annesizlik

Haklisiniz.........

Bence düğünde ya milleti düşünüp size yakın davranacak 1 2 saatlik bir şey yada orada da umursamayacak 9 yıl barışmadıysa zor diye düşünüyorum düğünden önce babanızla ve kardeşlerinizle iş birliği yapıp annenizle bir araya gelin halletmeye bakın :/

Artık evlisiniz, torunu var annenizin. Bu kadar kötü davranmanın mantığı yok. Annenizle aranız umarım düzelir

Tamam annenin yeri başka ama annenizde çok aşırı inatlık var galiba! Bu kadar torun görmeyecek kadar.......... siz mutlu iseniz bence daha fazla üzülmeyin ...İnsan torununu merak eder her şeyden önce ...birde zaten içinizde kalmış düğün olmamış sizin, kıyas yapar gibi ne öle düğün gör felan çok kızdım doğrusu annenize sizede yazık boşverin üzülmeyin sağlıkla kalın.....

Son düzenleme:
Normalde annelerin babalara göre daha affedici ve merhametli olması gerekir,ama sizde tam tersiymiş.

10 yıldır nasıl bir kindir bu torununu görmemeye nasıl dayandı bu kadın?

Sen suçlusun gözünde ama çocuğunun suçu ney,kalbi taşlaşmış gibiymiş.

Evlenmeden önce size nasıl davranırdı merak ettim??

o zamanda bu kadar sertmiydi hata yaptığında.

eğer evliliğinde mutlu ve huzurluysan ve annen bunları biliyorda seni affetmiyorsa annende evlat sevgisi yok bence, evlat sevgisi bence gururdan kırılganlıklardan çok öte bişey ve hepsini ezer geçer, annen bencil biri. Ayrıca ne kdr iyi olursan ol hep kötü olan sen olursun sonuçta bi kere hata yaptın ya,
sabahta annem benim canımı çok yaktı, ağladım mağğladım filan fistan yine aynı teraneler bi kere hata yapmaya gör canım benim. Benim annem de bencil hatta bugün onun için neler yapmama rağmen bana sölediği sözlerle nankörlüğünü tescilledim, o kdr kızgınım ki ama anne işte atılmıyor satılmıyor, sen de evlatsın. bence üzülme, yarın birgün gelininiz kötü çıkarsa görür annen gurur yapmayı, dertlenmek için senin kapını çalcakkkk...

Ben sizin yerinizde olsaydm ne olursa olsun kardesimin nisanina giderdm her anindada yaninda olurdum annem konusmasa bile arardm kardesimi. Bilmiyorum aradinz mi. Birde kardesiniz ablamda gelsn bir kere olacak oda yanimda olsun deseydi belki anneniz yumusardi. Birde olan olmus artik ama mesela annenize gitsenz kapiyi cocugunz calsa acinca onu gorse kovacagini sanmıyorum ona dayanamaz sonucta onun bir sucu yok belki bagrina basar böylelikle biraz daha iyi olur araniz tam duzelmesede. Zamanlada kirginligi gecer belki

Son düzenleme:
durum sizde aksine olmuş sanki.
böyle durumlarda babalar asla konuşmaz kendi kızlarıyla ama sizde aksine anneniz konuşmuyor,babanız barışmış sizle
allah yardımcın olsun canm.ne diyebilirim ki.:26:
kapıya dayansan anneni çağırsan gelse sarılsanız torununu göstersen hiç mi yumuşamaz ve barışmaz?:44:

herkes hata yapabilir hatalar biz insanlar içindir ama genelde babaların vermesi gereken tepkiyi annen vermiş babalar daha katıdır ama demekki sen de tersiymiş allah yardımcın olsun mutluluğun daim olsun anne evlat naparsa yapsın affeder bıkmadan usanmadan kapısını çal derim elbet affeder kalbi yumuşar inş. gerçi yıllar geçmiş artık içinde bitmeyen tükenmeyen öfke devam ediyor demekki sürekli dua et

tamam hata yapmışsınız ama herkes düğünle evlenecek diye bir şey yok ki. düğünle gitmedin diye 10 yıl küs kalmak..
garip gerçekten

Evet babam allahtan merhametli dur. Canım benim allah uzun ömürler versin ona.o da konusmasaydi zaten düşünemiyorum.
Yanına gitmek istedim.soyledim de tlf onda. 15 Günlük tu oğlum. Çok tepki verdi.babamda istemedi zaten görüsturmek. Bana on ayak olan hadi annenin elini öpmeye gidiyoruz diyen.birode olmadi ben çünkü tek cesaret edemedim.
Şimdi bile düşünüyorum nasıl bakacağım yüzüne.

