- 16 Mayıs 2020
- 282
- 255
- 23
- 32
- Konu Sahibi GamzeLiGirLL
Merhaba arkadaslar, başlıktan anlaşıldığı gibi annemle iletişim sorunumuz var kendisini çok severim aramızdaki tek sorun bir şeyler paylaşamamak yani hiç bir zaman anne-kız ilişkisi olmadı aramızda. Hiçbir özelimi anlatmam çünkü o da kapalı bir insandır bir derdi olsa söylemez çokta sormaz o yüzden bir gün bile oturup dertleşmedik.Mesela Anneme hayatımda ilk defa hayatımda biri olduğunu söyledim 5 ay önce resmen morali bozuldu bir iki soru ya sordu ya sormadı bitir dedi düşünün adını bile sormadı depresyona girdi resmen ya ben ona diyorum ki bil arkadaslarım var evlenip çocukları bile oldu diyorum diyor ki sen de mi evlenmek istiyorsun(26 yaşındayım çalışan biriyim ) benim verdiğim örneği anlamayamadı. O bahsettiğim kişiyle ayrıldık ama annem istedi diye değil başka sebeplerden bir gün bile sormadı nasılsın ne hissediyorsun o kişi için ağladığımı görse el adam için mi ağlıyorsun der anlayamaz yani çevremde arkadaslarım var her şeyini konuşuyorlar paylaşıyorlar annesiyle. Kıskanıyorum onları keşke bizde böyle olabilseydik diyorum. Ben hep bir derdim oldu mu çok yakın arkadaslarımla konuşuyorum. Acaba ben mi abartıyorum sizce verdiği tepki normal mi ya da bu huyu değişir mi? Onun dışında hiç bir sorunumuz yok çok şükür Allah hiç bir zaman annelerimizi başımızdan eksik etmesin