• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HER TARTIŞMADA BOŞANMAKTAN BAHSEDEN HAKARET EDEN EŞ!

Her tartışmada boşanmakla tehdit eden, psikolojik baskı uygulayıp hakaretler eden, öfke kontrol sorunu olan sinirlenince bağırıp duvarı yumruklayan birini besleyip büyütmeye gelmediniz bu dünyaya. BOŞANIN. Yoksa Allah korusun şiddetin boyutu artar daha kötü şeyler yaşanabilir. Kurtarın kendinizi.
İşim doğrusu gerçekten işk tanıştığımız zamanlarda da kavga ederdik aynı iş yerinde çalıştık bir ara kavga edip tartıştığımızda bu tarz şeyler yapıyordu. Bana şiddet uygulanacağını gerçekten sanmıyorum hiç hissetmedim by güne kadar ama bu önemli değil zaten deli gibi davranıyor.. sonra olayı toparladığıöızda onu hala sevdiğimi sanıyor. Sevgim bitti alışkanlıklar bağlılık.. bilmiyorum zor oluyor boşanmak

dengesiz ne biçim tipin var sen insan mısın boşanalım ben ayrılmak istiyorum ıyyyy gibi )
Seni sevmiyor. Çocuğun var mı? Çocuk olmadan hemen boşanmanı dilerim.
Öfkeli anda bu lafları söyleyen kişi icincekini döküyordur. Sanki başına kalmışsın gibi ahlanip vahlaniyor.
Zaman kaybetme derim.

Boşanmak isteyeni tutmazdım, hadi topla valizini, kapının yerini biliyorsun, defol derdim. Gitsin boşansın, saçma sapan duvarları yumruklamak ne yani.
Her açtığında kabul ediyorum evet bencede diye. Sın tartışmamızda senden Bi adamlık bekliyorum bir daha boşanmaktadır bahsettiğinde davayı açmış ol ve s.plup gitmiş ol evden diye. Daha cok bağırıp durdu buna. Cocuk gibi manitayla kavga eder gibi etme biraz kaliteli ol dedim.. kudurdu

Erkek olduğu için her türlü idare edilip, alttan alınması, karşısında susulması gerekiyor gibi düşüncelere sahip bir kocanız var. Sıkıysa bunları dışarıda, iş yerinde canını sıkanlara yapsın ama yok tüm erkekliği evdeki kendinden güçsüz gördüğü karısına yapabiliyor.
Soğumakta çok çok haklısınız. Çözümü her şeyi göze alarak rest çekmek olur bunu da yapabilir misiniz bilemiyorum.
Yapıyorum aslında ama faaliyete sokmuyor boşanmaya ben jeo kabul ediyorum bencede diyerek

Öfkeliyken söylenen herşey sakinken düşünülmüştür derler.sürekli boşanma fikrinden dönüyor demekki aklinda.ben ilişkilerimde tartışırken ayrılalım lafını kullandığımı hatırlamıyorum evli olmamama rağmen.
Bende sürekli bunu düşünüyorum ama bunun 1 kere konuşulması gerektiğinin düşündüğüm için gerçekten emin olduğumda konusunu açarım.. eşim her kavga da her sürtüşme.de midem bulandı artık bir ergenle evliyim

Her açtığında kabul ediyorum evet bencede diye. Sın tartışmamızda senden Bi adamlık bekliyorum bir daha boşanmaktadır bahsettiğinde davayı açmış ol ve s.plup gitmiş ol evden diye. Daha cok bağırıp durdu buna. Cocuk gibi manitayla kavga eder gibi etme biraz kaliteli ol dedim.. kudurdu
Sizin boşanmayacağınızı düşündüğünden bu kadar rahat. Gerçekten boşanmak fikriniz varsa bunu gerçekleştirecek adımlar atarak devam edin, yoksa da yukarıda bir üye yazmış, adamın dediği gibi alttan alın çünki daha da kötüye gidecek.

Bu adamdan koca falan olmaz, belki zamanında aşktan gözünüz kör oldu ve fark edemediniz karakterini ama artık çok net görüyorsunuz. Ben böyle hanzoların terapiyle falan yola geleceğini hiç düşünmüyorum, her tartışmada boşanmakla tehdit edip, hakaret eden adamdan koca moca olmaz, umarım çocuğunuz yoktur.
Hayır yok

Böyle yptugımda aea anneni babanı bende arıcsö gelsinler diyo?? Rezillik resmen boşanmak için ailelerimizi çağırmamızı istiyo ve benim babam eşimle bunu 1 kere yaşar bir dsha adam yerine koymaz ben onu aileme bu tarafını göstermemeye calısıyorum. Eşim direkt arıyor. Bende hızlıca telefonu kapıp yanlıs aradık falan diyip çözmeye cslısıyorum. Eşim beceriksiz biri
Bak bunu demek istemesi ne biliyor musun ? Senden ayrılmak istiyor. Seni bu şekilde tehdit ederek senin boşanmanı istiyor. Boşuna çabalıyorsun. Boşanmak ilk zamanlar zor olur ama sonra dersin ki iyi ki boşanmışım.

