• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

(¯`¸·´¯)Annesiz Kedim Şanslımın Resimleri(¯`·¸´¯)

çok sağol kızlar iyi dilekleriniz ve önerileriniz için ama normal yoğurt peynir bile yiyemiyo da nerde kalmış kuru mama yicek zaten daha görmüyoki tam mesel yanında duruyorum beni görmüyo ama hareket edince görüyo yani hareketi fark ediyo mesela benden baya uzakta yalnız kaldım diye çırım çırım bağırıyo ama seni uzaktan hareket edince fark etsin patili patili koşuyo o kadar tatlıki o yüzden kaç defa önüne koydum süt görmüyoki içsin ben hareket ediyom diye bana doğru yürümeye çalışıyo şak sütün içinde patisi sonra geri çekiliyo o yüzden daha yiyemez yane

Güzelim; bende dişleri çıkmaya başladı diye yazmıştı , Yasev . Onun için, kuru mamayıda denemesini önerdim. Benim kedimde geldiğinde çok küçüktü. Tek şansım kuru mamayı yiyor olmasıydı. Hala ben ek gıdalar veriyorum. Ama çoğunlukla kuru mama. Tabii veterinerin önerdiği.:1hug:

Sen şanslısın o zaman, ben daha öyle bir kedicikle karşılaşmadım. Benim şekerim yemeye çalıştı ama çok zorlandı :) Daha zamanı değil, hala emmek istiyor, parmak bulduğunda saldırıyor, hatta peyniri yaş mamayı da emiyor yemiyor yani :) kaydirigubbakcemile3 Sanırım seninki geldiğinde 2aylık filandır Şeniz. Bunlar daha ana kuzusu, 2 aylıkken genellikle memeden kesiliyorlar ya.
Bizim torun tarzan 6 aylık, hala annesinin memesine yapışıyor annesinden tekme yiyor :roflol:

ismi de kendisi gibi şeker, keşke benim de olsa kedim :(

Vallaha ben radar gibiyim küçüklüğümden beri :) Nerde yavru köpek - kedi ağlaması duyuyorum hemen araştırıp buluyorum :) Bence sen de kulak ver, mutlaka annesiz kalmış, yardıma muhtaç bir yavru bulursun. Sokaklar çok zalim, çocuklarda malesef.:çok üzgünüm:

Görmek için bakarsan, inan bulursun. yerimseniben

Şanslının fotolarını gördükten sonra kendi kedim Tırmık dev gibi geldi gözümekaydirigubbakcemile3 Şanslı ne tatlı bişiysin sen öle ya..Annesi Şanslımızın yeni fotolarınıda sabırsızlıkla bekliyoruza.s.

şanslının yeni resimleri

image566mk5.jpg

image569iz2.jpg

image570fm4.jpg

image571bc5.jpg

image572zb1.jpg

Son düzenleme:
Back
X