Hadı ıstemeselerdi eşini anlardım yaptıgınızı fakat daha tanımıyorlardı en azından nıye durupdururken boyle evlendınız onu anlamadım. Yanı hıc gerek yokmus bence.

Ama annenızın yaptıgı cok gereksız ve saçma bıkac ay hadı kırgın olursunda 10 sene ne demek yani. Cok abartmış cok saçmalamış kusurabakmayın annenız ama benım fıkrım bu. Bu kadar büyütmeye gerek yok. Cok kacarak habersız evlenen var böylesi anneyı de ılk defa duydum.

Daha torununu bile görmemiş yaptıgı cok büyük sacmalık ve cahillik ileride pişman olacak. Bu ne kin anlamadım ki sonuc olarak evladın karsındakı ınsan merak etmez mi nasıl iyi mi diye. Bir annenın bu kadar kin tutmasını ve bu yaptıgını hiç doğru bulmuyorum. Ben olsam daha da barısmaya calısmazdım yani bu ne canım neyin kini bu canına mı kastettınızde bu tavırlar. Gercekten cok kızdım

Ne yani anneniz sizinle düğün günü mü görüşecek şimdi?
Sırf sizi üzmek için..
Belki o da acılı bi anne, kolay birşey değil gerçekten, evladının izinsiz bir şekilde evlenmesi..
Ama bu kadar uzamamalı diye düşünüyorum...

ne olursa olsun canına bile kastetmiş olsanız 10 yıl geçmiş aradan anneniz çok kin gütmüş ama bir yandanda şöyle düşünmeden edemiyorum anneniz sanırım sizi çok ama çok seviyor değilse bu kadar yaralanmazdı bu kadar herşeyi taze tutmazdı sizin 10 yıl önce evlenmeniz onu çok incitmiş kalpler Allah ın elinde dua edn kardeşim inşaallah bir vesileyle buzlar kırılır mutlu olursunuz Allah yuvanızda ağız tadı versin evladınıza hayırlı sağlıklı ömürler versin

Buraya yazıp içimi dökmek istiyorum.
dün güzel olaylar oldu.
10 yıl sonra anneannem ve dedemle görüştüm.sicak karşılaşılan oğluma beni.
keşke cesaret edip daha erken gitseymusim yanlarına.
Ama şunu anladım ki ne kadar da barışilsa benim kafam yerden kalkmi cak.oyle ezik bi şekilde yaşayıp gidicem.

başınız neden yerden kalkmıyor ki?!!!
Bi sürü evli kadın ya da boşanmış kadın gayri resmi olarak erkeklerle birlikte yaşıyor.
Siz evlenmişsiniz Allah katında da resmi kayıtlarda da suçlu değilsiniz. Çocukça cahillik olur deyip annenizin bu durumu bitirmesi lazım. Siz de annesiniz evladınızı 10 yıl görmeden durabilir misiniz?
Annelerin bu kadar gaddar olmasını kendime yediremyorum, bu kadınlar ya anneliği hak etmiyor ya da kalpleri kararmış, Allah ıslah esin.
Araya birileri girsin. Anneannenle görüşmüşsünüz, o da annenin annesi belki sözünü dinler.
Ama asla utanç duymayın. Kocanız düzgün biri çıkmış, evladınıza baba size kocalık yapmış..

Hiç anneni ziyaret ettin mi?Bir anne dayanamaz çocuğuna diye düşünüyorum.O da seni özlemiştir.Bence şansını dene.

Öncelikle yaşadıklarınız gerçekten zor şeyler.Ama şunuda belirteyim evet ailenizden habersiz evlendiğiniz için hatalısınız ama başınızın yerden kalkmayacağı,ezik olacağınız birşey değil böyle düşünmeyin.Herkes hata yapabilir.Siz ki sonuçta sevdiğiniz inanla evlenmişsiniz,çok şükürde mutlusunuz.Eminim annenizde eninde sonunda affedecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…