Anormal olan ben miyim?

belaokumakitapoku

losing all hope was freedom
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
1.080
857
53
Etrafımdaki nişanlı kızlar düğünle ilgili isteklerini fazla fazla belirtiyorlar. Ben ise her denilene tamam diyorum. Hani ne nisanlimi ne ailesini zora sokmak istemiyorum. Kendi oğulları sonuçta zaten ellerinden gelenin en iyisini yapacaklardır diye düşünüp extra isteklerimi söyleyip bunaltmiyorum insanları ki zaten düğün salonumuz bulunduğumuz yerin en iyisi olacak. Ama en iyisi olmasa da bi şey demezdim ben. Nisanlim da tesekkur ediyo anlayisli oldugum icin.Sonra dönüp bi de etrafıma bakiyorum kızlar en ufak bi şeyi sorun yapıyorlar illaki her ama her konuda onların dediği olacak nişanlısının ailesinin ne düşündüğü önemli değil. Nisanlilari da bunlari zorlansa bile kabul ediyo. Bunları gorunce kendimi tuhaf hissediyorum normal olan nedir?

Taze bir nisanlı olarak yerimi alayım :))
Benim de en iyisi olması gibi bir derdim yok, ama ailelerimiz en iyisi olsun istiyor
Kv adayım bana sorar, asla o sormadan bir seyi isteyemem
Kuzenimi evlendirdik bu yaz, gelin kuzenimin ailesine neler yaptı, simdi herkes ona sirret diyor
3 parca esya icin adı ömür boyu sirret olarak kalacak.

Bu işin normali olmaz bence, herkesin karakteri farklıdır. Eşimle düğünümüzü ortak yaptık. Nişanlıyken en ufak bir problem olsun istemedim. Eşimin durumu da vardı. Çünkü benim karakterim bu. Olmasaydı düğün bana zehir olurdu. Durumu olmayanı zorlamak ayıp bi şey bundan bahsetmiyorum tabi.

Henüz sevgilim bile yok ama ben de sizin gibi düşünüyorum. Çevremde gözlemlediğim kadarıyla isterim de isterim tipler evlendikten sonra aileyle sorun yaşıyor. Çok gereksiz. Aileler içlerinden geldiği, güçlerinin yettiği kadarıyla yardımcı olurlar zaten. Fazlasını yapmak zorunda değiller, istemek de yüzsüzlük.

Benim düğünüm falan da olmadı, hiçbir takı birşey de. Neredeyse iki sene olacak nikahlanalı ( evleneli) umurumda da değil. Nikah da 10-15 kişi falandık.Geldi geçti. Herkes kendi yuvasında mutlu olduktan sonra maddi şeylerin önemi yok :)

Son düzenleme:
Tamam da kuzen kendinden taviz vererek her dediğini yapmış oluyo sonuçta değil mi?

Durumu olmayanı zorluyolar işte tam anlamıyla

Benim gözümde de dişli olarak gozukuyolar nedense helal olsun kıza bak kendi düğününü en iyi şekilde tasarlıyor diyorum :/ ama erkeğe de aciz gözüyle bakiyorum

Tamam da kuzen kendinden taviz vererek her dediğini yapmış oluyo sonuçta değil mi?
Evet öyle ama bu durum kıza cok deger verdiklerini göstermez
Kuzenimin ailesi kuzenime cok yalvardı bu kız bize olmaz dediler, direttiler ama adam dinlemedi onları
En sonunda aile pes etti, göreceksin yakında dediler, o yüzden kızın her dedigini yaptılar.

Gördü mu peki

Ahaha bir an konuyu ben mi açtım diye düşünmedim değil. Demekki bu konuda yalnız değilmişim ve bu konu beni bi hayli sevindirdi.
Ben de huzurum olsun mutlu olayım da diye dusunenlerdenim. Dugunum onların bulunduğu şehirde salonda olacaktı küçük bir ilçe bir tane salon var yeri zar zor bulmustuk adam kapora felan istemedi o tarihte sizin salon dedi. Sonrası salon sahibi yemekli olacak olan düğün için bizim tarihi başkasına vermiş sonuç dugunum koyun okul bahçesinde olacak gikimi cikarmadim hayırlısı olsun dedim. Bizim sulalede çok bilmişler hemen saldırıya geçti tabi. Cingar cikarsana ne demek hep onları düşünüyorsun felan dediler.
Bende senin gibi düşünüyorum adamlar zaten ellerinden gelen herseyi yapıyorlar ben isteyip yuzsuz olacağıma istemem bi saygınlığım olur. Ki öyle de ev aldılar kira da surunmeyelim diye. Hep ararlar aman kızım hiç bişey içinde kalmasın istediğin olsun derler bi de ben bu insanlardan başka ne isteyim dimi. Boşver kim naparsa yapsın sen mutluluğunu düşün. Başkalarına göre bişey istememektedir erkek tarafına yapılan yalakalık olarak görünüyor ama kimin ne dediği ne istediği umrumda değil. Kendim gibi birini görünce çene dustu:)

Ben de çok sevindimmm mi üzüldüm mu bilemedim adimiza nisanlim da cok anlayislisin tesekkur ederim diyerek konuyu vurguladikca ben kendimi tabiri caizse salak gibi hissediyorum niyeyse

Yok sen gayet normalsin de. Diğer kızların cok daha degerli oldugunu ve erkek tarafina yaranilmayacagini gördüğümden beri öyle olmak gerek demekki mantigindayim. Mutluluklar dilerim

Daha bekliyorlar valla
Ama kıza aileden kimse deger vermiyor, cünkü cirkeflik yaptı resmen, kendini ailedeki tüm kızlarla yarıstırdı
Aman bosver sen en iyisini yapıyorsun azıcık asım kaygısız basım
Bendeki ornege damadın ailesi çok ılımlı yaklaşıyor tamam kızım yaparız ederiz diye halbuki elde yok. Bilemedim ki fazla mi iyi niyetliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…