıl biz istemiyorsak, eşimizinde annemizi istememe hakkı var. Benim anneyse, onunkide anne.
Herkes sizin anneniz gibi şanslı olmuyor malesef, bizimle bizimle birlikte yaşamasını en çok isteyen de eşim belirtmek isterim

Evet makul bi semtte çok güzel iki daire pekala da kiralabilir. Hatta karşılıklı daire dahi bulabilirsiniz isterseniz
Aynı apartman da olsa bile kafi.
Dublex nedir allasen😒

Herkes sizin anneniz gibi şanslı olmuyor malesef, bizimle bizimle birlikte yaşamasını en çok isteyen de eşim belirtmek isterim
Ne mutlu ozaman size
Karşılığında zamanında annen bizimle yaşadı, şimdi benim annem(de) gelecek dediğinde umarım siz de bukadar olumlu bakarsınız.
Dediğim gibi bu iş bana göre değil
Sevişme bile sorun olmuş sizde
Kavga etseniz kadın üstüne alınır falan filan bisürü sebeb var

Ne mutlu ozaman size
Karşılığında zamanında annen bizimle yaşadı, şimdi benim annem(de) gelecek dediğinde umarım siz de bukadar olumlu bakarsınız.
Dediğim gibi bu iş bana göre değil
Sevişme bile sorun olmuş sizde
Kavga etseniz kadın üstüne alınır falan filan bisürü sebeb var
Şu yukarıda hanıma bu kadar rahatsaniz sevismeyi takmayiverin dedim her gören beğenmedime basıyor . Ben sanki beğenmeleri için yaptım.

Kadın kaç yaşında oturmuş kocisiyle anlaşmış anasını yanına almış bunları düşünmemiş mi???

Bende anlamıyordum forumdan öğrendiğim kadarıyla dini bir durum galiba. Ben sevişmeden önce duş alınmalı diye düşünüyorum.
Ciddi misiniz gerçekten.... İşin dini boyutunu falan geçtim ama hiç mi rahatsız olmuyorsunuz, hele de yazın?

Merhabalar.Biz 2 haftadır annemle birlikte yaşıyoruz, evinizi taşıdık ve dubleks bir eve geçtik.Sıkıntı yok çok şükür eşimde iyi anlaşıyor kendi annesi gibi görüyor
Ama ben eşimle ilişkiye giremiyorum. Üst katta bantı var annem orda duruyor zaten, alt katta da var ama yatak odasının yanında değil. Gece banyoya girince anlar mı, yoksa sabah mı yapmalıyız diye düşünmekten ilişkiye giremiyorum. İlk defa böyle bir durum yaşıyorum
Önceden çocuğunuz uyuyunca yapardık ama şimdi yapamıyoruz.
Annesiyle yada evinde başka biri ile yaşayan var mı? Bende mi bir gariplik var diye düşünmeye başladım
Bende kayınvalidem ile birlikte oturuyordum bu konuda ciddi anlamda bende çok rahatsızlık duyuyordum ilişki yaşayamıyorduk o kadar stres yapıyordum ki gebelik yaşamama bile engeldi stresim daha sonrasında birgün değil bir ömür benle olacak öylelikle kendimi avutarak rahatlık geldi 😊

Namaz kılmasak bile gusül abdesti alıyoruz.
Ben denetim merci değilim zaten. İsterseniz her gün 5 vakit alın gusül abdesti. Benlik bir konu yok.

Her ilişkiden sonra illa hemen alınmasına farklı bir sebep olarak söyledim ben. Namaz kılanlar ayrıca vakitli almak kalıyor anlamında.

Konuyla alakası yok ama bu her sevişmeden sonra banyo olma zorunluluğunu hiç anlamıyorum. Biz yapmayız çoğunlukla.

İnancli olan insanlarin abdest almasi gerekli.
Abdest almiyor olsaydim bile duş yine zorunlu çünkü insan terliyor ben terlemesem eşim terliyor eee bana da bulasiyor.😂 Terli ve yapiş sekilde uyuyamam. İlla ki vucut nemleniyordur 🙄

Merhabalar.Biz 2 haftadır annemle birlikte yaşıyoruz, evinizi taşıdık ve dubleks bir eve geçtik.Sıkıntı yok çok şükür eşimde iyi anlaşıyor kendi annesi gibi görüyor
Ama ben eşimle ilişkiye giremiyorum. Üst katta bantı var annem orda duruyor zaten, alt katta da var ama yatak odasının yanında değil. Gece banyoya girince anlar mı, yoksa sabah mı yapmalıyız diye düşünmekten ilişkiye giremiyorum. İlk defa böyle bir durum yaşıyorum
Annesiyle yada evinde başka biri ile yaşayan var mı? Bende mi bir gariplik var diye düşünmeye başladım
Yaaa bu olayı fazla abartıyorsunuz bence.. Madem birlikte yaşamaya karar verdiniz duşunuzu da istediğiniz gibi alacaksınız elbette.. Anneniz siz duşa girince aaaa bak ilişkiye girdiler falan demeyecek emin olun size hiçbirşey söylemeyecek.. Ayrıca bu da bir ihtiyaç anneniz bunu biliyor rahat olun lütfen.. Sizi takip edecek değil kocaman kadın.. Hem takip ederse de kendi ayıbı.. Siz rahat olun işinize bakın bunlar takılacak şeyler değil bence 😊 benim annem de bir hafta kadar yanımda kalmıştı biz gayet rahattık ben hiç annem duyarsa falan düşünmedim.. Bizim ebeveyn banyomuz vardı ama su sesi ennemin yattığı odaya pek ala gidiyordu yani..

üst katta ne var anlamadım
alt katta kalması için var olan imkanları alt kata ayarlamanız daha iyi olur gibi
yani aile büyüğü alt katta kalsa bi şekilde alt kata alırsanız annenizi sizde rahat ederdiniz

Back
X