anormal miyim?

Nişanlanmadan önce böyle terlediğini farketmemiş miydiniz?
Yani birden bire çıkmadı bu ter demi?
Eğer birden bire olduysa kesinlikle bir doktora görünmeli.
Ama daha önce vardı da sizin gözünüze şimdi batıyorsa bence siz duygularınızı bir gözden geçirin.

Merhaba arkadaşlar. Biraz özel olacak ama sizinle bi sıkıntı mı paylaşmak istiyorum. Ilk baslarda nisanlim ile cinsel anlamda aramızda bir çekim vardi normal olarak. Birlikte olmadik normal bir çekimden bahsediyorum :KK48: ancakk son bir kaç aydır eskiden hos gelen adam artik öyle gelmiyor bana.. Ama bundan biraz benim takintilarimin etkisi mi var bilmiyorum çok terliyor ve benim tere hiç tahammülüm yok.. Elini bile tutmak istemiyorum yururken.. biliyorum insanlık hali yani terleyebilir ama ben çok hassas olduğum için hemrn uzaklasiyorum.. Ya bilmiyorum bu durumlardan dolayı iyice uzaklastim ondan. Ileri de nasil olcak ben ne yapacağım bilmiyorum.. Eskiden Bunlari takmazdim ve istek fln bir sorun yoktu ama sindi hiç ilgi mi de çekmiyor :KK43:
bence sevmiyorsun nişanlını cinsel anlamda isteksiz olman terlemesini bahane etmen bunu gösterir .. ya da evlilik korkun var farkında değilsin ... insanız sonuçta hepimiz terliyoruz

Bencede bana abartiyormusum gibi geliyor bazen ama napayim hoşuma gitmiyor.. Ve onun durumu normal değil ellerinden ter akiyo mübarek
bu da bir çeşit rahatsızlık ama.
sen nişanlından cidden soğumuşssun .
ve belki de sevmiyorsun eskisi gibi.
nişanlın aşırı el terlemesi ile ilgili tedavi olabilir bu arada.
çeşitli yöntemler var.
hoşlanmıyorum deyip kestirip atman bana garip geldi.
ona destek olabilirdin mesela.
çünkü kendisi senden daha da fazla rahatsızdır ve de utanıyordur büyük ihtimalle.
duyarsız yaklaşıyorsun oalya

bu da bir çeşit rahatsızlık ama.
sen nişanlından cidden soğumuşssun .
ve belki de sevmiyorsun eskisi gibi.
nişanlın aşırı el terlemesi ile ilgili tedavi olabilir bu arada.
çeşitli yöntemler var.
hoşlanmıyorum deyip kestirip atman bana garip geldi.
ona destek olabilirdin mesela.
çünkü kendisi senden daha da fazla rahatsızdır ve de utanıyordur büyük ihtimalle.
duyarsız yaklaşıyorsun oalya
Aslında destek oluyorum sayilir.. mesela gittim deotak aldim doktora da gidelim diyorum da henüz pek gönlü yok..her gun dus aliyo ama dus aldiktan sonra bile ter kokusunu alabiliyorum ben.. bu konu da gerçekten takintili oldum iyice. .:(

Eğer elleri terliyorsa bu normal değildir ve hiperhidroz olma olasılığı yüksek. Dahiliye-nöroloji ve genel cerrah a gitmesi lazım sırayla. Deodorant falan kol altına kesinlikle çözüm değil bu hastalıkta. Bende de vardı ordan biliyorum. En son 2 yıl önce ameliyat oldum el terlemesinden kurtuldum ama vücuda maalesef pek etkisi yok ameliyatın.
Eğer nişanlınızdaki sorun buysa kendisinin de memnun olduğunu hiç sanmıyorum.
Ayrıca karaciğer enzimleri ve nörolojiyle ilgili bişey de olabilir. Onlar hiperhidrozdan ayrı ve bakılması gereken yerler

Açıkçası bence bu tepkiniz nedeni ile yani kusmanız siz de uzman yardımı almalısınız

Fizyolojimiz böyle ter bezlerimiz var ve terliyoruz bunu görüp neden kusasın

kokudan rahatsız olsanız yine bir nebze de sizinki tamamen görüntüye bağlı imiş
Bakin her insanın hassas oldugundsn seyler var benim de ter mesela.. o kokuyu bir insandan duymak fln hiç his gelmiyor.. sonuçta su var sabun var dus almak zor degil ki.. Ki normal terlemeyi anlarım. Ama nisanlimdaki çok asiri

Ayrıca ameliyat harici sorunlu bölgeye botoks da yapılıyor 6 ayda bir falan sanırım ama oldukça pahalı bi yöntem

Aslında destek oluyorum sayilir.. mesela gittim deotak aldim doktora da gidelim diyorum da henüz pek gönlü yok..her gun dus aliyo ama dus aldiktan sonra bile ter kokusunu alabiliyorum ben.. bu konu da gerçekten takintili oldum iyice. .:KK43:
el terlemesi deotakla filan geçmez .
ter kokusuna bişey diyemem.
o günlük kişisel bakımı ile ilgili.a
ma diğer mevzu tedavi gerektirir.
ya sen adamdan komple soğumuşssun.
insan eşinin terini merini görmüyor.
bak kaç senelik evliyim.
sen daha nişanlısın br canım.
resmen tiksiniyor gibi yazıyorsun:))
sanırım aranızda birşeyler bitmiş.
yol yakınken ayrılmayı düşünmezmisin?

