Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Klima yokmuş oralar da çok sıcak oluyormuş sözdeAnnesinin yazlığına niye gitmiyor o bedavaymis.
Hep evde mi bu adam.Klima yokmuş oralar da çok sıcak oluyormuş sözde
Ailesinin yazlık evine bile cimrilikten mi gitmiyor?Evet ya aynen öyle nokta atışı yaptınız teşekkür ediyorum
Acaba sinle ilgili bir sıkıntısı mı var? Evde yeterince eğleniyor musunuz? Beraberken vaktiniz güzel geçiyor mu? Yoksa monoton sıkıcı süregelen bir birliktelik mi? Öyleyse önce sizinleyken harika vakit geçirmesini sağlamakla başlayın.Hanımlar merhaba
Biz 4 senelik evliyiz ve bir kere bile tatile gitmedik maddi durum açısından hiç bir problemimiz yok hatta eşimin ailesinin gayet güzel yerlerde yazlık bahçe tarzı evleri var ve eşime de hep söylerler özellike kayınpederim gidin kafanızı dağıtın diye eşim oralı bile olmuyor kaç defa söyledim böyle boş geçici şeylere heves etme diyor ya evin içindeyim bunaldım diyorum anlamıyor. Arkadaşım beni davet ediyor yazlıkları var 2 gün gideyim diyorum sen gidersen bende giderim kendime arkadaşlarıma bir yerlere diyor demek ki inat uğruna gidebiliyosun ama iş bana gelince sana zor geliyor diyorum.
Ama karışmıyorum tabi ki gidebilir adamın işten başka bildiği bir şey yok düğün yapmadım nikah yaptım o parayla güzel bir yere gideriz dedim onu da başta okeyledi sonra vazgeçti çok kavga ettik gitmek istediğim yerler de öyle ultra lüks yerler değil hani 2 gün ya çok mu kafa dağıtmak istiyorum biz napıcaz bu sıcakta bir yere mi gidilir diyor bıktım artık ya 4 sene oldu sürekli inat inat konuşmayınca da ben suçlu oluyorum bunaldım artık haksız mıyım hanımlar insanın senede 1 2 gün bir yerlere gitmek istemesi suç mu tekrardan belirtiyorum maddi durum açısından bir sorun yok.
Haklısın. Üstelik kayinpederin teklifi bile mantıklı. Adamın içinde yok parasında değil demek ki.Hanımlar merhaba
Biz 4 senelik evliyiz ve bir kere bile tatile gitmedik maddi durum açısından hiç bir problemimiz yok hatta eşimin ailesinin gayet güzel yerlerde yazlık bahçe tarzı evleri var ve eşime de hep söylerler özellike kayınpederim gidin kafanızı dağıtın diye eşim oralı bile olmuyor kaç defa söyledim böyle boş geçici şeylere heves etme diyor ya evin içindeyim bunaldım diyorum anlamıyor. Arkadaşım beni davet ediyor yazlıkları var 2 gün gideyim diyorum sen gidersen bende giderim kendime arkadaşlarıma bir yerlere diyor demek ki inat uğruna gidebiliyosun ama iş bana gelince sana zor geliyor diyorum.
Ama karışmıyorum tabi ki gidebilir adamın işten başka bildiği bir şey yok düğün yapmadım nikah yaptım o parayla güzel bir yere gideriz dedim onu da başta okeyledi sonra vazgeçti çok kavga ettik gitmek istediğim yerler de öyle ultra lüks yerler değil hani 2 gün ya çok mu kafa dağıtmak istiyorum biz napıcaz bu sıcakta bir yere mi gidilir diyor bıktım artık ya 4 sene oldu sürekli inat inat konuşmayınca da ben suçlu oluyorum bunaldım artık haksız mıyım hanımlar insanın senede 1 2 gün bir yerlere gitmek istemesi suç mu tekrardan belirtiyorum maddi durum açısından bir sorun yok.
Muhafazakarlikla alakalı değil ki adam bildiğin hoduk.Bu adama hayatta keyiflerin de olması gerektiğini, robot kafayla bir yere varamayacağını anlatmak gerekiyor. İnternette muhafazakar bazı insanların eş hanımını gezdirmelidir, muhabbet evin bereketini artırır tarzı videoları var instada görmüştüm. Oradan mı yürüseniz acaba… ya da gidin ayrı ayrı tatile, o da arkadaşlarıyla gitsin. Güzel bir şey olduğunu görünce fikri değişir belki
Evet orası öyle, oteller her zevke göre… ben tatil değil de eşiyle gezmesi eğlenmesi açısından söyledim muhafazakarsa bunu yap diyeMuhafazakarlikla alakalı değil ki adam bildiğin hoduk.
Herkesin kendi yaşam tarzına uygun yerler var.
En basit ben evde durmayı sevmem en yakın bir park bah bahçe bulur giderim bu gönül isi.
Eşim de ben kadar sevmem ama elinden geldiğince eşlik eder.
Hiç etmese bu onun hoduklugunu gosterir.
Mesela bu adam alsın muhafazakar otele götürsün ya da doğu Batı Karadeniz turu yapsin vs vs seçenek var.
Bu adam başka boyut.
Annesinin yazlığına gitmeyen adam kafası başka bence.Evet orası öyle, oteller her zevke göre… ben tatil değil de eşiyle gezmesi eğlenmesi açısından söyledim muhafazakarsa bunu yap diye
Siz çok alttan almışsınız.Ben sırf gelin arabası yüzünden babandan talep ettiriyorsun.Annemle konuşmussun gelin arabası işini dediği an düğüne 1 hafta kala ayrıldim.Evliyim.Babam dediki birdaha dönersen olmaz yüzüne bakmam dedi.İyice kararını ver dedi.Hatta beni evliyken uzaktan akraba köylü oğluna beğenmiş bir tuhaf oldum.Korktum nikahim var olmaz dedim.Hanımlar merhaba