- 28 Nisan 2022
- 1.343
- 3.789
- 83
Cok tatlisiniz gercekten.Hakkinizda hayirlısi olsun.Olmazsa da vardir bunda bi hayir,bir hayat dersi aldim dersiniz.
Amiin inşallah. Hepimiz için hayırlısı olsun. Çok teşekkür ederim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok tatlisiniz gercekten.Hakkinizda hayirlısi olsun.Olmazsa da vardir bunda bi hayir,bir hayat dersi aldim dersiniz.
Anlamadigim neden kadinlarin sevgililerini terk etmeleri, resmen ayrilmalari, heryerden silip, tum iletisim yollarini kapatmalarinin anlami “kendini cekmek” oluyor? Bu kendini cekmek degil arkadasim, dupeduz ayrilmissiniz iste. Ayrilikla duzelir mi? Duzelmez. 3 hafta olmus eger sizi cok istiyor olsaydi bu kadar sure duramazdi. Tam tersine sizsiz de yasayabildigini anlamasina ramak kalmis. Bence gecmis olsun diyelim. Siz de terli terli soguk su icme usutursun vs anne tavsiyeleri vermeye gerek duymayacak kadar saygi duydugunuz biriyle beraber olma sansi yakalarsiniz belki
Gercek ask boyle bir sey degil. Fazla ilgiden rahatsiz olan kisi size asik degildir. Bence daha iyisini bulmaya calisin bu kadarina razi gelmeyin.
Eşe, sevgiliye ilgi, alaka göstermek başka,anne gibi davranmak başka şeyler bence.
Hasta ya da yorgun olduğunda gayet şefkatle yaklaşıyorum eşime. Aynısını da bekliyorum, beklerim.
Normal zamanda başında bekçi gibi beklemem,ne yaptığını kontrol etmem yetişkin bir insan sonuçta ama aman eşim beni öyle görmesin, böyle görmesin, şefkat şehveti etkilemesin gibi düşüncelerle kendimi de frenlemiyorum. Abartılı bir durum yoksa, seven insan için bunlar çok da sorun olacak şeyler değil.
Anne gibi davranıp o şefkatle yaklaşmak sizi üzer.Belki farkında değildiniz ama kendinizden fazla ödün verip rolünüzü anneliğe kadar kaydirdiniz.Bence onunla barışmayin bundan sonra ister istemez bu dedikleri gelecek aklınıza.Ama barisirsaniz da ona bunları dedirtirecek ne yaptıysaniz değiştirin.(Zor olacaktır ama sonuçta kişiliğiniz bu)
Ne desek bos aslinda kimi ilgi sevkat ister kimi sehvet kimi merhamet… bunlar ayni kisi de bile donemsel olarak degisim gosterir.
Geri dönüş yaptı mı bu kişi merak ettim son durum ne?Çok teşekkür ederim. Umarım sevip sevileceğim denk biriyle karşılaşırım.
İşte o söylediğiniz anaç kadının ta kendisiyim :)
Gerçekten olabilecek en açık şekilde yansıtmışım.
Anladım söylemek istediğinizi, açıkçası öyle bir tavır sergilemek benim de hoşuma gider.
10yıllık kocama bile söylemiyorum şunu yeme bunu içme aman banane çocuk değil yaDüşününce çok ilgileniyordum. Şuna dikkat et hasta olursun, şöyle yapma şu olur. Çıkarken şunu unutma gibi. Davranış olarak böyle. Duygusal olarak aşırı ilgiye boğdum son dönemde. Galiba o uzaklaştıkça ben daha çok yaklaşmışım farkında olmadan.
Çok pişman olduğunu söyledi konuya son mesajı yazdıktan birkaç gün sonra. Şu ana kadar çok ilgili küçük tartışmalarda bile gitmemden korktuğu için sanırım max 2 saat sonra yazıyor “sorun yok değil mi? Düzelteceğiz beraber” şeklinde.Geri dönüş yaptı mı bu kişi merak ettim son durum ne?
Ay yengeç :)yengeç burcu musun
yada venusun yengectir
bence kendini elestirme her insan farkli enerji uyumu kolay yakalanan bir sey değil herkesin enerjisi farklı
tabi bende bu zamana kadar öğrendim ki erkeklere anne gibi davranmamak lazım bu kısım banko
Nasıl bu genç yaşınızda henüz evli bile değilken bu kadar anaç olabiliyorsunuz, galiba karakter meselesi.
10yıllık kocama bile söylemiyorum şunu yeme bunu içme aman banane çocuk değil ya
Bencede gereksiz ilgi göstermişsiniz sanki sizde içinizdeki bir boşluğu onla ilğilenerek doldurmuşsunuz gibi geldi bana
Aa süper. Sınırınızı çizebilmişsiniz o halde. Bu yeniden barışmalarda kesinlikle kaybetme korkusunu vermek gerekiyorÇok pişman olduğunu söyledi konuya son mesajı yazdıktan birkaç gün sonra. Şu ana kadar çok ilgili küçük tartışmalarda bile gitmemden korktuğu için sanırım max 2 saat sonra yazıyor “sorun yok değil mi? Düzelteceğiz beraber” şeklinde.
Aa süper. Sınırınızı çizebilmişsiniz o halde. Bu yeniden barışmalarda kesinlikle kaybetme korkusunu vermek gerekiyor
Üzülerek okuyorum.. Ama doğru. Bu yıl üç kere yaşadım biri 3 sene sonra dönmeye çalıştı biri 2 sene sonra biri hele 6 sene sonraKesinlikle. Cepten çıkınca mecburen hayatında tutmak için çaba sarfetmesi gerekiyor şu an :)
Arada bir net olmayan şekilde ulaşmaya çalışıyorsa (yokluyorsa) veya çoook uzun süre sonra dönüyorsa büyük ihtimalle birini bulamayıp yalnız kaldığındandır. Konuyu kendi ilişkisi için okuyan arkadaşlara söylemiş olayım. Hayır beklemeyin o birliktelikten üzülerek söylüyorum.
yengecsen yapin bu kuzum Allah boyle yaratmış soğuk cool kadin olamazdınAy yengeç :)
Kesinlikle öneri gibi veriyorum ve ekliyorum yine sen bilirsin diye. O da çok nadir. Gerçekten seviyorsa ve ilgiden dolayı uzaklaştıysa geri geliyor. Bahane ettiyse geçmiş olsun.