Anneyim artık:)) Bu duygu bambaşka bişey...

denizegem

cennet kokulum hoşgeldin.
Kayıtlı Üye
5 Mart 2011
9
1
36
Çorum
13 Şubat saat 01:35te oğlum hayata merhaba dedi.Beni 9 saat uğraştırdı ama değdi...Onu kucağıma alıp o mis kokusunu koklamak dünyalara bedeldi..Sabaha kadar onu seyrettim,izlediğim en güzel hayat filmiydi, hiç bitmesin istedim..Yavrumun kokusuna mübtela oldum,şimdi düşünüyorum izin bitice onu nasıl bırakıp giderim işe diye...Annelik Rabbimin biz kadınlara verdiği en büyük hediye...
Oğlumu çok seviyorum, darısı tüm isteyenlere olsun...

Rabbim oglunuzla mutlu bir hayat yasatsin size insaellah..
Nadir zamanlarda yasanan bu mutluluk hissi daim olsun.
Darisi biz bekleyen ve isteyenlerin basina...

hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz.Allah bağışlasın. bende 17 haftalık gebeyim ve nasıl geçecek bu zaman diyorum.
zorlandığınıza göre normal doğum olmuştur, çok zor bi süreçmi onu merak ediyorum. bilgi verirseniz sevinirim.. tebrikler..

Rabbim oglunuzla mutlu bir hayat yasatsin size insaellah..
Nadir zamanlarda yasanan bu mutluluk hissi daim olsun.
Darisi biz bekleyen ve isteyenlerin basina...

inşallah siz de hayırlısıyla bu duyguyu tadarsınız..Rabbim kolay doğum ve sağlıklı bir evlat nasip etsin...Sevgilerimle...

Son düzenleme:

teşekkür ederim...hemen hemen yolun yarısına gelmişsiniz.tebrik ederim sizi de.zaman inanın çok çabuk geçiyor.hamileliğinizin her anını doya doya yaşamaya çalışın,bunun tadını çıkarın.asla olumsuz yorumları dinlemeyin,kendini kapatın böyle şeylere..ben hamileliğim boyunca beni ve bebeğimi olumsuz etkileyecek herşeyi hayatımdan çıkardım.beni motive eden arkadaşlarımla zaman geçirdim ama sizi en önemli motive eden kendinizsiniz bu gerçeğin bilincindeydim. bebişler annenin ruh halini kendilerine karakter olarak alıyorlar o sebeple mutlu olun..
doğumum normal oldu,doktor muayenemizin ardından bir saat sonra suyum geldi.oğlum harika bi sürpriz yaptı bize.hiç korkmadım.arkadaşlarımla buluşmuştum, kafede yakalandım bu güzel sürecin ilk yolculuğuna.arkadaşlarımla, eşimle ve babamla gülerek,eğlenerek hastaneye gittikmuhteşem bi gündü.herkesin merak ettiği doğum sancıları bu muhakkak.benim de öyleydi.ağrı oluyor, son anlara doğru sıklığı ve şiddeti artıyor ama bebiş hayata merhaba deyince siz de yeniden doğuyorsunuz sanki..muhteşem anlar yaşanıyor...
her konuda sorularınıza cevap verebilirim,kafanıza takmadan bu güzel anların tadını çıkarın..Sevgilerimle....

Son düzenleme:
Maşallah ne güzel olmuş:) darısı başımıza :)

Sağlıkla büyüsün bebişiniz

Hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz,sağlıklı ve uzun bir ömür diliyorum ona...
ve ben de kızıma kavuşacağım günün heycanıyla yaşıyorum

Hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz,sağlıklı ve uzun bir ömür diliyorum ona...
ve ben de kızıma kavuşacağım günün heycanıyla yaşıyorum

o heyecan bambaşka bişey,çok mutluyum ki ben doya doya yaşadım..doğumumu da öyle geçirmek istedim, çok şükür o da oldu.Minik cadınız inşallah sağlıklı bir şekilde gelir dünyaya:) hayırlı bir doğum geçirmeniz dileğimle...:80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…