- 23 Ağustos 2012
- 51.488
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.657
- 898
- Konu Sahibi belaokumakitapoku
-
yani yapmayınca insanlar mecbur kalıyo işteOyleyse zoraki mi yaptirmali
Hangi yüzden anlamadim
Yanlış yapıyorsun bence.
İnsanlar kıymet bilmiyor. Düzgün, makul insanların değeri bilinmiyor; kaprisli , şımarık tipler prim yapıyor insanların gözünde. Deveye diken insana s..n lazım malum. İnsanlara iyilik yaramıyor.
Ben kendi paramı kazanıyorumi eğitimli, kültürlü bir insanım, tipim de iyidir ama asla kıymetim bilinmedi çünkü her zaman karşımdakine 50-50 değer gösterdim. Şımarıklık, trip vs yapmadım; isteklerde bulunmadım. Sonuç olarak kıymetim asla bilinmedi, ağzıma s..dı hatta.
Para, altın, ev ,araba ne var ne yoksa iste bence. İroni falan değil ciddiyim.
eğer imkanları olsaydı da pintiliğe kaçsalardı derdim ki;açıkça iste içinde kalmasın.ama zaten insanlar elinden geldiğince yapıyorlar istememek en doğrusu.tabii ki sana aferin deyip ağzına bal çalıp mümkün olduğunca kısıtlı düğün yapmıyorlarsa...Etrafımdaki nişanlı kızlar düğünle ilgili isteklerini fazla fazla belirtiyorlar. Ben ise her denilene tamam diyorum. Hani ne nisanlimi ne ailesini zora sokmak istemiyorum. Kendi oğulları sonuçta zaten ellerinden gelenin en iyisini yapacaklardır diye düşünüp extra isteklerimi söyleyip bunaltmiyorum insanları ki zaten düğün salonumuz bulunduğumuz yerin en iyisi olacak. Ama en iyisi olmasa da bi şey demezdim ben. Nisanlim da tesekkur ediyo anlayisli oldugum icin.Sonra dönüp bi de etrafıma bakiyorum kızlar en ufak bi şeyi sorun yapıyorlar illaki her ama her konuda onların dediği olacak nişanlısının ailesinin ne düşündüğü önemli değil. Nisanlilari da bunlari zorlansa bile kabul ediyo. Bunları gorunce kendimi tuhaf hissediyorum normal olan nedir?
Yanlış yapıyorsun bence.
İnsanlar kıymet bilmiyor. Düzgün, makul insanların değeri bilinmiyor; kaprisli , şımarık tipler prim yapıyor insanların gözünde. Deveye diken insana s..n lazım malum. İnsanlara iyilik yaramıyor.
Ben kendi paramı kazanıyorumi eğitimli, kültürlü bir insanım, tipim de iyidir ama asla kıymetim bilinmedi çünkü her zaman karşımdakine 50-50 değer gösterdim. Şımarıklık, trip vs yapmadım; isteklerde bulunmadım. Sonuç olarak kıymetim asla bilinmedi, ağzıma s..dı hatta.
Nisanlimin ailesi şuan ne kadar çok iyi görünseler de yüzde yüz tanıdım diyemem. Dolayısıyla tavırlarını şimdiden kestirip te ona gore davranamiyorum kiYani diyorum ki gelenek göreneklere göre davranmayarak (yani bir şey istemeyerek) kıymetli, anlayışlı, sevilen gelin olmuyorsunuz.
Tabi bu benim yaşadıklarımla ilgili sizinkileri bilemem.
Nisanlimin ailesi şuan ne kadar çok iyi görünseler de yüzde yüz tanıdım diyemem. Dolayısıyla tavırlarını şimdiden kestirip te ona gore davranamiyorum ki
Taze bir nisanlı olarak yerimi alayım :))
Benim de en iyisi olması gibi bir derdim yok, ama ailelerimiz en iyisi olsun istiyor
Kv adayım bana sorar, asla o sormadan bir seyi isteyemem
Kuzenimi evlendirdik bu yaz, gelin kuzenimin ailesine neler yaptı, simdi herkes ona sirret diyor
3 parca esya icin adı ömür boyu sirret olarak kalacak.
