- Emoji Skoru
- 23.053
- Puanlar
- 348
Burada bir konuda daha duymuştum. Çok şaşırmıştım
Ben kaçırmışım nasıl olur

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burada bir konuda daha duymuştum. Çok şaşırmıştım

Karşı taraf böyle bir gelenekten haberdar mı ilk kez sizden mi duyacaklarKonuştum ama ısrarla gelmiş bana zaten onlar gelenek görmüşse sen demeden yapar fln diyor aşırı sinirim bozuldu gerçekten ya
Beni vermek istemediğini düşünmüyorum gayet razı verme konusunda evleneceğim kişi de düzgün oturaklı biri o da gördü etti kendi için yapıyor açıkçasıAnneniz hepimizi dumura uğratmak için fi tarihindeki geleneği canlı tutmaya çalıştı galiba. Yada sizi vermek istemiyor yolunuza taş koyuyorGerisini siz değerlendirin.
kız benim teyzem istedi ta yenilerde oldu bu olay. süt hakkı diye bilezik aldılar teyzeme. Neyse asıl olay teyzem emzirmemiş asddadahdahdasjcChatcpt bile var dedi. Ananız sayesinde bugün bir şey daha öğrenmiş oldumNe yapacaksam bu bilgiyi
Hangi bölgelerde görülür?
“Süt hakkı” ifadesi ve uygulaması özellikle:
Doğu Anadolu
Güneydoğu Anadolu
İç Anadolu’nun bazı kırsal kesimleri
Karadeniz’in bazı yöreleri
Bence ilk bizden duyarlar da ben asla söylemem bunu gerekirse el altından kendi altınımı veririm yine söyleyemem çok utanç vericiKarşı taraf böyle bir gelenekten haberdar mı ilk kez sizden mi duyacaklar
Yok artık doğu da kalmadı eskisi kadar bu süt hakkı meselesi annenize kesinlikle kabul etmediğinizi söyleyin çünkü ilerde ne yazık ki bunu eş tarafı yüzünüze vurabilir hemcinsim olarak böyle bir şey yaşamanız hepimizi üzerKonuştum ama ısrarla gelmiş bana zaten onlar gelenek görmüşse sen demeden yapar fln diyor aşırı sinirim bozuldu gerçekten ya
Erkek tarafı nasıl karşıladı bunukız benim teyzem istedi ta yenilerde oldu bu olay. süt hakkı diye bilezik aldılar teyzeme. Neyse asıl olay teyzem emzirmemiş asddadahdahdasjc
Beni vermek istemediğini düşünmüyorum gayet razı verme konusunda evleneceğim kişi de düzgün oturaklı biri o da gördü etti kendi için yapıyor açıkçası
Sadece Araplarda değil bir kaç gün önce eşimin akrabası vanlı bir kızla sözlendi görücü usulü. Kız tarafı “süt hakkı” diyerek 4 tane gremse altın istemişler. Nişan yapmaya gelirken getirin demişler.ARaplarda mı var bu günyüzü görmemiş adetler?
Söyledim evleneceğim kişinin maddi durumu çok iyi annem de bunu bir fırsat olarak görüyor gibi hissettim , çok üzücü bir durum ne yapacağımı bilemedim en son anneme istersen bana takılan altından vereyim sana bilmesinler dedimYok artık doğu da kalmadı eskisi kadar bu süt hakkı meselesi annenize kesinlikle kabul etmediğinizi söyleyin çünkü ilerde ne yazık ki bunu eş tarafı yüzünüze vurabilir hemcinsim olarak böyle bir şey yaşamanız hepimizi üzer
kız benim teyzem istedi ta yenilerde oldu bu olay. süt hakkı diye bilezik aldılar teyzeme. Neyse asıl olay teyzem emzirmemiş asddadahdahdasjc
Anan da versin Süt hakkı, böyle soyle. Verme bilezik falan fırsatçı anana ay sinir oldumKonuştum ama ısrarla gelmiş bana zaten onlar gelenek görmüşse sen demeden yapar fln diyor aşırı sinirim bozuldu gerçekten ya
erkek tarafı bulgaristan göçmeni. tamam dediler napsınlar aldılar 10 gram bilezik teyzemeErkek tarafı nasıl karşıladı bunu
60 gram civarı yapıyor bence büyük bir miktarSadece Araplarda değil bir kaç gün önce eşimin akrabası vanlı bir kızla sözlendi görücü usulü. Kız tarafı “süt hakkı” diyerek 4 tane gremse altın istemişler. Nişan yapmaya gelirken getirin demişler.
Ne münasebet kendi altınımı da vermem. Çok istiyorsa babanızdan alsın sonuçta ortak çocuğu emzirmişBence ilk bizden duyarlar da ben asla söylemem bunu gerekirse el altından kendi altınımı veririm yine söyleyemem çok utanç verici
Gerçekten durumunuza üzüldüm inşallah damat tarafı anlayışlıdır belki doğu kökenlilerse çokta şaşırmazlarSöyledim evleneceğim kişinin maddi durumu çok iyi annem de bunu bir fırsat olarak görüyor gibi hissettim , çok üzücü bir durum ne yapacağımı bilemedim en son anneme istersen bana takılan altından vereyim sana bilmesinler dedim
Doğu kökenli değiller hayır iç anadolu bölgesindenler kötü karşılayacaklarına eminim bir şey demezler ama hakkımda da kötü düşünürler gibi hissediyorumGerçekten durumunuza üzüldüm inşallah damat tarafı anlayışlıdır belki doğu kökenlilerse çokta şaşırmazlar![]()
bana takılan altınlar da elden gider utanırm böyle bir şey istenmez de dümdüz.Kavga etmek istemediğimden bana takılan bilezikten vereyim ama bunu söyleyemem utanırım dedim
Vereceklermiş altınları. Çünki çocuklarının evlenmesini çok istiyorlar. Umarım sonları güzel olur ben şok oldum duyduğumda. Gremse altının tanesi dün baktı. 96 bin küsürdü60 gram civarı yapıyor bence büyük bir miktar