• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ansızın gelen adam

Güvenini sarsacak birşey yapmadım . 6.5 yıllık evliyiz. Hep açığımı arıyor nedense
Yani sizin bir şey yapmanıza gerek yok aslında. Kendisi evden çok uzun süre uzak kalınca, aranıza bir iletişim problemi girebilir, bu da eşinizin paranoya yapmasına neden olabilir. Bunlar normal değil ama başka da bir sebep gelmiyor aklıma.

Yani sizin bir şey yapmanıza gerek yok aslında. Kendisi evden çok uzun süre uzak kalınca, aranıza bir iletişim problemi girebilir, bu da eşinizin paranoya yapmasına neden olabilir. Bunlar normal değil ama başka da bir sebep gelmiyor aklıma.
2 günlüğüne diye gidiyor . Mesela dün gitmiş olsa normalde yarın dönmesi gerekiyor . Ama bu adam bugün haber vermeden kapıda beliriyor :(

bundan sonra verme pazartesi geliyorum de pazar günü evde yalnız olacağı zamanı bul bas onun gibi evi
Ben çocuklarla gidip geldiğim için ona sürpriz oluyor dolayısıyla çocukları özlemiş oluyor .
Bazen kendimi suçlu hissediyorum. Acaba gerçekten kötü birşey mi yapiyorum diye düşünür oldum

Ben çocuklarla gidip geldiğim için ona sürpriz oluyor dolayısıyla çocukları özlemiş oluyor .Bazen kendimi suçlu hissediyorum. Acaba gerçekten kötü birşey mi yapiyorum diye düşünür oldum
inşallah bi gün sizde onun metodunu kullanacak yapacağınız süprizler ile size yaşattığı hisleri yaşatırsınız.bazı adamlara bir şeyleri yaşatmadan anlamamakta ısrar ediyorlar.

Ben çocuklarla gidip geldiğim için ona sürpriz oluyor dolayısıyla çocukları özlemiş oluyor .
Bazen kendimi suçlu hissediyorum. Acaba gerçekten kötü birşey mi yapiyorum diye düşünür oldum

bir iki kere yapılınca adı sürpriz olabilir ama bu değil

Peki neden arayıp sormuyorsun nerdesın dıye ?
Eşim sürekli seyahatte olur.
Gelceği saatte güne kadar inciğine cinciğine sorarım .
Yemek yapcam derim onu derım bunu derım :KK53:

2 günlüğüne diye gidiyor . Mesela dün gitmiş olsa normalde yarın dönmesi gerekiyor . Ama bu adam bugün haber vermeden kapıda beliriyor :KK43:
Bunu neden yaptığını size makul bir şekilde açıklayamıyorsa, evin anahtarını değiştireceğim, anneme ya da bir arkadaşıma da gidebilirim, bir daha gelirsen kapı duvar bulursun deyin, bakalım ne yapıyor. =)) Yani çok enteresan gerçekten.

güven sorunu var gibi geldi yada iletişim probleminiz
siz soruyormusunuz peki yola cıktın mı nerdesin bindinmi ucaga vs gibi ?

ucaga bindiginde haber versin
yada yola cıktıgında
artık arabayla yada ucakla kac saatte gelinecegi asagı yukarı belli oluyor sizde kendinizi ona göre hazırlarsınız

Komik bir adam canlandı gözümde.Ciddi görünüyor ama ben geldim diye içeri damlıyor.
Kendisi ciddi ve otoriter bir adamdır . Evlenmeden önce böyle değildi. En azından şakalar yapardı.

inşallah bi gün sizde onun metodunu kullanacak yapacağınız süprizler ile size yaşattığı hisleri yaşatırsınız.bazı adamlara bir şeyleri yaşatmadan anlamamakta ısrar ediyorlar.
İnşallah
bir iki kere yapılınca adı sürpriz olabilir ama bu değil
Bunun adı ne sence ?
Peki neden arayıp sormuyorsun nerdesın dıye ?
Eşim sürekli seyahatte olur.
Gelceği saatte güne kadar inciğine cinciğine sorarım .
Yemek yapcam derim onu derım bunu derım :KK53:
Ooo aramazmiyim . Kaç defa ariyorum hemde. Kiziyor
Bunu neden yaptığını size makul bir şekilde açıklayamıyorsa, evin anahtarını değiştireceğim, anneme ya da bir arkadaşıma da gidebilirim, bir daha gelirsen kapı duvar bulursun deyin, bakalım ne yapıyor. =)) Yani çok enteresan gerçekten.

Bir gün eve girip odaları gezdi . Boşanma sebebi dedim . 1 hafta konuşmadık.

Back
X