• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anormallik biz de mi, yoksa herkes böyle mi?

eskiden her bişeyine hemde haklı olarak sinirleniyordum. şuan sinirlenmeye üşeniyorum.onun saçmalaması karşısında hee canım hee.yada hee ondan yapıp, bir nevi aptalmış gibi davranıyorum.her şeyin farkındayım 4-4lük insan yok farkındayım.onun eserekli hallerine bu çözümü buldum.zamanında ağlamaktan artık ağlamaz oldum. baktım kırılmakla kestrip atamıyorum.tartışma olsa da çok ciddiye almıyorum.sürekli küfürleşen ilişkilerden hayır gelmez.biz birbirimize küfürleşmiyoruz.ama küfürleşmiş kadar tartışınca gıcık oluyoruz.

Kavga hakaret vs. sadece eş değil bütün ilişkileri yıpratır, arada saygı sevgi kalmaz.
Onun için insanlar karşılıklı hoş görülü olamıyorsa bağları koparmak en iyisidir bence.
Ben kavgayı sevmem kimseye de hakaret etmedim şimdiye kadar ama karşımdaki böyle bir insansa hele de o kişi eşimse hiç hayatımı vakfedemem.

zor zamanlarda kavga etmisligimiz var, sinirlerim cok yipranmisken. ama ne yaparsam yapayim esimle ucurumun noktasina gelmedik. onu üzdügümden emin olunca biraktim bu isleri. agzimdan cikacak laflara cok dikkat ediyorum. hakaret etmiyorum.
fark ettim de biz artik kavga da etmiyoruz, ne hikmetse kaynana gitti kavga bitti
canim esim, kizacagim varsa da kiyamiyorum masum tosunuma :anne:
evde kücük cocuk var, bazen baska konulari sesimizi yükselterek konusunca kizim gelip sist diyor dudaklarima parmaklarini götürüp
gel de agzindan kötü birsey ciksin

Back
X