Anormal olan ben miyim?

beautygamze

Guru
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2008
25
7
286
40
İstanbul
Merhabalar eşim bayanlara karşı erkek arkadaşlarıyla olduğu gibi çok rahat. İş arkadaşları Telefonda arayıp dertlerini sorabiliyor veya ben bahçeye inmediğim zamanlarda tanımadığım bayanlardan kahve isteyip içebiliyor? 11 senelik evliyiz ve bu konuda sorun çıkardığımda bıktım kıskançlığından diyor ve aşırı derecede bağırıyor. Onlar benim kardeşim diyor. Ben kıskanmıyorum elalem öyle düşünmez ama yanlış anlar diyorum. Ona göre suçlu benim. Aşırı relax ve özgür ruhlu. Ama bu benim için büyük bir sorun☹️

Merhabalar eşim bayanlara karşı erkek arkadaşlarıyla olduğu gibi çok rahat. İş arkadaşları Telefonda arayıp dertlerini sorabiliyor veya ben bahçeye inmediğim zamanlarda tanımadığım bayanlardan kahve isteyip içebiliyor? 11 senelik evliyiz ve bu konuda sorun çıkardığımda bıktım kıskançlığından diyor ve aşırı derecede bağırıyor. Onlar benim kardeşim diyor. Ben kıskanmıyorum elalem öyle düşünmez ama yanlış anlar diyorum. Ona göre suçlu benim. Aşırı relax ve özgür ruhlu. Ama bu benim için büyük bir sorun☹️
Kimse istemez durum nahoş zaten de 11 sene sonunda mı asiri relax ve özgür ruhlu oldu🤷‍♀️
Artık bu sorun düzelmez üzgünüm.

Kimse istemez durum nahoş zaten de 11 sene sonunda mı asiri relax ve özgür ruhlu oldu🤷‍♀️
Artık bu sorun düzelmez üzgünüm.
Bence de düzelmez hep böyleydi 2 ablası ve bir annesiyle sürekli komşuları akraba kadınlar evlerinden eksik olmazdı, dediğiniz gibi seviyor kadın muhabbetini ama ben sinir oluyorum

Bence kocanız kardeş ayağına kadınlarla muhabbet etmeyi seviyor, egosu okşanıyor, sohbeti beğeniliyor, bu da hoşuna gidiyordur.
Aynısını kendisine gelince kabul etmez tabii ki.
Elin herifinle ne işin var olur. Sizde yapın aynısını. :KK51:
Evet bayılır dedikodu fiskos ama gerçekten ben ağırbaşlı bir insanım ve cidden hoşlanmıyorum bu durumdan. Aynısını ben de yapsam kızmaz çünkü onun için çok normal şeyler bunlar

Bahceye inip kadınlarla oturan erkek mi? Allahım sen nasip etme.

Siz yokken inip, veranda da kadınlarla oturup ne konusuyor?
Ee kızlar aksam yemekte ne var, bızım cocugun dersleri cok ıyı matematik ogretmenı rıfattan sizde ders aldırın falan mı diyor?
Duydun mu ebruyu kocası aldatmıs iihh pis herif derken sıgarasından fırt mı cekıyor?

Bu adam 11 senedir böyle ise ve hiç değişmediyse maalesef bundan sonra değişmez bence.
Siz aynı hareketlerde bulunsanız nasıl tepki verir ?
Evet hep böyleydi. Aynı şekilde bende erkeklerle muhattap olsam sorun çıkarmaz aşırı değişik.. bana ters gelince de kıskanç oluyorum. Oysa Türkiye de ona niye baktın diye kıskananlar varken...

Hic sevmem herkesle mic mic olan insanlari bu rahatlik banada ters sahsen. Burda kac kisi bi gunaydina acaba benden hoslaniyormu konulari aciliyor😐

Benim eşimde rahattır, bayan arkadaşlarıyla falan konuşur dertleşir ama ben tanırım veya içeriği bilirim hiç kıskanmadım da. önemli olan dozunu bilmesi ve güven vermesi. Ama öyle dışarıda tanımadıkları ile muhabbet boyutu biraz fazlaymış en azından dengede tutabilmeli

Evet hep böyleydi. Aynı şekilde bende erkeklerle muhattap olsam sorun çıkarmaz aşırı değişik.. bana ters gelince de kıskanç oluyorum. Oysa Türkiye de ona niye baktın diye kıskananlar varken...
Şimdi o kıskananları da normal bulmuyorum ben... Neyse huyu böyle imiş demek ki. Ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin. :KK14:

Bahceye inip kadınlarla oturan erkek mi? Allahım sen nasip etme.

Siz yokken inip, veranda da kadınlarla oturup ne konusuyor?
Ee kızlar aksam yemekte ne var, bızım cocugun dersleri cok ıyı matematik ogretmenı rıfattan sizde ders aldırın falan mı diyor?
Duydun mu ebruyu kocası aldatmıs iihh pis herif derken sıgarasından fırt mı cekıyor?
Ooofff offff... çıldıracağımmm😂

E madem bu kadar zıtsınız neden 11 yıl sürdürdünüz bu evliliği?
Çok rahatsız edici bir durum, korona olmasa altın günü de yapar herhalde..

Komikmis 😀
Benim de bir arkadasimin esi boyle. Hanimteyzelerle bahcede termostan cay falan icer. Cok agirbaslidir , belli ki ters bir hareketi de yok ama konu komsu seviyor adam,goruntu evet itici ama kimse rahatsiz olmuyorsa diyecek bir sey yok.

Kardeşlik kan bağı ile olur öyle kardeşlik olmaz..evli bir erkek elbette iş arkadaslari olacaktır ..arada bayram tebrigi vs..bu tarz şeyler normaldir ..ama o şekilde kimsenin derdini dinleyemez..yanlız siz zaten evleneli 11 sene olmuş ..keşke başından tavır koysaymissiniz..bu saatten sonra değiştiremezsiniz

Yahu bunda ne var? Neden bir erkek bir kadınla, sanki erkek arkadaşıymışçasına rahat olduğunda bu kadar korkuyorsunuz?
Eşim de enerjisi yüksek biri, nereye gitse muhabbeti milleti bir sarar, çevresinde hep sohbet halinde birileri olur. İlk başta acaba çapkın mı bu demiştim ama alakası yok, insanca sohbet ediyorlar ve bu çok normal. Hele de sizin kocanız kadın çoğunlukta bir ortamda büyümüşken, böyle olmasından doğal birşey yok bence.
Sizinki ortada konuşuyor; asıl bunu gizli yapandan korkun...

Koc burcu mu :))
Bizim bir komşumuz vardi,allah rahmet eylesin herkesle sohbeti iyiydi ayni sizin es cidden flort degildi

Sizde mi eşlerden birine sahip olmak isterdiniz yani?

Eşiniz kendine ayrı eşine ayrı bir muamele yapan tiplerden değilmiş.

Başından beri böyleymiş, art niyetli gelmedi bana.
Baştan ikili ilişkilerine de dikkat edip evlenmeyecektiniz şimdi müdahale etmeniz bir işe yaramaz.

Back
X