Annesiyle birlikte yaşayan evliler

Merhabalar.Biz 2 haftadır annemle birlikte yaşıyoruz, evinizi taşıdık ve dubleks bir eve geçtik.Sıkıntı yok çok şükür eşimde iyi anlaşıyor kendi annesi gibi görüyor
Ama ben eşimle ilişkiye giremiyorum. Üst katta bantı var annem orda duruyor zaten, alt katta da var ama yatak odasının yanında değil. Gece banyoya girince anlar mı, yoksa sabah mı yapmalıyız diye düşünmekten ilişkiye giremiyorum. İlk defa böyle bir durum yaşıyorum
Önceden çocuğunuz uyuyunca yapardık ama şimdi yapamıyoruz.
Annesiyle yada evinde başka biri ile yaşayan var mı? Bende mi bir gariplik var diye düşünmeye başladım
Ben iyi bilirim onu

Valla benim annem fenadir sürekli yüzüme vurur bir şekilde . Duydum diye imalarda bulunur. 🤷 İlk yilimda kalmaya geliyordu eşimle yatıyorum diye trip atıyordu benimle yat diye😩
'' Ya ne olacağdı? '' demedin mi?

Valla benim annem fenadir sürekli yüzüme vurur bir şekilde . Duydum diye imalarda bulunur. 🤷 İlk yilimda kalmaya geliyordu eşimle yatıyorum diye trip atıyordu benimle yat diye😩
Ben trip atmam ama sanırım kızım büyüdüğünde onun o halini duymak istemem. Tuhafıma gider.
Evli insanların neler yaptığını herkes biliyor da, bilmek ile duymak arasında fark var.

'' Ya ne olacağdı? '' demedin mi?
Ben tek çocuğum ...kadın evlendim kaynanam oldu öyle fena ki! Gel bir ay kocansiz kal diyordu. Eşimle yatmami arsizlik görüyordu ağlıyordu ☹️hala öyle olur da artık benden yüz bulmuyor.

Ben trip atmam ama sanırım kızım büyüdüğünde onun o halini duymak istemem. Tuhafıma gider.
Evli insanların neler yaptığını herkes biliyor da, bilmek ile duymak arasında fark var.
Ama sevismiyoruz uyuyoruz daha 6 aylık evliyiz yatmayalim mi?

Merhabalar.Biz 2 haftadır annemle birlikte yaşıyoruz, evinizi taşıdık ve dubleks bir eve geçtik.Sıkıntı yok çok şükür eşimde iyi anlaşıyor kendi annesi gibi görüyor
Ama ben eşimle ilişkiye giremiyorum. Üst katta bantı var annem orda duruyor zaten, alt katta da var ama yatak odasının yanında değil. Gece banyoya girince anlar mı, yoksa sabah mı yapmalıyız diye düşünmekten ilişkiye giremiyorum. İlk defa böyle bir durum yaşıyorum
Önceden çocuğunuz uyuyunca yapardık ama şimdi yapamıyoruz.
Annesiyle yada evinde başka biri ile yaşayan var mı? Bende mi bir gariplik var diye düşünmeye başladım
Valla evime kim gelirse gelsin devam🥴 evliliğimin başlarında bunu gizleme ihtiyacı hissediyodum şuan 4. Yılın içindeyiz uzun bi süredir öyle hissetmiyorum. Her evli çiftin yaptığı sıradan bi aktivite ama eğer değişik ve gürültülü fantazileriniz varsa o başka tabi dikkat edin

Valla evime kim gelirse gelsin devam🥴 evliliğimin başlarında bunu gizleme ihtiyacı hissediyodum şuan 4. Yılın içindeyiz uzun bi süredir öyle hissetmiyorum. Her evli çiftin yaptığı sıradan bi aktivite ama eğer değişik ve gürültülü fantazileriniz varsa o başka tabi dikkat edin

Katılıyorum.
Yatak ses çıkarmadığı sürece sıkıntı yok devam :D
Ama o yatak sesi gaj guj :D

Konuyu bilmeden neden annenizle yaşamanız garip diyorsunuz
Neden birlikte kalıyorsunuz, konu ne gibi bir soru sormak çok mu zor
Annem babamdan boşandı, geliri yok ne yapabilirim, sen olsan benim yerimde sende aynısını yapardın diye düşünüyorum
Yoo, ben olsam kardeşimle bir olup anneme yanıbaşımda ev tutardım. Çünkü başta annem rahat edemez bizimle aynı evin içinde. Çocuk bakımı, hastalık vb. geçici durumlar dışında sürekli anne ya da kayınvalide ile yaşamak bana göre garip. Burada kaynana konusu olsa ev üstüne ev olmazla başlayıp bir sürü çözüm önerisi sunulurdu ama konu kendi annemiz olunca eşin rahatı nedense pas geçiliyor. Hem böylece bir gün eşim “annem de bizimle yaşayacak, seninki de yaşıyor/yaşamıştı.“ teklifiyle gelemez.

