Anormal olan ben miyim?

Aynı ben :)) Zerre kadar heves etmedim düğün işlerine. Herşeye tamam dedim. Bunun iyi yanı, düğünden önce boşu boşuna kendini gerip üzmüyorsun. Ama bir de kötü yanı var ki... Eşin sen herşeye eyvallah dediğin için bundan sonra da hep aynı olacak sanıyor. Sanki ne bileyim..biraz değerin düşüyormuş gibi oluyor. Ama sonraki süreci iyi yönetmen lazım. Biz insanlar biraz nankörüzdür bilirsin. KArşımızda herşeye eyvallah eden, yumuşak huylu insanı kırmaktan ve kaybetmekten korkmayız.. Öyle değil mi?

Aaa o insan beniiim
Düğün meselesinde her şeye evet diyorum
Bakalim gorucez ilerleyen yıllarda

Altın meselesi falan da dahil mi buna

Kesinlikle dahil. Ne istiyorsan söyle. Tabi atıyorum max on milyarlık aileye yüzmilyar deme. on milyar iste yine fazla bile gelseler onlara. Peyderpey yapsınlar yine yapsınlar. Neden dersen insanın içinde hep ukte kalıyor sonra illa. Düğün zamanı bende senin gibiydim, bir mutmainlik üstümde. Ne derlerse olur kabulum modumdayım yeterkı dugunum guzel gecsın kavga cıkmasın ben o pire için yorgan yakanlardan olmayım dedım dedım. Noldu?
Gene kavgalı gurultulu gectı. Ne zaman dugun fotolarıma baksam sınır basıyo.
Bir de her seye okey dıyınce aıle senı karaktersızmıs gıbı goruyor bır zaman sonra. Yanı karaktersız derken ay buna ne versek ne dersek okeyler manasında. Bu sefer evlendıkten sonra her seye de evet demenı beklerler demezsen normal olarak bu sefer anormallık yapıyormussun gıbı davranırlar :)

Sen demeyeceksin zaten. Bu konulara hiç girmeyeceksin. Ailen söyleyecek usturubuyla. Öyle ne yapılırsa kabul etme mutevaziligini gösterirsen bence pişman olursun. Tabiki asla acımasızlik boyutunda olmamalı. Gelirlerine durumlarına göre.
O takılan bilezikler senin guvencen bir nevi.allah muhtaç etmesin tabi. Ama kız almak da öyle kolay olmamalı bence.

Düğünden sonra da gelinin canına ot tıkıyorlar ama. En iyisini yapıyor sun. Çulçaput yüzünden hırs yapıp aynı evin içine girince kötü hatıralar bırakmamalı geride

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…