annesizlik

bigsize83

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2006
1.128
12
158
42
10 yıl önce ailemin haberi olmadan evlendim.7 yaşında bir evladım var.annem affetmiyor beni bu arda evlendiğimde düğünü m olmadi.seneler önce "ben seninle görüseceg im gunu biliyorum kardeşin evlendiğinde cagiracag im seni düğünü ne bak bakalim düğün nasıl oluyormuş "dedi
şimdi beklenen gün geldi kızlar bu aksam nişanı oldu kardeşimin .yanında olamadim:-( nisanda istemedi beni.annem baştan sona kadar haklı. Ama böyle bişey ağrima gitti.dugun gününü düşünüyorum bi yandan mutlu oluyorum bi yandan da öyle iste:-(

Öncelikle Allah yuvanizi mutlu etsin siz bi hata yapmissiniz anneniz çok üzülmüş ama hic affetmicek mi torunu olmuş görmeye gelmedi mi sizi bu özel zamanlardan nasil mahrum birakmaya kiyabildi herkes hata yapar ama anneler babalar affetmek zorunda benim dusuncem bu

Hayır torununu hiç görmedi. Evet yaptığım hatanın farkındayım Ağlıyorum çoğu zaman keşke böyle olmasaydı diye.allahtan babam merhametli affettim beni.ama annenin yeri ayrı.
teşekkür ederim dileginiz için..

Rica ederim babaniz ne diyor peki o hic gördü mu torununu onun görüp anlatmasi annenizi yumusaticaktir bir nebze olsun en azından tahminimce anneniz baya kirilmis size sanirim size çok çok düşkündü ama ben anneyim evladim bi hata yaptı affedip büyüklük bende kalsin evladimda üzülmesin demeliydi hic kapisina ziyarete gittiniz mi görünce dayanamaz belki

Evet babam görüyor oğlumu. Aralarında iyidir babam nedense anneme baskı yapamadı hadi barış artık diye. Görüşmek istedim ama çok büyük tepki verdi.babamda yanasmadi zaten görüsturmeye
hep zamanla kızım zamanla dendi

Allah annenize merhamet versin evlat sevgisi versin.Her daim yuvanızda mutlu olun inş. Sanırım annenizi sizin ile ilgili çok güzel bir düğün hayali vardı nispet yapar gibi çağırıyor ama önemli olan yuvanın bir ömür daim olması çok güzel bir düğün ile evlenip şiddet gören, aldatılan, vs. insanlar var.Anneniz çok yanlış bir düşünce içinde size de sabır diliyorum.

Maşallah ama bence zamani gelmiş hazir kardesiniz evlenirken bence kapiya gidip esinizle çocuğunuzla elini öpüp af dilemeniz için çok iyi bir firsat basta kizar ama evladinizi görünce ve sizi görünce dayanamaz büyük tepki vermesine kanmayin anne yüreği pamuktandir kirginligindan basta sert tepki vermiştir ama artik 10 yil olmuş daha da uzulmek yersiz en azindan denemiş görmüş olursunuz sonrasında zaten bi sizi bi torununuzu görsün kokunuzu bi ceksin daha vazgecemez bence

bu ne insafsizlik ya.
Ne demek 10 yil boyunca evladini gormemek,torunu yok saymak?

siz neden habersiz evlendiniz?
esinizi istemediler mi?
sebeb neydi?
cok sordum kusura bakmayin.
cok sinir oldum..
annelik bu deyil!!
iyisinde kotüsünde yanlisinda dogrusunda yaninda olmaktir evladinin,ANNELiK.!!!!

Ben neden habersiz evlendim güzel soru evlendiğimde eşimi 5 yıldır tanıyordum Yani cahil likmi diyeyim mantıksız likmi diyeyim. Bi an da evlendik. Hak ettim herseyi ama cezam bu kadar uzun olmasaydı

Ben neden habersiz evlendim güzel soru evlendiğimde eşimi 5 yıldır tanıyordum Yani cahil likmi diyeyim mantıksız likmi diyeyim. Bi an da evlendik. Hak ettim herseyi ama cezam bu kadar uzun olmasaydı

esinizi istememe gibi bir durum olmadi yani,tanimadilar zaten hic
dogrumu anladim?
hani seni vermediler de kactin gibi bir durum yok.
sende cok hatalisin
ama affetmek buyukluk
10 yil neyin kini,nefreti bu..
yazik gunah..

Hayır tanımıyorlardi .
tabi ki ben çok hataliymı. Benim hiç bir savunulaca k tarafım yok.ama işte dediginiz gibi nasıl bi kin miş bu

Hayır tanımıyorlardi .
tabi ki ben çok hataliymı. Benim hiç bir savunulaca k tarafım yok.ama işte dediginiz gibi nasıl bi kin miş bu

sizin yaptıgınız hata evet. şuan evliliğinide mutlu musunuz?
ama sizin hatanızın 10 katı kadar anneniz hatalı.
ne olursa olsun evlat... düşman değil ki.
inşallah evliliğinizde mutlusunuzdur ne diyim...:26:

Çok şükür mutluyum.esimden yana bi sıkıntım yok.babam da tanıdıkça aferin düzgün adam.10 yıldır hiç çizgisini bozmadı diyor.ondan yana sıkıntım yok allahtan

Çok şükür mutluyum.esimden yana bi sıkıntım yok.babam da tanıdıkça aferin düzgün adam.10 yıldır hiç çizgisini bozmadı diyor.ondan yana sıkıntım yok allahtan

babanız annenizle neden konuşmuyor ki? düzgün adam, kızımız mutlu, gel inat etme vs.. bu kadar uzun süre küs kalınmaz ki

Bende onu anlamıyorum işte ne babam ne kardeşlerim anneme bitir şu inadı diyemiyorlar.ustune gidemiyorlar.hep zamanla düzelecek. Biraz zaman lazım
Diye diye 10 yılı buldu işte böyle. inşallah düğünde sonra beni ve torununu görünce kalbine merhamet gelir.tek dua bu simdilik

siz ailenizi yok saymışsınız anneniz de sizi yok sayıyor, annelerin hayali kızını telli duvaklı gelin etmektir siz o imkanı tanımamışsınız, daha çok çaba harcamalısınız kendinizi affettirmek için, sık sık gidin inadı kırılacaktır, Allah yardımcınız olsun ne kadar mutlu olursanız olun bir tarafınızı eksik hissediyorsunuzdur.

annenizin canini cok yakmissiniz..sizin evladiniz icin hayalleriniz var degilmi..annenizin de vardi..belkide en büyük hayali idi sizi telli duvakli evlendirmek..ve siz onu sirtndan bicakladiniz..bir anneyi en cok evladi yaralar..bunu hic unutmayin.. yukaridaki alinti yaptigim arkadasa tamamen katiliyorum..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…