Anneye sivri dilli demek

Sivridilinin yanında kaprisli de demek ki.
Boşver, üstüne düşme. Kendi küsen kendi barışır elbet
Zaten bunlarin baskilarindan agresifliklerinden biktim. Bizi gercekten artik istemedigini dusunuyorum ve evden cikmayi dusunuyorum. Zaten en son sizi gormek istemiyorum gidin falan demis sinirle

Merhaba hanimlar.

Annem sert bi kadindir kuslukleri uzun surer genelde ama artik abarttigini dusunuyorum.

Anneme kiz kardesimle olan tartismada: anne cok sivri dillisin, yasini biraz basina al dedim ve dusman kesildi. Cok cok agir oldugunu dusunmuyorum?

30 yasindayim. Ve dedim ki senin bu huzursuzluklarin yuzunden bi gun eve gelmicem artik dedim. O gun bu gundur 40 gun olmustur konusmak istemiyo, yemek yapmiyo, tabak cikartmiyo. Uvey gibi bisey oldum.

Paylasmak istedim. Linclemeyin.
Gerçekten kindarmiş . Allah yardımcınız olsun

Zaten bunlarin baskilarindan agresifliklerinden biktim. Bizi gercekten artik istemedigini dusunuyorum ve evden cikmayi dusunuyorum. Zaten en son sizi gormek istemiyorum gidin falan demis sinirle
Amaaan sen konuş,gönlünü al denmis ama böyle insanların üstüne vardikca ,onları simarttikca yaptıklarında haklı olduklarını farkedip her kavgada aynı yolu secerler. Resmen kötü davranışı odullendirmis olursun.
Benim annem de gereksiz yere kuserdi. Küssün, biz de konuşmazdık,normal hayatımıza devam ederdik .
Nereye kadar kusebilir ki? Elbet bir yerde normale donerdik. Böyle böyle alıştı, artık bıraktı küsme huyunu falan. Ama biz annemi nazlasaydik eminim her istemediği şey olduğunda küsen çocuklar gibi devam edecekti.
Kötü bir evlat miyim? Bence değilim:)))

Amaaan sen konuş,gönlünü al denmis ama böyle insanların üstüne vardikca ,onları simarttikca yaptıklarında haklı olduklarını farkedip her kavgada aynı yolu secerler. Resmen kötü davranışı odullendirmis olursun.
Benim annem de gereksiz yere kuserdi. Küssün, biz de konuşmazdık,normal hayatımıza devam ederdik .
Nereye kadar kusebilir ki? Elbet bir yerde normale donerdik. Böyle böyle alıştı, artık bıraktı küsme huyunu falan. Ama biz annemi nazlasaydik eminim her istemediği şey olduğunda küsen çocuklar gibi devam edecekti.
Kötü bir evlat miyim? Bence değilim:)))
Dogru soyluyosun.. benim annemde bide sey var: ders vermek gibi: benimle iyi olun yoksa kotu olursaniz benimle, sonuclarina katlanirsiniz. Zehir ederim size gibi hayati

Merhaba hanimlar.

Annem sert bi kadindir kuslukleri uzun surer genelde ama artik abarttigini dusunuyorum.

Anneme kiz kardesimle olan tartismada: anne cok sivri dillisin, yasini biraz basina al dedim ve dusman kesildi. Cok cok agir oldugunu dusunmuyorum?

30 yasindayim. Ve dedim ki senin bu huzursuzluklarin yuzunden bi gun eve gelmicem artik dedim. O gun bu gundur 40 gun olmustur konusmak istemiyo, yemek yapmiyo, tabak cikartmiyo. Uvey gibi bisey oldum.

Bende zamanından böyle derdim annem düşman gibi sanki kötü davranıyo dama derdim şimdi o kadar pişmanım ki evlenince annenin kıymetini anlıyorsun. Bu gün çocukluk arkadaşımın kardeşim dediğim kızın annesi birden öldü kalp krizi ne teselli vereceğimi bilemiyorum farklı şehirlerdeyiz arıyorum ikimiz de ağlayıp susuyoruz ne denir ki . Ölüm ansızın oluyor geçen gün şakalaştığım kadın bugün ölü birbirimizi kırmamak lazım üzmemek lazım ölüm var sonradan çok geç olabiliyor 😔😔

Bence yaşını başına al lafına kızmış. Ama tepkisi abartı. Bilmiyorum daha ufak diye mi ama oğluma bu denli küsebilecegimi sanmıyorum şahsen. Karnimdan çıkana ne kadar tavır yapabilirim çok çok ciddi bir şey olmadığı sürece? Anne sıkıntılı. Yaşınız da varmış bence ayrı eve çıkın. Ne demek tabak koymamak yemeği az yapmak? Hem de bu laf için. Ne ayıp yahu.

