• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anorexia Nervosa

Avrupa insanı da hakikaten ilginç. İnsanın azıcık durumu olmaz çocuklarını ellerinden alıp başkasına verirler. Ailesi yaşlılara ötenazi ister seve seve deyip yasal yolla adam öldürürler. Burada ölüme doğru giden, ne kadar tehlikeli olduğu kanıtlanmış bir hastalıkla boğuşan bir kıza karışamazsın diyorlar. Anorexia psikolojik bir hastalıktır, psikolojisi bozuk bir insanın kararlarına saygı duyulmaz ki. Ne yani akli dengesi yerinde olmayan biri kendini kesse "evet kesebilir karışamayız" mı diyecekler?

Polise yada doktorlara olayı psikolojik şeklinde yansıtırsanız belki fikirleri değişebilir.

Konustum anlattim hatta bi hotline var onlari aradim polisin yaninda resmen siz konusun dedim kadin polis takti biz kimseyle gorusmeyecegiz dedi yalvardim resmen ya diyo bu kizda biz bi sorun gormuyoruz diyecektim artik o zaman gozlerinizde bi sorun var sizin ama bir de hakaret davasi acarlar onunla ugras.... Resmen lanet ettim ya kiz resmen oluyo gozumuzun onunde.... Ve herkes bu illet hastaligi bildigi halde hic bi kimse musade etmiyo neymis demokrasik bi devlette yasiyormusuz ve kendini oldurmek isteyeni tutamazlarmis herkesin kendi vucudunda istedigi gibi davranmaya hakki varmis dayanamdim ve polise arada ki fark bu kiz hasta ve kendisine yaptiginin farkinda degil dedim neler dedim yok... Ne arkadasima laf anlatabiliyorum ne polislere ne de doktorlara

Cok uzuldum.zor bir hastalik sizinde elinizden bisey gelmiyomus.akli sagligi yerinde deildir gibi bir belge alirsaniz belki o sayede tedavisi gorulur

Back