- 25 Mayıs 2017
- 2.899
- 5.492
- 78
- Konu Sahibi be your selff
-
Enterasanmış ,korkutunuğunuzu haber vermesini söyleyin.Süpriz mi yapıyor baskın mı belli değil.Öncelikle İyi günler diliyorum..
Benim eşimin gerek yurt disi,gerek şehir dışı iş veya başka sebeplerle gittiğinde ,ne zaman döneceğini aşağı yukarı söylüyor ama net bir gün veya saat söylemiyor.
Mesela yarın geleceğim diyor ama saat kaçta ?öglenmi , akşam mı söylemiyor.
Kapı çalınca öğreniyorum geldiğini.
Bu durum sinirimi bozuyor .
Bunu nasıl düzeltebilirim veya neden böyle yapıyor
Not ; iş için 6 ay yoktu ve gecenin 3 nde Zile basıyor . Benim o saatte aklım gitti resmen.
Ayrıca bunun adına surpriz demeyin . Benim bildiğim sürpriz elinde hediye veya çiçekle olur.
Bu bildiğin valiziyle kapıda
Mesela ben ev boş diye kafama göre yatiyorum, dağıtıyorum ama simdi her an gelecek gibi tedirginimEnterasanmış ,korkutunuğunuzu haber vermesini söyleyin.Süpriz mi yapıyor baskın mı belli değil.
O yılda 6-7 kez gider . Ben 2 kez aileme giderim. Ben haber veririm gekirken.annesi edep adap öğretmemiş kendi evi ahır gibi kapısız.yada bu şekilde yetiştirmişler bunu.ya kafasını patlatana kadar hatırlatacaksın bunu yada bir fırsatını bulup sende aynısını yapacaksın.
Benim de aklıma bu geldi . Hatta sordum güvenmiyor musun diye . Guvenmesem neden evli kalayım dediBelli ki size güvenmiyor.
Aklınca baskın yapıyor.
Gerçekten ayıp.
altında pek iyi niyet göremedim gecenin 3 ünde sürpriz olmaz ki amacı neymiş ne diyorMesela ben ev boş diye kafama göre yatiyorum, dağıtıyorum ama simdi her an gelecek gibi tedirginim
Dolmuşla değil, uçakla geldiğine göre, ne zaman geleceği önceden her zaman bellidir. Eee kendisine bu konudan çok rahatsız olduğunuzu söylediniz mi? Haber vermemesi enteresan. Aranızda karşılıklı bir güven problemi var mı? Habersiz gelmesi, sanki baskın yapma amacını taşıyor gibi geldi ama olmayabilir de...
Zaten ciddi bir yapısı vardır. Ben geldim diyor giriyor hemen içeriyealtında pek iyi niyet göremedim gecenin 3 ünde sürpriz olmaz ki amacı neymiş ne diyor
Mesela geçen hafta işten 4 saat erken çıkmış. İnsan aramaz mı geliyorum diye . Pat diye kapıda gördüm adamiO süpriz yaptığını sanıyordur.
Konusacaksiniz anlayana kadar Konusacaksiniz.
Kaç yıldır bu huyunu bırakmadı. Bir gün gerçekten ben ona bi sürpriz yapacagimHayır hayal dünyasında ne hayal edip şehre dönüyorsa anlamadım .Çok fazla mı dizi izliyor eşin konu sahibi :)
Ya huyu böyle ya sizi kıskanıyor.Mesela geçen hafta işten 4 saat erken çıkmış. İnsan aramaz mı geliyorum diye . Pat diye kapıda gördüm adami
Kaç yıldır bu huyunu bırakmadı. Bir gün gerçekten ben ona bi sürpriz yapacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?