• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneye süt hakkı

• Konu Sahibi Konu Sahibi alex76
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Doğu kökenli değiller hayır iç anadolu bölgesindenler kötü karşılayacaklarına eminim bir şey demezler ama hakkımda da kötü düşünürler gibi hissediyorum
O zman kesinlikle söylemeyin adamlar bir şey demezler ilk başta ama en ufak bir sıkıntı da yüzünüze vururlar😞

Beni bırakır giderler düğün müsün olmaz

bana takılan altınlar da elden gider utanırm böyle bir şey istenmez de dümdüz.

Parayla seni satan evde kalırsın diye korkup susar belki.
Büyük ihtimal teyzemlerle bu muhabbet konuşulmuştur annem biraz parayı seven biri burada rahat rahat konuşuyorum tanışmıyoruz diye hep öyle biriydi ama eşimin ailesi bunu bilsin istemiyorum

İlk kez benim bebeleri emziremediğime sevindim. Erkek benim çocuklar. E kız tarafından süt hakkı da istenmez. Onlar evlenene kadar mama hakkı çıkarsa kocam ister belki 🥸

Evlenen, erkek kardeşiniz, abiniz falan var mı?
Anneniz damat zengin diye niyaz da ben faydalanayım diye düşünmüş. Utanç verici.
Hayır ben evdeki ilk evlenen kişi olacağım hayırlısıyla erkek kardeşim benden küçük evet ben de aşırı utandım duyduğumda bile

erkek tarafı bulgaristan göçmeni. tamam dediler napsınlar aldılar 10 gram bilezik teyzeme :D anneme diom sen niye istemedin kız dedim :D annem dio sus sus ben utandım ablamın yanında rezil oldum orda dio .çasdad
Is bozulmasın diye kabul etmiştir damat tarafı 😂 yalnız göçmen olarak, gelin böyle bişey istese çüşşşş derdim. Gerçi erkek tarafı, evini altınını vs yapmıştır

Büyük ihtimal teyzemlerle bu muhabbet konuşulmuştur annem biraz parayı seven biri burada rahat rahat konuşuyorum tanışmıyoruz diye hep öyle biriydi ama eşimin ailesi bunu bilsin istemiyorum
Sakın söyleme duyurma sonra yine senin başına kalkarlar.
Anneni de teyzeni de korkut elin oğlu bunları duysa iki dakka arkasına bakmaz ne biçim aile var diye ayrılır de. Madem parayı seviyor susarlar damat kaçmasın diye. Sen yokken de söyleme ihtimalleri olmasın korkut

Anne tarafım Amasyalı. Çok eskiden onların tarafta böyle bir adet varmış. Anlatırdı annem. Tabii şuan öyle bir adet yok iyi ki de yok.
Saçma sapan bir şey sırf erkek tarafından daha çok para çıkarmak için uydurulmuş bir adet olduğunu düşünüyorum.

Yakın zamanda evleneceğim ve annem bugün bana bana süt hakkı verecekler onlara söyle dedi çok utanıyorum bunu söylemek istemiyorum sizce haksız mıyım
Süt hakkını şimdilik bir kenara bırakın da siz bu adamla ilgili Ağustos sonunda açtığınız konunuzda ilişkinizde mutlu olmadığınızı yazmıştınız.

Eylül ayında açtığınız konunuzda ise: romantik biri olmadığı için tartıştığınız erkek arkadaşınızın telefonuna bakarken, eski sevgilisine gayet romantik biri olduğunu gördüğünüzden bahsetmiştiniz.

Tüm bunlara rağmen bu adamla evlilik kararı mı aldınız ?

Is bozulmasın diye kabul etmiştir damat tarafı 😂 yalnız göçmen olarak, gelin böyle bişey istese çüşşşş derdim. Gerçi erkek tarafı, evini altınını vs yapmıştır
evet çok iyi insanlar annemlerin komşusu herşeyi gelin nasıl isterse dediler sağolsunlar. evin içini herşeyini baştan yaptı kayınpederi altın zaten alındı fazlası ile hemde :D eşim de göçmen bunu duyunca oha sizde varmıydı böyle şeyler dedi :D dedim bizde yok teyzemde var .çdasdnkds

Süt hakkını şimdilik bir kenara bırakın da siz bu adamla ilgili Ağustos sonunda açtığınız konunuzda ilişkinizde mutlu olmadığınızı yazmıştınız.

