- 23 Aralık 2017
- 625
- 728
- 23
- Konu Sahibi gelecekvizyon
Kızlar ben atama bekleyen bir öğretmenim. Nasip olursa mülakata giricem bu sene. Geçen hafta erkek arkadaşımın annesiyle tanıştım. Gayet pozitif bir şekilde güle oynaya gittim aslında ilk defa başıma böyle bisey geliyor. Heyecandan ölüyordum. Çok detaya girmek istemiyorum iste ama elbiseme karışması, girmemesi gereken konulara girmesi bikac bisey... En son bana iş konusuyla ilgili bastıra bastıra herkes mesleğini bilsin sizi evlendirmem iş olmadan demesi beni kopardı. Ki erkek arkadaşımin yaşı da küçük değil, iyide kazanıyor benden 8 yas büyük.
Ben bu lafa felaket bozuldum. Sanki ben erkek arkadaşımın parasını yicekmisim gibi muamele etti bana. Ben deyim yerindeyse atanayim diye bir yerlerimi yırtıyorum ki aklımdan aman çalışmayayım da kocamin parasını yerim gibi bir düşünce geçmedi bile.
Sevgilimi çok seviyorum ama resmen ondan bile soğuma noktasına geldim. Çok üzüldüm size anlatamam.
Su an hem mülakat hem sınav hem de bu lafın stresinden ağlayacak noktaya geldim. Acaba sevgilimde mi böyle düşünüyor bana mi dürüst davranmadı.
Aklımda daha bir sürü şey var. Yazıp vaktinizi almak istemiyorum. Sadece içimi dökmek istedim. Çok mu duygusal düşünüyorum sizce
Şimdiden teşekkürler
Ben bu lafa felaket bozuldum. Sanki ben erkek arkadaşımın parasını yicekmisim gibi muamele etti bana. Ben deyim yerindeyse atanayim diye bir yerlerimi yırtıyorum ki aklımdan aman çalışmayayım da kocamin parasını yerim gibi bir düşünce geçmedi bile.
Sevgilimi çok seviyorum ama resmen ondan bile soğuma noktasına geldim. Çok üzüldüm size anlatamam.
Su an hem mülakat hem sınav hem de bu lafın stresinden ağlayacak noktaya geldim. Acaba sevgilimde mi böyle düşünüyor bana mi dürüst davranmadı.
Aklımda daha bir sürü şey var. Yazıp vaktinizi almak istemiyorum. Sadece içimi dökmek istedim. Çok mu duygusal düşünüyorum sizce
Şimdiden teşekkürler
Son düzenleme: