anormal miyim?

Aşırı terleme, çeşitli çözümleri olsa dahi her kişi için iyileştirici olmayan ve hala tam olarak tedavisi bulanamamış bir hastalıktır. Hiç hasta olmamış ya da olmayacakmışsınız gibi yazıyorsunuz bazen. Tedavi olabiliselerdi olurlardı, yüzlerinden ter gelsin istemezlerdi zaten.
Kiz konuyu 2017 den 2020 ye hortlattmissin 😂😂 simdiye evlenmislerdir herhalde 3 sene olmus suan ki son durumu merak ediyorim acikcasi. Bu ter takintisindan kurtuldu mu :KK64:

Merhaba arkadaşlar. Biraz özel olacak ama sizinle bi sıkıntı mı paylaşmak istiyorum. Ilk baslarda nisanlim ile cinsel anlamda aramızda bir çekim vardi normal olarak. Birlikte olmadik normal bir çekimden bahsediyorum :KK48: ancakk son bir kaç aydır eskiden hos gelen adam artik öyle gelmiyor bana.. Ama bundan biraz benim takintilarimin etkisi mi var bilmiyorum çok terliyor ve benim tere hiç tahammülüm yok.. Elini bile tutmak istemiyorum yururken.. biliyorum insanlık hali yani terleyebilir ama ben çok hassas olduğum için hemrn uzaklasiyorum.. Ya bilmiyorum bu durumlardan dolayı iyice uzaklastim ondan. Ileri de nasil olcak ben ne yapacağım bilmiyorum.. Eskiden Bunlari takmazdim ve istek fln bir sorun yoktu ama sindi hiç ilgi mi de çekmiyor :KK43:
Bence anormal.. İnsana sevdiğinin kokusu cennet kokusu gibi gelir.. Benm en sevdiğim koku bir çocukalırmn kokusu iki eşimin kokusu😍insan sevdiğinden tiksinmez.. Şimdi terinden tiksiniyorsun yarın evlendiğinde Allah göstermesin oldu da sana muhtaç kaldı ne zamanda bakımından tiksinirisn

Back
X