hepsi harikaa anneciğinin ellerine sağlık çantaya ve takılara bayıldım
bu ahşap kutularada bayıldım masallah ne kadar marifetli annen var
evet canım ellerine sağlık
bana daha güzel çantalar yapman dileğiyle öpenze..
delüm benim ya.yapcem inşallah ama tembelim biliyosun :)
ay bitane daha yapmıştım ama onun resmini koyamicam çünküm ona jilet attılar!eve bi geldim ertesi gün farketmiştim kesmişler boydan boya içindeki astar olmasa telefon cüzdan ve bilimum eşyalarımı kapıp gitceklermiş!tabi çok şükür o kesici alet bana rastlamadı!
delüm benim ya.yapcem inşallah ama tembelim biliyosun :)
ay bitane daha yapmıştım ama onun resmini koyamicam çünküm ona jilet attılar!eve bi geldim ertesi gün farketmiştim kesmişler boydan boya içindeki astar olmasa telefon cüzdan ve bilimum eşyalarımı kapıp gitceklermiş!tabi çok şükür o kesici alet bana rastlamadı!
Amanın Silviyam, ne diyosun sen..:teselli:Aman Allah korumuş canım,çok geçmiş olsun..
Kıs,hep diyorum zaten:Ben senin bu annene hastayım.Maşallah ne kadar da marifetliymiş.Çok çok tebrik ediyorum,Süper olmuş hepsi de.Bunlar annene canım:a.s.
Ama şu,bi mesajında dediğin -hamarat annenin tembel kızı -olayına katılmak mümkün değil.Senin yaptığın çanta da süper çünkü,maşallah sana daa.s.
aaaaaaa..!
ben bunu bilmiorum hiç bahsetmedin bu olaydan..?
ne zaman oldukine?:uhm:
bilseydim..:1ninca:
kız daha çok resim koysaydın ya..y.örtüsü ayrıntı mesela..
ellerine sağlık anneciğnin...
cnm hepsi birbirinden güzel olmuş anneciğinin ellerine sağlıka.s.
Benim annemde boyama kursuna gidio yeni başladı ama hariklar yaratıo kıyamm elllerine:teselli:ablamla ikimize salon takımı yaptı aynı hazır örtüler gibi süper oldu.
Senden özendim bende koycam fotolarını çok sevinir cnm benimŞeniz
bende senin gibi çok sıkılıorum "yapma anne gözlerine yazık"diorum ama onlar deşarj oluolar öle mutlu oluolar .Ortaya çıkanlarıda gördükten sonra utanıorum kendimden:asigim:
En kısa zamanda anacuğumun emeklerini bende paylaşıcam sizlerle:1rolleyes:
canım silviam annenın ve senın ellerinize saglık hepsi birbirinden güzell en önemlısı bunları işleyebılecek bi sabra sahıp olmakk tabıkı dee bende şu an kardeşcegizimee çeyiz hazırlıyorumm ve mutfak takımını tamamlamaya çalışıyorımm henüz piko su yapılmadı ama modelını eklıyorumm bakalım begenıcekmisinizz şekerlerimm
takıları annenmi yaptı:1shok: satıyomusunuz bunları:1rolleyes:
cnm bılıyomusun bende yaptım bunlardan.3 sene oncesıne kadar bende mefruşat ve ahsap boyama kurslarına gıtmıştım ve benımde bır çok eserım var o konularda.yataak ortulerı,nevresım,pike takımları,sandık tepsi,,ve sayamadıgım biçok şey..
bı gun vaktım olursa bende buraya resımlerı koyup paylasmak ısterım cnm
ellerıne saglık
Silvişim.. Senin de annenin de ellerine sağlık.. Ve bana göre nazarlığı ikiniz de hallediyorsunuz..
Yetenek zaten şart da sabır da çok önemli el işinde..
Favorim; peçetelik ve senin yaptığın ayçiçek işlemeli beyaz kutu.. Hani aynası da var dediğin..
İkinizi de kocaman tebrik ediyorum.. E-ee boşuna dememişler; "Annesine bak, kızını al" diye.. yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?