Anneyim ben anne

Mahinev88

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2014
258
117
303
37
Merhaba arkadaşlar, o kadar kötüyüm ki.hersey bi hayal kırıklığı.eşim ufak bi operasyon geçirdi ve aniden oldu bu.ben bunun uzuntusu ve olayın yoğunluğundan kendi halindeydim. Kvyi teselli etmemişim.o gün ameliyat sonrası evime geçtiler sabah da hastaneye.ki benim onların yaptığı telaş ve acele yüzünden cuzdanim çalındı.esimde bi sakin olun nie geldiniz evde bekleseydiniz şurası zaten biz geliyorduk demiş.surat 5 karış oldu eve geldik annemler bizdeydi kadın gözlerini devirdi oturduğu yerden kalkmadı. annemle biz sofra hazırlıyoruz bişeyler yapıyoruz öylece oturdu.biset demedim ama zaten yorgunluk vs konusmadımda bide cuzdanim çalındı ekstra sinirde var.3 gün sonra falan geldi bize hosgeldiniz dedim üstümü falan degistirdim sonra KP sordum bana bakmadan cevap verdi konuşmuyor tepkilı neyse.iftar yapiyrz bi anda eee dedi biset mi var yine ben ne yaptım dedi bende yok yorgunum dedim.ne bileyim sen çok güler yuzlusun böyle yapmazsin falan die böyle iğne gibı kakti sozunu ben dedim şunu yaptınız o gün annemlere böyle yaptınız sanki ben sebep olmuşum gibi bana tepki verdiniz.o da ben seni çok seviyorum (hemen bunu söyler ) bende drdim açıkcasi ben artık buna inanmıyorum dedim. demez olaydım öyle mi yazıklar olsun dedi başladı ağlamaya ben anneyim bilmem ne dedi sürekli, dedim siz bi atıyorsun bi tutuyorsunuz.bana karşı tavırları o kadar değişken ki.
ben ona eve geldiğinde anne dememis im yüzüne bakmamis im o beni istemeseymis biz evlenemezmisiz. Dedim o oyle olmiyor o kadar basiretsiz degiliz ben bi çıldırdm zaten nisanliliktan beri patavatsizliklari ile hep sessiz kalıp sabır dedim, ama yeri geldiğinde açıkça böyle yapmayin da dedim.iyi bağırdım hatrladiğim. Sonra bi sakinlesince mecbur evimde olduğu için misafir olduğu için sadece sesimi yükselttiği ocin özür diledim.şimdi onunla güya normaliz
Ama eşim benim için bitti.o sırada beni koruyacak 2 3 cümle sarfetti.annesinin yanında kaldı ve seni afetmiyrm dediğimde ben seni nasil affedicem dedi.şimdi konuşmuyoruz onunla şu kv gitse tepkime daha net koyucam.1 senede bu noktaya gelmek de cok acı.

Son düzenleme:
Kayınvalideniz de hatalı fakat siz de hatalısınız. Konu ne olursa olsun, eşiniz annenize sizin önünüzde bağırsa, siz eşinizin yanında mi dururdunuz? Lütfen objektif cevap verin. Benim anneme bağıran eşi bende kolay affetmem o ayrı. Kayınvalideniz de tipik kaynana. İşte gelin de onu teselli edecek aman annecim diyecek herkes ona sen annesin en kiymetlisin diyecek en çok kendisi üzülmüş olduğu için gelininin üzüntüden kafasının dağılmasına imkan tanimayacak eş de neymis ben anneyim ogluma ben uzulurum vs vs. Bunlar olmayınca gereksiz triplere girmiş. Fakat bagirmaniz ve kendinizi anlatirkenki tavrınız hiç olmamis

Son düzenleme:
Bazen kocalarınıza haksızlık ettiğinizi düşünüyorum
Ki sizi savunmuş zaten ama evinde annesine de saydırmasını beklemeyin
Gerekeni söylemişsiniz
Bazen farkında olmadan bizlerde has yapıyoruz biraz anlayış göstermesi lazım herkesin

Surat astığınızı anlatıp durmuşsunuz zaten konuda. Kayınvalideyi hangi konuda suçluyorsunuz? Ameliyat olan onun oğlu, oda üzgün. Cüzdanınızı çaldıranda o olmadığına göre suratsızlığınızı neden haketsin?

