seaBahAR Nosce Te İpsum Kayıtlı Üye 13 Nisan 2007 15.557 36.070 1.123 25 Haziran 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi Silviya #21 Silviya .!.: ...bende onun gönlü olsun die ucundan tuttum biraz. Genişletmek için tıkla... Öhüm.. Bu ucundan tutulmuş hali mi? Bi'de tam kavrasan neler olacak kim bilir? Maşallah Silvişime..
Silviya .!.: ...bende onun gönlü olsun die ucundan tuttum biraz. Genişletmek için tıkla... Öhüm.. Bu ucundan tutulmuş hali mi? Bi'de tam kavrasan neler olacak kim bilir? Maşallah Silvişime..
PamuKSekeR artık anne Kayıtlı Üye 29 Nisan 2007 1.972 10 643 Ankara 26 Haziran 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi Silviya #22 silvişim maşallah send eçok becerikliymişsin sabır istiyor incelik istiyor.. yaptığın ayçiçekli kutu ne güzle olmuş öyle . çantada güzel süslemişsin ellerine gözlerine emeğine sağlık canım.. ilerd ekimbilir neler çıkarırsın ortaya a.s.
silvişim maşallah send eçok becerikliymişsin sabır istiyor incelik istiyor.. yaptığın ayçiçekli kutu ne güzle olmuş öyle . çantada güzel süslemişsin ellerine gözlerine emeğine sağlık canım.. ilerd ekimbilir neler çıkarırsın ortaya a.s.
Silviya Popüler Üye Kayıtlı Üye 31 Ağustos 2007 1.049 3 116 40 İstanbul 27 Haziran 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi Silviya #23 yukarıdaki ayçıçekli kutunun aynası... sağdaki sarı kutu çikolata kutumuz :) şımarık tepsi (yatakta kahvlatı için ayaklı tepsi ) ilk çalışmam.desenler biraz yamuk olmuş ama acemilik işte...
yukarıdaki ayçıçekli kutunun aynası... sağdaki sarı kutu çikolata kutumuz :) şımarık tepsi (yatakta kahvlatı için ayaklı tepsi ) ilk çalışmam.desenler biraz yamuk olmuş ama acemilik işte...
N nam KIZLARR HEP BERABER Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2006 1.891 16 156 59 Ankara 3 Ocak 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Silviya #24 SİLVİYA TATLIM ANNENİN VE TÜM ORADAKİ ÜRÜNLERİ YAPANLARIN ELLERİNE SAĞLIK YAAA KIZLAR BÜTÜN EVLERDE (DAHA DOĞRUSU KADINLAR) YARATICI VE HARİKALAR YARATAN PIRLANTALAR VAR BÜTÜN KADINLARA BURADAN TEŞEKKÜR EDİYORUM(ELİ ÇALIŞAN DİLİ DEDİ KODU YAPMAYANLARA ÖZELLİKLE)a.s.
SİLVİYA TATLIM ANNENİN VE TÜM ORADAKİ ÜRÜNLERİ YAPANLARIN ELLERİNE SAĞLIK YAAA KIZLAR BÜTÜN EVLERDE (DAHA DOĞRUSU KADINLAR) YARATICI VE HARİKALAR YARATAN PIRLANTALAR VAR BÜTÜN KADINLARA BURADAN TEŞEKKÜR EDİYORUM(ELİ ÇALIŞAN DİLİ DEDİ KODU YAPMAYANLARA ÖZELLİKLE)a.s.
Ecrin_Ceylin Guru Kayıtlı Üye 13 Temmuz 2008 1.147 2 316 42 Diğer 8 Ocak 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Silviya #25 Harikalar annenin ellerine sağlık canım...