anneyiz ama önce KADINIZ...

Kürtaj ve yasalar hakkında neler düşünüyorsunuz ?

• Yasa çıksın, kürtaj yasaklansın.....

OY: 28 5,8%
  • Kürtaja karşıyım, özel durumlar haricinde kimse kürtaj olmasın, yasalarda bu konuda çıkabilir...

OY: 173 35,7%
  • Bırakın kadınlar maddi manevi özgürce karar versin

OY: 276 56,9%
  • diğer, yorum yapacağım .....

OY: 8 1,6%

• Ankete Katılan
    485
inançla bağdaştırmayın konu inanç değil..Türk toplum yapısı Osmanlı hatta daha da geriye gidersek ilk Türk devletlerine kadar farklı etnik yapıları

bünyesinde bulundurmuş...Fatih bile İstanbul u fethettiği dönemde kimsenin inancına karışmamış ki o dönemin padişahlarının nasıl bir inançta olduğunu

tartışmaya gerek yok..madem burası büyük bir kadın platformu "ben inançlıyım" diyerek diğer dinlere mensup ya da inanmayan arkadaşları aşağılamaya

dahası bu yönde açıklama yapmaya gerek yok..herkesin inancı kendine..İslamda en güzel şeylerden birsi gizliliktir..burasıda toplumun bir kısmını oluşturduğuna

göre olayı dine bağlamayalım diyorum..elmeyra ne güzel bilimsel yanından ele alıp paylaşmış...orada yazılanlar üzerinde değerlendirsek bir de?

gözümden kaçmış; bu ülkede tecavüz hiçte küçümsenecek boyutta değil... ama hiç değilll.....

ufacık çocukların kız-erkek demeden kaçırılıp ,hamile köpeklerin tecavüzle katledildiği bir ülkedeyiz..yapmayın Allah aşkına...

illa başımıza gelmesi mi gerek?

İlahiyet Fakültesi Başkanı söylüyor diye ben bunu kabul etmiyorum.
Kuran-ı Kerim'e bakarım. Peygamberimizin yaşamına bakarım. Benim için doğru olanlar bunlar.
Çünkü o da bir insan.
Yanlış yapar, yapabiliriz.
Yanlış söyler,söyleyebiliriz.
İnsanız.

nasıl din le alakası yok.
Din herşeydir.
Her andır.
Müslüman insan tecavüz etmez, kimseye kötü gözle bakmaz, kimseyi aşağılamaz, yalan söylemez vb. bi ton şey yazabilirim size

islamı gercekten yasayan insanlar yapmaz evet ama ne yazıkki muslumanım diye gecinip her turlu kotulugun pesinde olanlar var ne yazıkki..

Din herşeydir.
Her andır.
Müslüman insan tecavüz etmez, kimseye kötü gözle bakmaz, kimseyi aşağılamaz, yalan söylemez vb. bi ton şey yazabilirim size
Sevgili kazayagi,
Bu şekilde ifade etmek yanlış anlaşılabilir. Böyle söylediğinizde inancı olmayan insanların bu saydıklarınızı yaptığı anlamına gelmez mi?
Ben ateistim.Bunların hiçbirini yapmadım.
Saydıklarınız temel ahlak kurallarıdır ve aslında toplumsal yaşamla birlikte ortaya çıkmışlardır.
Tarihleri dinler tarihinden eskidir.
Ha aynı zamanda dini emirlerdir amenna.Ancak sadece dine aitmiş gibi göstermek yanlış olur sanki.

keşke varoluş sebeplerinizi anlasanız neden varedildiniz? nereye gideceksınız
bebeği olmayanların kürtaja karsı olmaları ise zor elde edilen birseyin kolayca gözden çıkarılmaması
sizler simdi kürtaja karşı cıktınız modernmı oldunuz buda çağdaşlıkmı oldu
karşı cıkanlarsa bağnaz kategorisinde ne hoş bizler sürü gibi güdülmeye alışkınız öylemi yerim sizin modernliğinizi
hakkını bilinçsiz kullanırsan elinden alırlar !! bu kadar basit
kimse senin bilmem nereni düşünmeye meraklı değil zaten ama cahillerimiz var gençlerimiz var hayatı eğlence sanalar tv de nette gördüklerini hayat sanan özenti tipler var. 13 yaşında keyfı gebe kalanlar var çaresı var dıye nice bilinçsizlerımız var
bir bayan nasıl diyordu 2 3 yöntemle korunuyorum korun kardeşim onunda çaresi var dikkat et korun ne keyif sahibi sorumsuz insanlarız ya

Ben kimseyi aşağılamıyorum.
Kendi düşüncemi dile getiriyorum.

Biz de kürtaja karşıyız, ama yasağa da karşıyız. Bu konular önceki sayfalarda tartışıldı. Tekrar tekrar yazmak istemediğim ve sizin geçmiş sayfalarla boğuşmanızı istemediğim için sizden lakeoftears arkadaşımızın hazırladığı özeti okumanızı rica ediyorum.

'Benim bedenim,benim kararım' cümesi ile ilgili ben kendi fikrimi belirtmiştim;

Din herşeydir.
Her andır.

"İdeal müslüman" tarifiniz bu şekilde olabilir, ama yine de bunları başka bir yerde daha söylemeyin bence, çok gülerler.

yahu ufacık cocuktan tahrik olup tecavuz eden adiler var demekki ruhu bozuk adamın tecavuzu hicbirsekilde haklı gosteremezler..ben bir olay duymustum kadın sara hastası kriz geciriyor ustu bası heryeri acılıyor tabi haliyle orda erkegim diye gecinen zavallılar kadının orasına burasına bakmakdan yardım bile etmiyorlar ordan bir adam cıkıpda uzerindeki paltoyu kadının uzerine atıyor yani simdi buda erkek oda demekki adam olan her sekilde adam kalmasını biliyor..kadın cıplakda dolassa dekoltede giyse erkegin ona tecavuz etme hakı yok dondur kafanı bas git ya zormu bu kadar her erkek niye yapmıyor demekki kisiligi bozukların isi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…