- 11 Mart 2016
- 11.339
- 48.952
- 598
- Konu Sahibi be your selff
Gecenin 3 ünde habersiz gelen adama da kapı açmayın.
Aklı sıra baskın yapıyor.
Aklı sıra baskın yapıyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fazla mı paniksiniz acaba :/Anahtarı vermiyorum.yedek yok diyorum.
Anahtarla gitmesi daha kotu bence . Biz uyurken aklımız çıkar
kesinlikle size güvenmiyor. Çünkü kendisi bir haltlar yedi veya yiyor.Bir gün eve girip odaları gezdi . Boşanma sebebi dedim . 1 hafta konuşmadık.
Ouvvv... Yani bunu yapıyorsa, yaptığının sebebi belli. Sadakatinizden şüphe ediyor. Başka bir açıklaması yok. Çok çirkin gerçekten. Kendi sadakatini ne kadar ispatlayabilir ki, sizinkinin peşine düşmüş? Yerinizde olsam terapi merapi alır, bu işi anlamaya, çözmeye çalışırdım çift olarak.Bir gün eve girip odaları gezdi . Boşanma sebebi dedim . 1 hafta konuşmadık.
Eşiniz işi gereği şehir dışındayken, siz de ailenize gidin ama ona söylemeyin.
Eve döndüğünde sizi evde basamayınca ne yapacak bakalım?
Bir de herkes kendi gibi bilir ya acaba o sizi aldatıyor olabilir mi?
bakın yazdıkça açılıyorsunuz farkında mısınız?
haber vermeden gelmeler,polis gibi davranmalar ve odaları gezmeler...
bunun adı ne demişsiniz sizce ne olabilir?
ya adam güvensiz bir tip,ya siz daha önce güvenini sarsacak bir şey yaptınız veya bildiğin ruh hastası
Bence gözünüzü kulağınızı 4 açın.Babam çok neseli konuşkan bir adamdır. Orda oldugumuzu ağzından kaçırır :)
Aldatıyor diyemem. Aldatsa bosanirim zaten. Tüy dikmiş olur![]()
Ouvvv... Yani bunu yapıyorsa, yaptığının sebebi belli. Sadakatinizden şüphe ediyor. Başka bir açıklaması yok. Çok çirkin gerçekten. Kendi sadakatini ne kadar ispatlayabilir ki, sizinkinin peşine düşmüş? Yerinizde olsam terapi merapi alır, bu işi anlamaya, çözmeye çalışırdım çift olarak.
Zarar verir derken neyi kastettiniz?Guvenini sarsacak birsey yapmış olsam boşanır . Hatta zarar vererek ayrılır benden.
Guvenini sarsacak birsey yapmış olsam boşanır . Hatta zarar vererek ayrılır benden.
Evlenmeden önce istediğimi giyer gezerdim. Evlendikten bir kaç ay sonra yavaş yavaş kısıtlamaya başladı .sonra da paranoya durumları ortaya ciktiYaptigi hareketler ne kadar onur ve gurur kirici surekli boyle miydi? Evliliginizin en basindan ber boyle miydi?
Bazen çok sıktığın da aldatsa da bosansam diyorum.o zaman eşiniz için kişi kendinden bilir işi diyorum.
Anahtarları sakladım vermiyorum. Zile basıyor. Anahtarla girse kalpten giderim![]()
Zarar verir derken neyi kastettiniz?
İki ihtimal var;Evlenmeden önce istediğimi giyer gezerdim. Evlendikten bir kaç ay sonra yavaş yavaş kısıtlamaya başladı .sonra da paranoya durumları ortaya cikti
Kiskanclik, guvensizlik, takinti gibi problemler var mi iliskinizde? Ne kadarlik evlisiniz?Benim de aklıma bu geldi . Hatta sordum güvenmiyor musun diye . Guvenmesem neden evli kalayım dedi
yok demek istedigim,
o soylemiyor hadi gelecegi saati de siz sormuyor musunuz? gidip karsilamayi teklif etmiyor musunuz?
cocuklariniz da varmis, onlar icin de hos bir bekleyis olmaz mi, babamiz su saatte gelecek, ona hediye hazirlayalim vs muhabbeti, zira 6 aydan bahsediyorsunuz. Biz herhalde uykusuz beklerdik o gece![]()