Bende zamanından böyle derdim annem düşman gibi sanki kötü davranıyo dama derdim şimdi o kadar pişmanım ki evlenince annenin kıymetini anlıyorsun. Bu gün çocukluk arkadaşımın kardeşim dediğim kızın annesi birden öldü kalp krizi ne teselli vereceğimi bilemiyorum farklı şehirlerdeyiz arıyorum ikimiz de ağlayıp susuyoruz ne denir ki . Ölüm ansızın oluyor geçen gün şakalaştığım kadın bugün ölü birbirimizi kırmamak lazım üzmemek lazım ölüm var sonradan çok geç olabiliyor 😔😔
Ölüm sadece annelere mi var, hangimizin ne zaman küt diye gideceği belli olmaz ki.
Bir de siizn anneniz belki çocuklarını seven, bir şey yapıyorsa onun iyiliği için yapan kendi halinde bir kadındır. Ama konu sahibinin annesi tam bir toksik, psikoloji bozan cinsten. Annemdir diyip her hakaretine boyun egmesi sağlıklı bir davranış mi?
Bir de bazı kadınlar siz gibi ele karışınca anne kiymeti anlıyor,ama toksik anne sahipleri ele karışıp kendi anne olunca annesine daha çok kızar oluyor, "ben yavruma nasıl özeniyorum,annem bana nasıl öyle davranabildi" diye.

İyi de sıkıntı annede? Kıza tabak bile koymuyormus ne yapsın ayağına mi kapansın?

Bence yaşını başına al lafına kızmış. Ama tepkisi abartı. Bilmiyorum daha ufak diye mi ama oğluma bu denli küsebilecegimi sanmıyorum şahsen. Karnimdan çıkana ne kadar tavır yapabilirim çok çok ciddi bir şey olmadığı sürece? Anne sıkıntılı. Yaşınız da varmış bence ayrı eve çıkın. Ne demek tabak koymamak yemeği az yapmak? Hem de bu laf için. Ne ayıp yahu.
Evden cikmayi dusunuyorum. 40 gundur konusmuyo ama gecen gorucu var diye konustu?

Ölüm sadece annelere mi var, hangimizin ne zaman küt diye gideceği belli olmaz ki.
Bir de siizn anneniz belki çocuklarını seven, bir şey yapıyorsa onun iyiliği için yapan kendi halinde bir kadındır. Ama konu sahibinin annesi tam bir toksik, psikoloji bozan cinsten. Annemdir diyip her hakaretine boyun egmesi sağlıklı bir davranış mi?
Bir de bazı kadınlar siz gibi ele karışınca anne kiymeti anlıyor,ama toksik anne sahipleri ele karışıp kendi anne olunca annesine daha çok kızar oluyor, "ben yavruma nasıl özeniyorum,annem bana nasıl öyle davranabildi" diye.
Aynen oyle :(
Diyorumya yurt disina cikti opup sarilmadan? Yani bukadar mi olduk. Piskoloji bozan tip bencede

Evden cikmayi dusunuyorum. 40 gundur konusmuyo ama gecen gorucu var diye konustu?
Ben bu tipi çok iyi tanıyorum başımda var. Bizimki de devamlı nazlandirilmak ister. Çıkın vallahi bu tavrı çekmek zorunda değilsiniz. Hele görücü var diye konuşan anneyi hiç çekmeyin.

Merhaba hanimlar.

Benim annemde çok kindardır. En ufak şeye alınır, hep bi kendine pay çıkarır. Lafını da esirgemeden pata küte söyler. Bizde ara sıra küsüyoruz öyle şeylere olur öyle şeyler kolay değil Allah sabır versin

Valla değişmiyorlar. Benimde en rahatsız olduğum ve sürekli uyardığım şey yeni tanıştığı kişilere dahi özelini her şeyini anlatmasıdır böyle anlatırkende acıların çocuğuna bağlar. Anneme '' Anlatma her şeyi ileride aranızda bi sorun olunca pişman oluyorsun hem niye insanlar senin aile, özel hayatını bilsin ki bazı şeyleri de içinde sakla '' diyorum. '' Konu oraya geldi '' diyor :D Kabul bile etmiyor. O yüzden görmezden gelmeye çalışın insan annesini kırılmış görüncede kötü hissediyor.

Benim anamda tam tersi asla küsmez. Bazen derdim ki keşke küssekte çenesi dursa. Bazen ben küserim allem eder kallem eder konusturur. Aile içinde küslük olmaz der. Ama akrabalara hiç kimseye küsmez
Aile yapısından olabilir mi? Benim kynbabam çok küser mesela. Oğluda öyleydi ama ben alıştırdım.

Çocuklar ölümsüz mü? O ölüm sadece annelere mi var? Evlatlar kırılmıyor mu taştan mı? Anneler hatasız melek mi?
Yanlış yapan insana hmmm birgün ölebilir diye tolerans göstermek mantıklı mı?

Ay sizin anneniz de benim ananem gibi şirret bi kadin anlaşılan geçmiş olsun. Ananem de incir çekirdeğini doldurmayacak biseyden kavga çıkarmıştı seneler önce teyzelerimle, annem de aralarında kalıp "yeter beni senelerdir aranızda pinpon topu ettiniz" dedi diye nerdeyse 6-7 senedir düşman belledi hiç bir şekilde görüşmüyor. Dedem vefat etti cenazesinde bile ne anneme ne teyzelerimle elini opturmedi. Siz iyisi ki durumunuz varsa o evden ayrılmaya bakın,çünkü anneniz toksik bir insan

Küsmeyi elbette doğru bulmuyorum ama anneye de yaşını başına al denmez yani o da ayrı mesele. Annenizin de uzatması gereksiz,iki taraflı haksızsınız.

Zor ki ne zor. Konusmaya calistim en son, konusmak istemiyorum mesafe iyidir gerektigi yerde konusuruz dedi?
Kusura bakmayın ama zaten saçma sapan bir aileniz var, sizin mesafe koymanız gerektiği yerde bir de mesafe yiyorsunuz.

Back
X