Kuzenin hem sirret, hem de dunyalar kiymetlisi olarak kalacak tatlim eksik soylemissin:)Taze bir nisanlı olarak yerimi alayım :))
Benim de en iyisi olması gibi bir derdim yok, ama ailelerimiz en iyisi olsun istiyor
Kv adayım bana sorar, asla o sormadan bir seyi isteyemem
Kuzenimi evlendirdik bu yaz, gelin kuzenimin ailesine neler yaptı, simdi herkes ona sirret diyor
3 parca esya icin adı ömür boyu sirret olarak kalacak.
Beni yazmissin:)Yanlış yapıyorsun bence.
buda gercekten dogru...Canim valla istemedikce az veriyor bu turler. Hayır sen değerlisin ve herkes kadar isteme hakkin var. Saygı çerçevesinde herseyi dile getir. Bu gelin bir seyden anlamiyorlar demesinler. Sonra zaten kimse zerre birsey almiyor. Ne yaptırırsan suan
bence soylenmeli kimseye iylik yaramiyorAyyy bende oyle davranmistim ... safmisim safmisim safmisim... parada pulda kesinlikle gozum yoktur.. dugundeki altinlarin paralarin birtanesi cebime girmedi esimin isi ile ilgili ihtiyaci vardi alin dedim ailesi dugunden sonra sknti yasadi ( ki yalanmis ) alin dedim kendi aileme masraflarini kapatsinlar diye alin dedim... o derece para pul deger vermem yani... ama gel gorki bana bir dugun yaptilar yemeksiz piknik gibiydi .. koluma taktiklari altinlari 5 yasindaki kucuk kiz takmaz.. kuaforume elimde gelinligimle annemle beraber gittim dusunun..bir tek gelinlik istedim yemedigim surat kalmadi... direk sunu sunu istiyorum demeyin ama suda olsa iyi olurmu buda olsa guzel olurmu diye yaklasin .. yani sizi karsinizda ki insanlari tanimiyorum ayni durumlar olmayabilir ama benim hayat tecrubem buzor donemler sorunsuz atlatirsiniz ins.
heidyelik bilezik ya :))Hayir bende ailemde hicbisey istemedik altinin lafi bile acilmadi. Ev esyalarimida bastan asagi benim ailem, biz aldik. Gelinligimi bile benim annem aldi. Kayinvalidenin bir iğnesi bile yok evimde . Bohça dahil HICBISEY ALMADI kv ve bizde istemedik zaten. Dugundeyse bana bitane hediyelik bilezik takti kv :)))) Bu ayip degil mi? Durumu olmasa neyse ama dogru duzgun bir bilezik yapabilirdi. Bunu yaptigi icin simdiki aklim olsa bal gibide altin siparisi verirdim. Insan olana anlayis gosterilir.
Evet yinede kızsamda agzimi acip bana sunu sunu taktiniz demedim. Kendi benden iyi biliyordur zaten neyin ne olmasi gerektigini.heidyelik bilezik ya :))
Ben de para konusunda safim hic lafını etmem ama altınları aileye vermek mi? Asla. Zaten kucukleri aileler alıyor diğerleri de bize kalsın bi zahmetAyyy bende oyle davranmistim ... safmisim safmisim safmisim... parada pulda kesinlikle gozum yoktur.. dugundeki altinlarin paralarin birtanesi cebime girmedi esimin isi ile ilgili ihtiyaci vardi alin dedim ailesi dugunden sonra sknti yasadi ( ki yalanmis ) alin dedim kendi aileme masraflarini kapatsinlar diye alin dedim... o derece para pul deger vermem yani... ama gel gorki bana bir dugun yaptilar yemeksiz piknik gibiydi .. koluma taktiklari altinlari 5 yasindaki kucuk kiz takmaz.. kuaforume elimde gelinligimle annemle beraber gittim dusunun..bir tek gelinlik istedim yemedigim surat kalmadi... direk sunu sunu istiyorum demeyin ama suda olsa iyi olurmu buda olsa guzel olurmu diye yaklasin .. yani sizi karsinizda ki insanlari tanimiyorum ayni durumlar olmayabilir ama benim hayat tecrubem buzor donemler sorunsuz atlatirsiniz ins.
Yok sen gayet normalsin de. Diğer kızların cok daha degerli oldugunu ve erkek tarafina yaranilmayacagini gördüğümden beri öyle olmak gerek demekki mantigindayim. Mutluluklar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?