24Kaç yasındasınız
Bakabılır mıyım kabanıza foto ?
Güle güle kullanın gayet sade ve güzel bir parça hatta herkesin dolabında olan bir parça zevksiz değilsiniz size yakışmamış hiç değil
Aşağıya ekledim şimdi. Sayfayı yenilerseniz görünür muhtemelen...Bakabılır mıyım kabanıza foto ?
Ay çok teşekkür ederim... İyi geldi bunu duymak. Maalesef kpss sürecindeyim. Çok sıkı çalışıyorum inşallah atanmam lazım biliyorum.Güle güle kullanın gayet sade ve güzel bir parça hatta herkesin dolabında olan bir parça zevksiz değilsiniz size yakışmamış hiç değil
Ama neden çalışıp bu baskıdan kurtulmuyorsunuz yaşınızda küçük değilmiş
İnşallah hersey gönlünüzce olsun . Annenizin tavırları hiç hoş değil özellikle bu yaşınızda size dışarda ses yükseltmesi kendı istediğini beğenmen için diretmesi yarı yolda bırakıp gidip ayrı takılması … peki babanız yani alısverıs ıcın isteseniz para vermez mıAy çok teşekkür ederim... İyi geldi bunu duymak. Maalesef kpss sürecindeyim. Çok sıkı çalışıyorum inşallah atanmam lazım biliyorum.
Babam anneme göre bir melek... O zaten bana zamanında kızım büyüdün artık. Ne giymek istiyorsan giy demişti içten bir şekilde. Tabii yine de ben o sınırları çok zorlamıyorum. Ama annem gerçekten çok zor bir insan. Bazen kendi gençliğinde yaşadıklarını bilerek bana da yaşattığını hissediyorum.İnşallah hersey gönlünüzce olsun . Annenizin tavırları hiç hoş değil özellikle bu yaşınızda size dışarda ses yükseltmesi kendı istediğini beğenmen için diretmesi yarı yolda bırakıp gidip ayrı takılması … peki babanız yani alısverıs ıcın isteseniz para vermez mı
Teşekkür ederim... Evet aslında bu olabilir.Ben çok beğendim sağlıkla, güzel günlerde kullanın inşallah.
Anneniz yerine kız arkadaşlarınız ile alışverişe cikmayi deneyebilirsiniz tek başınıza karar veremiyorsanız
Madem maddi desteğiniz var sormadan alın iki kızcak 3 küsecek alışacak böyle böyle bu duruma … en azından her defasında aynı sıkıntıyı yaşamaktan kurtulursunuz …Babam anneme göre bir melek... O zaten bana zamanında kızım büyüdün artık. Ne giymek istiyorsan giy demişti içten bir şekilde. Tabii yine de ben o sınırları çok zorlamıyorum. Ama annem gerçekten çok zor bir insan. Bazen kendi gençliğinde yaşadıklarını bilerek bana da yaşattığını hissediyorum.
Para konusunda babam hiç sıkıntı yapmaz. Çok şükür durumumuz iyi. Abim de var o da zaten aylık sürekli para gönderiyor bana.
Ama benim sorunum birine sormadan özellikle anneme... Kıyafet alamıyorum maalesef. Yani aşmam gereken bir şey farkındayım. Çünkü kendimi sorgulamaya başladım. Gerçekten kötü mü zevkim var diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?