• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ansızın gelen adam

be your selff

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2017
2.899
5.492
78
Öncelikle İyi günler diliyorum..
Benim eşimin gerek yurt disi,gerek şehir dışı iş veya başka sebeplerle gittiğinde ,ne zaman döneceğini aşağı yukarı söylüyor ama net bir gün veya saat söylemiyor.
Mesela yarın geleceğim diyor ama saat kaçta ?öglenmi , akşam mı söylemiyor.
Kapı çalınca öğreniyorum geldiğini.
Bu durum sinirimi bozuyor .
Bunu nasıl düzeltebilirim veya neden böyle yapıyor :KK61:

Not ; iş için 6 ay yoktu ve gecenin 3 nde Zile basıyor . Benim o saatte aklım gitti resmen.
Ayrıca bunun adına surpriz demeyin . Benim bildiğim sürpriz elinde hediye veya çiçekle olur.
Bu bildiğin valiziyle kapıda :kızgın:

Öncelikle İyi günler diliyorum..
Benim eşimin gerek yurt disi,gerek şehir dışı iş veya başka sebeplerle gittiğinde ,ne zaman döneceğini aşağı yukarı söylüyor ama net bir gün veya saat söylemiyor.
Mesela yarın geleceğim diyor ama saat kaçta ?öglenmi , akşam mı söylemiyor.
Kapı çalınca öğreniyorum geldiğini.
Bu durum sinirimi bozuyor .
Bunu nasıl düzeltebilirim veya neden böyle yapıyor :KK61:

Not ; iş için 6 ay yoktu ve gecenin 3 nde Zile basıyor . Benim o saatte aklım gitti resmen.
Ayrıca bunun adına surpriz demeyin . Benim bildiğim sürpriz elinde hediye veya çiçekle olur.
Bu bildiğin valiziyle kapıda :kızgın:
Enterasanmış ,korkutunuğunuzu haber vermesini söyleyin.Süpriz mi yapıyor baskın mı belli değil.

annesi edep adap öğretmemiş kendi evi ahır gibi kapısız.yada bu şekilde yetiştirmişler bunu.ya kafasını patlatana kadar hatırlatacaksın bunu yada bir fırsatını bulup sende aynısını yapacaksın.

Dolmuşla değil, uçakla geldiğine göre, ne zaman geleceği önceden her zaman bellidir. Eee kendisine bu konudan çok rahatsız olduğunuzu söylediniz mi? Haber vermemesi enteresan. Aranızda karşılıklı bir güven problemi var mı? Habersiz gelmesi, sanki baskın yapma amacını taşıyor gibi geldi ama olmayabilir de...

Güvenini sarsacak birşey yapmadım . 6.5 yıllık evliyiz. Hep açığımı arıyor nedense
Dolmuşla değil, uçakla geldiğine göre, ne zaman geleceği önceden her zaman bellidir. Eee kendisine bu konudan çok rahatsız olduğunuzu söylediniz mi? Haber vermemesi enteresan. Aranızda karşılıklı bir güven problemi var mı? Habersiz gelmesi, sanki baskın yapma amacını taşıyor gibi geldi ama olmayabilir de...

Mesela geçen hafta işten 4 saat erken çıkmış. İnsan aramaz mı geliyorum diye . Pat diye kapıda gördüm adami
Ya huyu böyle ya sizi kıskanıyor.
Hazır güzelde zayiflamişsiniz:nazar: kendinize bakan bir kadinsaniz bence kıskanıyor içten içe güvensizlikte hissediyor olabilir.

Önce bunu anlamanız lazım.

Back
X