siz ailenizi yok saymışsınız anneniz de sizi yok sayıyor, annelerin hayali kızını telli duvaklı gelin etmektir siz o imkanı tanımamışsınız, daha çok çaba harcamalısınız kendinizi affettirmek için, sık sık gidin inadı kırılacaktır, Allah yardımcınız olsun ne kadar mutlu olursanız olun bir tarafınızı eksik hissediyorsunuzdur.
annenizin canini cok yakmissiniz..sizin evladiniz icin hayalleriniz var degilmi..annenizin de vardi..belkide en büyük hayali idi sizi telli duvakli evlendirmek..ve siz onu sirtndan bicakladiniz..bir anneyi en cok evladi yaralar..bunu hic unutmayin.. yukaridaki alinti yaptigim arkadasa tamamen katiliyorum..
10 yıl önce ailemin haberi olmadan evlendim.7 yaşında bir evladım var.annem affetmiyor beni bu arda evlendiğimde düğünü m olmadi.seneler önce "ben seninle görüseceg im gunu biliyorum kardeşin evlendiğinde cagiracag im seni düğünü ne bak bakalim düğün nasıl oluyormuş "dedi
şimdi beklenen gün geldi kızlar bu aksam nişanı oldu kardeşimin .yanında olamadim:-( nisanda istemedi beni.annem baştan sona kadar haklı. Ama böyle bişey ağrima gitti.dugun gününü düşünüyorum bi yandan mutlu oluyorum bi yandan da öyle iste:-(
inşallah her şey yoluna girer dua ediyorum sizin için..
10 yıl önce ailemin haberi olmadan evlendim.7 yaşında bir evladım var.annem affetmiyor beni bu arda evlendiğimde düğünü m olmadi.seneler önce "ben seninle görüseceg im gunu biliyorum kardeşin evlendiğinde cagiracag im seni düğünü ne bak bakalim düğün nasıl oluyormuş "dedi
şimdi beklenen gün geldi kızlar bu aksam nişanı oldu kardeşimin .yanında olamadim:-( nisanda istemedi beni.annem baştan sona kadar haklı. Ama böyle bişey ağrima gitti.dugun gününü düşünüyorum bi yandan mutlu oluyorum bi yandan da öyle iste:-(
Buraya yazıp içimi dökmek istiyorum.
dün güzel olaylar oldu.
10 yıl sonra anneannem ve dedemle görüştüm.sicak karşılaşılan oğluma beni.
keşke cesaret edip daha erken gitseymusim yanlarına.
Ama şunu anladım ki ne kadar da barışilsa benim kafam yerden kalkmi cak.oyle ezik bi şekilde yaşayıp gidicem.
Buraya yazıp içimi dökmek istiyorum.
dün güzel olaylar oldu.
10 yıl sonra anneannem ve dedemle görüştüm.sicak karşılaşılan oğluma beni.
keşke cesaret edip daha erken gitseymusim yanlarına.
Ama şunu anladım ki ne kadar da barışilsa benim kafam yerden kalkmi cak.oyle ezik bi şekilde yaşayıp gidicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?