Anneye sivri dilli demek

Lamiha

MEOW!
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2015
1.351
647
123
Merhaba hanimlar.

Annem sert bi kadindir kuslukleri uzun surer genelde ama artik abarttigini dusunuyorum.

Anneme kiz kardesimle olan tartismada: anne cok sivri dillisin, yasini biraz basina al dedim ve dusman kesildi. Cok cok agir oldugunu dusunmuyorum?

30 yasindayim. Ve dedim ki senin bu huzursuzluklarin yuzunden bi gun eve gelmicem artik dedim. O gun bu gundur 40 gun olmustur konusmak istemiyo, yemek yapmiyo, tabak cikartmiyo. Uvey gibi bisey oldum.

Paylasmak istedim. Linclemeyin.

Çünkü siz barışmak için uğraşınca sivri dilli olduğu gerçeğini kabul etmiş olacaksınız. Böyle olan bir insan farkında değil midir sizce? Gayet de biliyor o da.

Dediğinizde de bir şey yok bu arada.

Bazi insanlar anne olsun, ne kadar yas alirsa alsin duygusal acidan kendini gelistirmiyor..küsmek, cocugunu ilgisini/sevgisini cekerek cezalandirmasi bundan dolayi
Aynen oyle. Hic bir sekilde gelistirmemis kendini babamda kuslukten beri uvey baba oldu resmen. Basimi alip gitmeyi dusunuyorum cidden

Yani ne yapmam yada dusunmem gerek?
Kız kardeşiniz size destek çıkacak bir kere. O anne uzatma diyecek. Israrla ama. Bu esnada siz de suçlu gibi değil gayet normal davranacaksınız. O da bir gün normale dönecektir. Sonra bir gün anneli kızlı oturun konuşun. Ha her şey bir anda değişmez ama bir ümit hafifler. O da belki. Olay kız kardeşler olarak birbirinize destek çıkmanız ama. Annenizi kıstırın demiyorum sakın yanlış anlamayın.

Kız kardeşiniz size destek çıkacak bir kere. O anne uzatma diyecek. Israrla ama. Bu esnada siz de suçlu gibi değil gayet normal davranacaksınız. O da bir gün normale dönecektir. Sonra bir gün anneli kızlı oturun konuşun. Ha her şey bir anda değişmez ama bir ümit hafifler. O da belki. Olay kız kardeşler olarak birbirinize destek çıkmanız ama. Annenizi kıstırın demiyorum sakın yanlış anlamayın.
Annem onunlada kus zaten. Sonradinda kucugumuz olan 17ayasindaki kardesimede kustu, elle tutulur sebep yok?

Hayat kısa kuşlar uçuyor… Anneniz biraz ergen tavırlı sanırım, olgunluk gösteremiyor. Bence kısa zamanda o adım atmıyorsa siz adım atın. Aile içi olabilecek şeyler, yargılamamak lazım.

Hayat kısa kuşlar uçuyor… Anneniz biraz ergen tavırlı sanırım, olgunluk gösteremiyor. Bence kısa zamanda o adım atmıyorsa siz adım atın. Aile içi olabilecek şeyler, yargılamamak lazım.
Evet en son konusmuyosun, ne zaman konuscaksiniz. Konusman icin ne yapmam gerekiyo dedim ama mesafeden memnun oldugunu soyledi. Devam konussam kavga cikardi. Kafayi yedirtcek bana ya

Annem onunlada kus zaten. Sonradinda kucugumuz olan 17ayasindaki kardesimede kustu, elle tutulur sebep yok?
Lütfen üç kardeş bunu tamamen görmezden gelip bol bol eğlenin. Çok üzüldüm evdeki gergin hava eminim gözle bile görünüyordur. Babanız ne alemde

Sivridilinin yanında kaprisli de demek ki.
Boşver, üstüne düşme. Kendi küsen kendi barışır elbet

Lütfen üç kardeş bunu tamamen görmezden gelip bol bol eğlenin. Çok üzüldüm evdeki gergin hava eminim gözle bile görünüyordur. Babanız ne alemde
Evet goruluyo tabi. Erkek kardesim esiyle bizdelerdi, ben isten geldim. Sofraya oturdular kendi kendilerine. Biz uc kardese ne yemek vardi ne tabak. Kendilerine gore yemek yapiyo. Yemeginde degilim ama yaptigi hareket.. babam annemin hakli oldugunu dusunuyo ve zaten annemi dusman istemez, ona dokunmayan yilan bin yasasin

Evet en son konusmuyosun, ne zaman konuscaksiniz. Konusman icin ne yapmam gerekiyo dedim ama mesafeden memnun oldugunu soyledi. Devam konussam kavga cikardi. Kafayi yedirtcek bana ya
Sürekli bu şekildeyse huy edinmiştir, yapacak bir şeyiniz yok. Kabulleneceksiniz. Sürekli böyle değilse anlayışla karşılayıp çözüm üretmelisiniz

Back
X