En amiyane tabirle salın ipini gitsin. Bununla uğraşılmaz, bende kız annesiyim gözümüzden sakındığımız evlatları elin davarları öfke kontrol sorunum var, ben erkakımmm bahaneleriyle ezilsinler diye yetiştirmiyoruz. Sizde bir evlatsınız farkında mısınız?
Zaten hepsini geçiyorum, kadın dediğin susar, kadın dediğin bilmem ne yapar edebiyatına giren erkeği direkt boşarım

Bende sürekli bunu düşünüyorum ama bunun 1 kere konuşulması gerektiğinin düşündüğüm için gerçekten emin olduğumda konusunu açarım.. eşim her kavga da her sürtüşme.de midem bulandı artık bir ergenle evliyim
boşanalım dediğinde defol git o zaman diyeceksiniz
ve odaya kendinizi kapatacaksınız
bugün duvarları yumruklayan yarın sizi de yumruklar
maddi durumunuz iyiymiş çocuk da yok
evli kalmak için bahaneniz nedir? çok mu aşıksınız? aileniz mi izin vermez?

Eskiden uzun uzun tavsiyeler verirdim böyle konularda, şöyle yapın böyle yapın, yok ortamı terk edin, yok derin derin nefes egzersizleri yapın, yok amuda kalkın yok gidin yastık ısırın falan diye, amannn, vallahi sorunun sizle hiçbir alakası yoksa çözümü de sizde olmuyor arkadaşlar.
Ben senelerce bende de sorun vardır illaki dedim her yolu denedim.
Baktım iyice çirkinleşiyor ilişki , boşandım.
Şimdi 1 senedir ciddi anlamda tersi pis olan, sert mizaçlı bir adamla sevgiliyim. Bu adam benim yanımda kedi yavrusu gibi. Ne bi bağırma ne bi tersleme ne bi saygısızlık. Olgun çünkü.Bunlarınki öfke değil şımarıklık. Ne güzel demişsin bak karşımda küçük bi oğlan çocuğu var diye, aynen öyle.

İşim doğrusu gerçekten işk tanıştığımız zamanlarda da kavga ederdik aynı iş yerinde çalıştık bir ara kavga edip tartıştığımızda bu tarz şeyler yapıyordu. Bana şiddet uygulanacağını gerçekten sanmıyorum hiç hissetmedim by güne kadar ama bu önemli değil zaten deli gibi davranıyor.. sonra olayı toparladığıöızda onu hala sevdiğimi sanıyor. Sevgim bitti alışkanlıklar bağlılık.. bilmiyorum zor oluyor boşanmak
Ne güzel birikmiş paranız varmış, eviniz de var. Alışkanlıklar var başta zor gelebilir ama sonra daha iyi hisseder kendinize gelirsiniz. Neden boşanmak istemiyorsunuz? Gelecek kaygısını mı düşünüyorsunuz yoksa eşinizi hâlâ sevdiğiniz için mi?

Kendinize bu hayatı mı layık görüyorsunuz? Sevilmek, değer görmek, heyacanı mutluluğu paylaşmak sizin de hakkınız değil mi? Çocuklu bebekli beş parası olmayan kadınlar pes ediyor kaçıyor, sizde para var ev var aileniz arkanızda destek. Endişe edeceğiniz çocuk yok, maddi manevi bu adama ihtiyacınız yok. Ne diyelim ne yazalım? Ailenizi arıyor gelin alın bunu demek için ve siz hemen yanlış aradık diye kurtarıyorsunuz. Babanıza annenize yazık değil mi? Mağara dönemi kafası yaşayan barzonun teki. Patronu uyarsa mal mal bakıp dinliycek adam karısına ben konuşurum sen susarsın ben bağırırım sen sesini kesersin diyor. Hiç bana şiddet uygulamaz demeyin, ağzınızla burnunuz yer değiştirir. Bu sefer de aileniz anlamasın diye makyaj yaparsınız. Kapıları duvarları yumruklayan adam siz susmayınca size de vurur. Sizinki evlilik değil, köle efendi ilişkisi. Bahanelerin arkasına saklanmayın ve hatalı kararlarınızın arkasında durun. Ben yanlış bir evlilik yaptım, psikolojik şiddet görüyorum mutlu değilim, dayak yiyeceğim günler yakın o yüzden bu evliliği bitirmem gerek diyin kendinize. Ya da insan içine çıkamayacağınız durumlara hazırlanın. Hiç mi sizi büyüten bu yaşa getiren ailenize acımıyorsunuz?

