- 8 Temmuz 2013
- 5.703
- 9.099
- 398
- Konu Sahibi reyyannnnn
-
Ahh dogru soyluyorsunuzda birde buzlukta yer olsa
Milfoyu nasil yaptigini anlatirmisin
birazdan ordayız geldik geliyoruz tarzı emrivakilere hiç gelemem ev telefonu olmadığından arayan cepten arıcak evde yokuz derim geçer gider, kendimde ne kadar yakın olursa olsun 2 gün önceden haber veririm
Milfoyu nasil yaptigini anlatirmisin
ama arkadaşım senin misafirlerin çatkapı gelmiyorlar. üstelik evine ilk defa gelen insanlar. böyle milföyle falan değil de daha özenli bir sofra kurman gerekmez mi? bu verdiğimiz tarifler anlık misafirler için genelde.
Eki Görüntüle 890216
Eki Görüntüle 890217
Eki Görüntüle 890218
Eki Görüntüle 890219
Eki Görüntüle 890220
Eki Görüntüle 890221
Daha önce bi arkadaş için aşama aşama resim çekmiştim
Bu vb. istediğin şekilde yapabilirsin
Cok guzel gorunuyorlar
Evet gun icin gelenler haberli ama bnm ve esimin arkadaslari akrabalarimiz olsun hic yanliz kalmayiz surekli evime gelen giden olur bn bu durumdan memmunum ama. bazen ne yapacagimi sasirip afalliyorum prAtik meze turu seyler salatalar yemek ve tatli borek olarak sizler ne yapiyorsunuz fikir almak istedim
Kabak tarator
Havuç tarator
Bi de salatalık rendesiyle yapılan meze var
Bunlar olabilir
Bunlar çat kapıya yetişir mi bakalım.. yani çat kapının en layığı ya buzlukta varsa bir şeyler yoksa hazır..o da siz durun ben bir pastaneye gideyim olmuyor, bisküvi vs. ya da tamamen görsellik yapacaksın. Mesela cips koyup iyi bir dip sos hazırlanabilir, çerez tabakları.. ve artık gerisi evde ne varsa
Cevizli kereviz salatası yapabilirsiniz, patates, bezelye , havuç haşlayıp buzlukta amerikan salatası yapmak üzere bulundurabilirsiniz,konservede olabilir. Patlıcan , kırmızı biber közleyip buzlukta saklayabilir, sarmısaklı yoğurt yada Beşamel sosla karıstırıp basit bir meze elde edebilirsiniz.Evet gun icin gelenler haberli ama bnm ve esimin arkadaslari akrabalarimiz olsun hic yanliz kalmayiz surekli evime gelen giden olur bn bu durumdan memmunum ama. bazen ne yapacagimi sasirip afalliyorum prAtik meze turu seyler salatalar yemek ve tatli borek olarak sizler ne yapiyorsunuz fikir almak istedim
Herkes dedi bunları
Arkadaş buzlukta yer yok diyo
Hazır koy dedik
İçine sinmiyomuş
Meze vs. kendi sordu
Gelen içerde bekliyo, konu sahibi mutfakta meze filan yetiştirmeye çalışıyo demek
Ben bisküvi kurabiye de koyaırm bana kalsa
Habersiz geleni içeri aldığıma şükür etmeliler, hazırmış bilmem neymiş bunu düşünmem kendileri belirliyo hak ettiği şeyleri
Adabıyla gelselermiş derim bi çay iki kurabiye yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?