Ben tek çocuğum ...kadın evlendim kaynanam oldu öyle fena ki! Gel bir ay kocansiz kal diyordu. Eşimle yatmami arsizlik görüyordu ağlıyordu ☹️hala öyle olur da artık benden yüz bulmuyor.
Ay değişik. Benim teyzem de dul, iki oğlu var. Birini evlendirdi. Öbürü de evlenirse tek yaşar o. Kendi istemez ilk başta oğullarının evine gitmek. Bana çok tuhaf geliyor, bizde yok böyle evlada yapışık ana modeli.

Ciddi misiniz gerçekten.... İşin dini boyutunu falan geçtim ama hiç mi rahatsız olmuyorsunuz, hele de yazın?
Pis pis dolaşalım, yıkanmak iğrenç falan mı dedim bi yerde. Benim için sevişmekten sonra koşa koşa banyoya gidecek bir durum yok. Kendimi pis hissettiğimde tabiki yıkanıyorum. Ama bu ne zaman pis hissettiğimle alakalı. Sabahı bekleyebilirim. Yada öğleden sonraya sarkıtırım. Hemen sonrasında arkamdan kovalanıyormuşçasına banyoya girme aciliyeti hissetmiyorum. Bunun bu kadar şaşırılacak birşey olmasına bende şaşırıyorum. Ne güzel hepimiz birbirimize şaşırıyoruz.

Biraz yorumlara baktım şimdi herkes konu sahibine annesi ile yaşaması konusunda birşeyler söylemiş.. Yahu kadının sorunu o değil ki.. Bakıldığında sorun annesinin evde olması gibi görünüyor ama yarın öbür gün bu arkadaşımız çocukları belli şeyleri anlayacak yaşa geldiğinde de böyle birşeyi sorun edecek belki.. O zaman çocuklarında evini ayırın mı diyelim. . Annesi ile yaşama konusunda annesi razı, eşi razı, bu arkadaşımız razı bize laf düşmez bence.. Razı olmayan annesi ile yaşamıyor zaten.. Kendisi düşünmüştür eşinin rahatını bizi ilgilendirmez bence. Eşi de razı gelmiş hele ki hiç laf düşmez bence.. Buradaki problem ilişkiye girmeyi utanılacak birşey gibi hissetmesi.. Anlamsız birşekilde takip ediliyor hissine kapılması.. Bence bu sorunu aştıktan sonra bırakın annesini sülalesi gelse tınmaz 😂

Hiç umrumda olmaz açıkçası. Ne düşünürse düşünsün. Su sesiymiş, gıcırtıymış :pSiz evlisiniz ya. Farkında değilsiniz sanırım

Pis pis dolaşalım, yıkanmak iğrenç falan mı dedim bi yerde. Benim için sevişmekten sonra koşa koşa banyoya gidecek bir durum yok. Kendimi pis hissettiğimde tabiki yıkanıyorum. Ama bu ne zaman pis hissettiğimle alakalı. Sabahı bekleyebilirim. Yada öğleden sonraya sarkıtırım. Hemen sonrasında arkamdan kovalanıyormuşçasına banyoya girme aciliyeti hissetmiyorum. Bunun bu kadar şaşırılacak birşey olmasına bende şaşırıyorum. Ne güzel hepimiz birbirimize şaşırıyoruz.
Sizin tercihiniz, kendi bakış açıma göre yorum yaptım. Bence ilk yorumunuzu objektif bir gözle tekrar okuyun. Anlatmak istediğiniz ile yazdığınız farklı anlamda gibi.

Siz bu dünyada oldugunuza göre anneniz karı kocanın seviştiğini biliyordur. Aynı eve çıkarken kardeş kardeş yaşamayacağınızın da farkındadır. Kocanız illallah etmeden bu saçma tutumunuza son verin o yüzden.

Biz de annemle yasiyoruz, bu durum benden ziyade esimi etkiledi. Sonuc itibari ile cok takilmamak lazim anneniz de biliyor sonucta ama esinizi bilemeyecegim.

Kısa süreliğine ailemde kaldığımızda yada onlar bizde kaldığında bizde evimize geçmeyi bekleriz. Ama sürekli aynı evdeysek bu yaşanacak kaçarı yok. Anneniz kapısını kapatacak üç maymunu oynayacak. Her evli çift sevişir annenizde yaşamış ki siz doğmuşsunuz.
Hatta herkesin ayakta olduğu saatlerde eşinizle banyo yapmanız tuhaf kaçar. Sabah saatlerinde bir uyanma saati vardır herkesin. Ona göre hesaplayıp girin banyonuzu yapın. Bir süre sonra bu kadar takmayacaksınız, alışacaksınız zaten.
Ama eşinize sürekli bu sebepten hayır derseniz bir süre sonra annenizle yaşamaktan rahatsız olmaya başlayacak, düzeni bozuldu çünkü.

Ayrıca Türkiye'de yaşayıp ilişki sonrası gusül abdestinden bi haber olanları da anlayamadım. İnancın gereği yapmazsın o ayrı, saygı duyarım. İlk defa duymuş gibi "yapanları anlayamıyorum" demek :olamaz:. Ullta, aşırı, uç bir şey yapıyormuş gibi algıladım kendimi. :KK70:

Back
X