Bakin her insanın hassas oldugundsn seyler var benim de ter mesela.. o kokuyu bir insandan duymak fln hiç his gelmiyor.. sonuçta su var sabun var dus almak zor degil ki.. Ki normal terlemeyi anlarım. Ama nisanlimdaki çok asiri

Yorumum görünce kusarım diyene idi

Koku değil görüntü

Su var sabun var ama sabah 7 de çıkıp akşam 7 de giriyoruz o evlere

Özellikle nemli yerlerde de çok terlenir

Deo vs ile koku engellenir ama görüntüye çözüm yok

Eli terleyenler botoks vs yaptırıyor ama her zaman çözüm değil

Aslında destek oluyorum sayilir.. mesela gittim deotak aldim doktora da gidelim diyorum da henüz pek gönlü yok..her gun dus aliyo ama dus aldiktan sonra bile ter kokusunu alabiliyorum ben.. bu konu da gerçekten takintili oldum iyice. .:KK43:

şeker hastası bile olabilir gidip bir test falan yaptırması lazım
sağlık önemli
Ayrıca sizin rahatsız olduğunuzu bilip önlem almaması da dusuncelerinize önem vermediğini gösterir

Sorun terlemesi mi ter kokması mı anlamadım.
Terlemesi normal herhalde terleyecek ama deodorant kullanmayıp ter kokuyorsa bu benim de hoşuma gitmez.
Kimsenin de gitmez herhalde.

Açıkçası bence bu tepkiniz nedeni ile yani kusmanız siz de uzman yardımı almalısınız

Fizyolojimiz böyle ter bezlerimiz var ve terliyoruz bunu görüp neden kusasın

kokudan rahatsız olsanız yine bir nebze de sizinki tamamen görüntüye bağlı imiş
Kusma gibi ileri derece tepki vermemi sağlayan geniz akıntım yani sinüzitin sebep olduğu akıntı.
Tedavisi yapılıyor ,ama öğürme kalacak.
Yüzünden insanın ter gelmemeli.Yüzünü yıkamış gibi bir durumu olanlardan bahsediyorum.
Şakaklardan ya da kol altı ok de , yüz burun falan terleyen insanların tedavi olması gerekmiyor mu?En azından toplum içinde daha dikkatli.
Ben her gripte terleyebilmek için klima ısısı yanında 3 battaniye artı eşim de yanıma gelir de terletmeye uğraşır,bende de kolay terleyememe var.Yazın bile.

Bence yeterince sevmiyorsun..sevsen batmazdi.

Ben aşık olunca ter kokusuna bayılıyorum adamın. Duşa giricem dedigini ve girme, kokun gitmesin dedigimi, sevgilimin de bana manyaksin dedigini biliyorum :)

Feromonuna gurban valla.

Koku filmindeki gibi derisini yüzüp parfüm yapicam, o olacak..

Benim terim normalde hiç kokmazdı ama epilasyona başladıktan sonra duştan çıktıktan yarım saat sonra kokmaya başlıyorum :KK14: karbonat iyi geliyor ama. Nişanlınız da karbonat kullanabilir.

Bence yeterince sevmiyorsun..sevsen batmazdi.

Ben aşık olunca ter kokusuna bayılıyorum adamın. Duşa giricem dedigini ve girme, kokun gitmesin dedigimi, sevgilimin de bana manyaksin dedigini biliyorum :)

Feromonuna gurban valla.

Koku filmindeki gibi derisini yüzüp parfüm yapicam, o olacak..

Aha benden bir manyak daha varmış :D Şimdi bunu yazıp sevimsiz olmayayım demiştim ama benden bir tane görünce tutamadım kendimi.
Benimkinin ter kokusu mu ten kokusu mu bilemem ama o kokusu benim çok hoşuma gidiyor. Öyle leş gibi kokmuyor gerçi de adamın kendine has bir kokusu var gibi geliyor bana ben de bayılırım koklamaya sapık gibi :))
Konu sahibi öyle leş gibi kokan banyo nedir bilmeyen pis bir nişanlın yoksa ve buna rağmen terimden tiksiniyorsan sevmiyorsundur.

Back
X