Bağırmak, sitem etmek, seviyorum demesine rağmen dik çıkmakta doğru gelmiyor bana. Eşinizin savunamaması çok normal geldi. Şu durumda onun sizi affetmeye çalışması lazım gerçekten.

Konunuzu anladığım kadarıyla kadının suçu olmadığı halde ona surat asmışsınız. O da laf söylemiş ve sonuçta siz kocanızın annesine bağırmışsınız. Adamdan ne bekliyorsunuz ki o da mı kadına bağırsaydı? Eşiniz haklı bence. Siz kendinizi affettirmelisiniz.

Bence de o kadar surat astim demişsin. O da annesi tabiki o da üzülecek. Bence esin hakli.

İki taraf da haksız.
Bir de eşinize böyle naz geçiremezsiniz. Orada numaradan siz de ağlayacaktınız. Bu işler böyle.

İki taraf da haksız.
Bir de eşinize böyle naz geçiremezsiniz. Orada numaradan siz de ağlayacaktınız. Bu işler böyle.
Yalan ve dolanla evlilik sürdürülecek. Numaradan ağla erkek acısın.
Cidden böyle mi olmalı. Kendimizi ifade etmek yerine numara mı yapacağız. Nereye kadar yalana sarılacağız. Bir erkeği yalanla elimizde tutup ailesine düşman etmek hangi kişiliğe sığar.

Ben genelde açık ve net davranırım, numara yapmam. Ama karşımda kendisini oğluna haklı çıkarmak için ağlayan kv varsa ben de ağlarım. Bu konuda kv haksız, bu yüzden ağlıyor. Eğer kv haklı olsaydı gönlünü al derdim. Ama iki taraf da haksızsa bir taraf ağlıyorsa, sen de ağla derim.
Kişiliksiz demeye mi çalışıyorsunuz onu anlamadım? Eğer tek bir cümleden hiç tanımadığınız insana bunu diyorsanız bu da sizin kişiliksizliğinizdir. Eğer öyle demeye çalışmadıysanız sorun yok:)

Son düzenleme:

İadenizi almayayım.
Kişiliğe sığar lafım kişiliksiz anlamında değildir. Nasıl bir kişiliktir diyorum hangi karakter yapısıdır diyorum. Anlamaya çalışıyorum. Hani bir şeye şahit olursunuzda nasıl bir şey bu veya basıl bir insandır bu diye sorarsınız ya hani şaşırınca nasıl bir iştir bu dersiniz yA işte öyle bir şey.
Bu yaşımda kişiliksiz sıfatını yakıştırdığım insan sayısı bir elin parmağını geçmez. Genelde bu tabiri tam manasıyla tanıdığım, her yönüyle tahlil ettiğim, birebir ilişkide bulunduğum insana karşı ve hiç çekinmeden yüzüne karşı söylerim.
Burada bir yazı üzerine kimsenin kişiliğini anlayamam ve kesin bir yargıya varamam.

Eşinizin operasyonu yüzünden siz nasıl gergin ve üzüntülü iseniz onlarda öyledir aniden olmuş sonuçta hastaneye de gelmek isteyebilirler ne alaka onlar yüzünden cüzdanınız çalınıyor çantanızdan siz onlatı suçluyorsunuz o insanında canı yani.Annenize bir laf dememiş ki bakması mı sorun yani.Ameliyatı bahane edip surat asan konuşmayan da sizsiniz ama suçlu onlar olmuş sonra da bana şunu bunu yaptınız diyorsunuz ortada bişey yok ilgilenmeseler bu seferde ilgisiz olurlar

Arkadaşlar önce teşekkür ederim cevaplarınız için. Surat aşan oydu. Ama ben yazarken yeterince ifade edemedim.ben yorgundum o gün.çok eskiye dayanan şeyler de var aslında.birilerini suclamiyrm ama olaylarda da sebep sonuç ilişkisi var.neyse ağlamaklà olayları saptirip anne zirhini giyerek karşımda bi anda meleğe dönüşen kadını ben gördüm.

Şu konuyu okuyana kadar kanser oldum pek bişey de anlamadım tek diyeceğim gidip kadından özür dileyin gereksiz atarlanmışsınız anladığım kadarıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…