• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneye süt hakkı

• Konu Sahibi Konu Sahibi alex76
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sadece Araplarda değil bir kaç gün önce eşimin akrabası vanlı bir kızla sözlendi görücü usulü. Kız tarafı “süt hakkı” diyerek 4 tane gremse altın istemişler. Nişan yapmaya gelirken getirin demişler.
Ben de Mercedes istesem son model, olur mu ki?🙈😂🧐🧐🧐

Ya bende erkek anası olarak oğullarımi iki seneye aşkın emzirdim bende alabilir miyim acaba.
Böyle sey olur mu demeyin sakın cok ayip

Beni vermek istemediğini düşünmüyorum gayet razı verme konusunda evleneceğim kişi de düzgün oturaklı biri o da gördü etti kendi için yapıyor açıkçası
Anneniz kac yaşında?

Ben 28-29 ay kadar emzirdim, meme reddi zamanı verdiğim ekstra uğraşlar, sütüm gelsin diye sağmaktan memiktolarımın yara olması falan bunlarıda tazminat gibi eklemek gerek sonuçta, düz hesap ay başına 1 tam altın isteyim, hakkım dimi kızlar asdjahaha

İlk defa duyuyorum af buyur? Kendi çocuğunu emzirdiği için damattan para mı istiyor?

Haaa tamam doğu görmüş eşim doğuda böyle bir adet olduğunu tasdikledi. Hepiniz doğuluysanız istemiş olabilir onlar da doğuluysa bildiği için bize geldiği gibi abest gelmez 🤔 Yine de ilginç bir gelenekmiş 🤣🤣
Doğu ile ilgili bir gelenek olsaydı bizde de olurdu.

Yakın zamanda evleneceğim ve annem bugün bana bana süt hakkı verecekler onlara söyle dedi çok utanıyorum bunu söylemek istemiyorum sizce haksız mıyım
Annenize saygısızlık yapılmasına izin vermeyin.Kadın öyle görmüş öyle demiş kimseye bu konu üzerinden annenize aşağılayıcı laflar söylemek düşmez.Annenize bunu bilezik vs olarak söyleyelim mi bu devirde artık böyle şeyler biraz garip karşılanıyor ben utanırım diye güzelce açıklayın.

Back
X