- Konu Sahibi rapunzel1122
mini bi elbise yerine diz hizasında bi elbise tercih etmekle ne kapanmış olurdum nede beni değiştirmiş olurdu, ortayolu çok güzel bulup bu konuyu sorunsuz kapatabilirdik, ki ben annesiyle ilişkimize bi boyut kazandırmak için tanışmak istemediğimide belirtmiştim
annesiyle birlikte gittiği semtte buluştuk ve dönerken ayrı ayrı dönmemizi istedi, telefonda annesine yanında olduğumu gizleyince ayrı dönmek beni rahatsız etti, 6 aydır evime kadar bırakıyordu beni herdefsında, şimdi aynı istikamete gidicekken yalnız göndermesinin tek sebebi annesine göstermemekti..
abimle tanışmayı tabiki o istedi, böyle bir şeyi ben teklif edemezdim, ama anneme paylaşmak benim tercihimdi ki zaten abimle tanışmış birinin varlığından anneme sözetmekte bi sakınca görememiştimannemle tanışmadı sadece haberdar oldu
ben mantoluyum eşim beni annesiyle tanıştırmak için manto değil ama yarım kap tercih etmemi isteseydi yada ben uzun etek giyiyorum bana eteğin boyu biraz daha kısa olsaydı deseydi şahsen kusura bakma sen beni böyle beğendin ve benimle 6 aydır berabersin eğer benim kıyafetimden rahatsızsan kendine öyle birini bul derdim.yani kısacası size yapılanı saygısızlık olduğunu düşünüyorum.
ailenizle tanışmayı sorduğumda ise çok afedersiniz beni sakın yanlış anlamayın lütfen acaba evlenmek yokmuydu aklında diye düşündüm. yani sizinle çıkmak eylenmek sonra annesinin kabul edeceği bi kızla evlenmek mi diye sordum. lütfen kırılmayın kimseyi inciltmek istemem konuyu okuyunca böyle düşündüm.
umarım hakkınızda hayırlısı olur. yinede kimse için taviz vermeyin taviz tavizi getirir çünkü ama elbise boyunuzda değişiklik yapmak isterseniz kendi kararınız:)