Eylül ayında açtığınız konunuzda ise: romantik biri olmadığı için tartıştığınız erkek arkadaşınızın telefonuna bakarken, eski sevgilisine gayet romantik biri olduğunu gördüğünüzden bahsetmiştiniz.

Tüm bunlara rağmen bu adamla evlilik kararı mı aldınız ?
Şu an o konuyla ilgili bir sorunum yok , olaylara biraz daha makul yaklaşıyorum. Onun da tavırları farklı artık .

Anne tarafım Amasyalı. Çok eskiden onların tarafta böyle bir adet varmış. Anlatırdı annem. Tabii şuan öyle bir adet yok iyi ki de yok.
Saçma sapan bir şey sırf erkek tarafından daha çok para çıkarmak için uydurulmuş bir adet olduğunu düşünüyorum.
Ben de aynı fikirdeyim 40 gr bilezik istedi annem para için rezil olamam dediğim gibi ben kendim veririm yine söylemem

Bence ilk bizden duyarlar da ben asla söylemem bunu gerekirse el altından kendi altınımı veririm yine söyleyemem çok utanç verici
Kendi altınını nasıl vercen öyle kafana göre bakalım kocan razı gelecek mi ?
Öyle o altınları gelin istediği gibi kullansın diye yapmıyorlar genelde hemen hemen herkes yatırım amaçlı yapıyor.
Çocuk nereli merak ettim ama sen hiç bu konuyu açma erkek tarafına.
Annene deki tamam ara iste madem ben söyleyemem böyle bişey de.
Onun da yüzü tutmaz zaten istemeye olay kapanır.
Oralı olma kapansın gitsin bişeyi kurcaladıkça b*ku çıkar ya üstünde durma

Doğu kökenli değiller hayır iç anadolu bölgesindenler kötü karşılayacaklarına eminim bir şey demezler ama hakkımda da kötü düşünürler gibi hissediyorum
Tabi ki düşünürler bunu illa ki aile yüzünüze vurmasa biri vuracaktır. Durumu iyi diye annen faydalanmak istiyor sanırım ne kadar AYIP

Şu an o konuyla ilgili bir sorunum yok , olaylara biraz daha makul yaklaşıyorum. Onun da tavırları farklı artık .

Kendi altınını nasıl vercen öyle kafana göre bakalım kocan razı gelecek mi ?
Öyle o altınları gelin istediği gibi kullansın diye yapmıyorlar genelde hemen hemen herkes yatırım amaçlı yapıyor.
Çocuk nereli merak ettim ama sen hiç bu konuyu açma erkek tarafına.
Annene deki tamam ara iste madem ben söyleyemem böyle bişey de.
Onun da yüzü tutmaz zaten istemeye olay kapanır.
Oralı olma kapansın gitsin bişeyi kurcaladıkça b*ku çıkar ya üstünde durma
Bana alınan altına karışmazlar bundan eminim erkek arkadaşımın da durumu iyi allaha şükür başka yatırımları var yani haberleri olmaz buna eminim ya korkuyorum öğrenirler diye yoksa vermem tabi de

evet çok iyi insanlar annemlerin komşusu herşeyi gelin nasıl isterse dediler sağolsunlar. evin içini herşeyini baştan yaptı kayınpederi altın zaten alındı fazlası ile hemde :D eşim de göçmen bunu duyunca oha sizde varmıydı böyle şeyler dedi :D dedim bizde yok teyzemde var .çdasdnkds
Eşim Kırıkkaleli, ona böyle bişey desek kalkar giderdi 😂😂😂

Bana alınan altına karışmazlar bundan eminim erkek arkadaşımın da durumu iyi allaha şükür başka yatırımları var yani haberleri olmaz buna eminim ya korkuyorum öğrenirler diye yoksa vermem tabi de
Annemin isteğini öğrenmeleri bile beni yerin dibine sokar

Back
X