En amiyane tabirle salın ipini gitsin. Bununla uğraşılmaz, bende kız annesiyim gözümüzden sakındığımız evlatları elin davarları öfke kontrol sorunum var, ben erkakımmm bahaneleriyle ezilsinler diye yetiştirmiyoruz. Sizde bir evlatsınız farkında mısınız?
Zaten hepsini geçiyorum, kadın dediğin susar, kadın dediğin bilmem ne yapar edebiyatına giren erkeği direkt boşarım
Haklısınıx

Kendinize bu hayatı mı layık görüyorsunuz? Sevilmek, değer görmek, heyacanı mutluluğu paylaşmak sizin de hakkınız değil mi? Çocuklu bebekli beş parası olmayan kadınlar pes ediyor kaçıyor, sizde para var ev var aileniz arkanızda destek. Endişe edeceğiniz çocuk yok, maddi manevi bu adama ihtiyacınız yok. Ne diyelim ne yazalım? Ailenizi arıyor gelin alın bunu demek için ve siz hemen yanlış aradık diye kurtarıyorsunuz. Babanıza annenize yazık değil mi? Mağara dönemi kafası yaşayan barzonun teki. Patronu uyarsa mal mal bakıp dinliycek adam karısına ben konuşurum sen susarsın ben bağırırım sen sesini kesersin diyor. Hiç bana şiddet uygulamaz demeyin, ağzınızla burnunuz yer değiştirir. Bu sefer de aileniz anlamasın diye makyaj yaparsınız. Kapıları duvarları yumruklayan adam siz susmayınca size de vurur. Sizinki evlilik değil, köle efendi ilişkisi. Bahanelerin arkasına saklanmayın ve hatalı kararlarınızın arkasında durun. Ben yanlış bir evlilik yaptım, psikolojik şiddet görüyorum mutlu değilim, dayak yiyeceğim günler yakın o yüzden bu evliliği bitirmem gerek diyin kendinize. Ya da insan içine çıkamayacağınız durumlara hazırlanın. Hiç mi sizi büyüten bu yaşa getiren ailenize acımıyorsunuz?
Okurken o kadar kötü hissettim ki.. ne diyebileceğimi bilmiyorum

boşanalım dediğinde defol git o zaman diyeceksiniz
ve odaya kendinizi kapatacaksınız
bugün duvarları yumruklayan yarın sizi de yumruklar
maddi durumunuz iyiymiş çocuk da yok
evli kalmak için bahaneniz nedir? çok mu aşıksınız? aileniz mi izin vermez?
Sevgim tamamen bitmedi yokluğuna alışmak kolay değil küs olduğumuzda bir rşyler yağmaya calısmak cok zor geliyor bana. Sadece eş değil arkadas gibi her şeyi de beraber yaparız çünkü. Ailemde sorgulamaz bile neden boşanıyoesun diye arkamda durur sorun emin değilim

Seni sevmiyor. Çocuğun var mı? Çocuk olmadan hemen boşanmanı dilerim.
Öfkeli anda bu lafları söyleyen kişi icincekini döküyordur. Sanki başına kalmışsın gibi ahlanip vahlaniyor.
Zaman kaybetme derim.
Normal zamanda da su güzelliğe bak Allahı. Nasıl güzel bir eşim var. Seninle yaşadığım içim çok mutluyum iyi ki benim eşimin sana çok aşığım falan diyor.

Hiç bunu denememiştim.. Bana bu bakış açısını kattığını için teşekkür ederim tekrar yaşandığında bunu güncellicem. Çok teşekkürler
Buyuk olasilikla siz boyle davrandiginizda dozu biraz daha arttirabilir ama yine de istedigini vermeyin. Ne yapacak kendine mi zarar verecek. Sadece sizin ona ilgi gostermenizi bekleyecek ve dozunu da arttiracaktir. Tepki vermeyin, cevap vermeyin, iletisim icinde olmayin o ortami terk edin. Bitince gelirsin diyip cikin gidin. Yani bu yaklasim size de iyi gelecektir gereksiz sinirleriniz bozulmaz.
cocuklarim da bazen bu krizlerin dozunu arttiriyor. Arttirsin hic sorun degil bu sekilde istediklerini alamayacaklarini ogrendiler.
Ama sizin durumunzda bu iliskinize nasil bir etki gosteriri orasini bilemem ama ben ofkesini kontrol edemeyen ve saglikli iletisim kuramayan bir insan ile ayni ortamda artik olmak istemiyorum diyebilirsiniz sakince.
Size zarar vermeye kalkarsa direkt bosanin ugrasmaya degmez.

Back
X