katiliyorum. Nokta, virgul, paragraf bunlar olmadan hicbir sey anlasilmiyor ki. Kim kime ne dedi ne yapti belli degilyollamadan önce keşke bi gözden geçirseniz. inanın anlaşılmıyor yazdıklarınız.
Yalan ve dolanla evlilik sürdürülecek. Numaradan ağla erkek acısın.İki taraf da haksız.
Bir de eşinize böyle naz geçiremezsiniz. Orada numaradan siz de ağlayacaktınız. Bu işler böyle.
Ben genelde açık ve net davranırım, numara yapmam. Ama karşımda kendisini oğluna haklı çıkarmak için ağlayan kv varsa ben de ağlarım. Bu konuda kv haksız, bu yüzden ağlıyor. Eğer kv haklı olsaydı gönlünü al derdim. Ama iki taraf da haksızsa bir taraf ağlıyorsa, sen de ağla derim.Yalan ve dolanla evlilik sürdürülecek. Numaradan ağla erkek acısın.
Cidden böyle mi olmalı. Kendimizi ifade etmek yerine numara mı yapacağız. Nereye kadar yalana sarılacağız. Bir erkeği yalanla elimizde tutup ailesine düşman etmek hangi kişiliğe sığar.
Ben genelde açık ve net davranırım, numara yapmam. Ama karşımda kendisini oğluna haklı çıkarmak için ağlayan kv varsa ben de ağlarım. Bu konuda kv haksız, bu yüzden ağlıyor. Eğer kv haklı olsaydı gönlünü al derdim. Ama iki taraf da haksızsa bir taraf ağlıyorsa, sen de ağla derim.
Kişiliksiz demeye mi çalışıyorsunuz onu anlamadım? Eğer tek bir cümleden hiç tanımadığınız insana bunu diyorsanız bu da sizin kişiliksizliğinizdir. Eğer öyle demeye çalışmadıysanız sorun yok:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?