- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.954
- 248
- Konu Sahibi reyyannnnn
-
Çek biz kendimizi kasıyoruz yok misafir yok şöyle böyle diye.. bazıları o kadar rahat ki..
Bizim apartmana eşimin çalıştığı yerden biri taşınmıştı bir de lojman biliyorsun..
Hem de yeni bebekleri oldu, hoş geldine gidelim dedim 2 aile. Bir taşla iki kuş misali ve 1 gün önceden haber verdik.
Hediyemiz falan da hazır tabi. Gittik 9 da anca çay geldi. Kadın girdi mutfağa inan bak çıkmak nedir bilmedi. Ana dedik ne hazırladı ki bu kadar ayıp oldu keşke aynı gün haber verseydik. Biz de bebek küçük diye 1 gün önceden dedik hani belki müsait olmaz diye. Tabaklar bir geldi 3 tatlı 2 tuzlu kuru pasta. Bu kadar valla da billa da.. çayı 2. Yi sormadı içer misiniz diye
kapiya gelip zile basana napicaz
kapiya gelip zile basana napicaz
Kapıyı açmıyacagız zili çalsın çalsın gitsin.
Eşimin ailesinin sürekli geliş şekli butedirgin geyikler gibi habire ev toplayıp dolapta hazır bişiler buluduruyorum
Peki kızlar öğlenden haber verdiniz gideceğimiz yere akşam eşinizle beraber gittiniz. Sadece çay ve kuruyemiş ikram edildi ne düşünürsünüz. Tuhafınıza mı gider, öemsenmediğinizi mi düşünürsünüz
yoksa normal mi karşılarsınız :26: maddi sıkıntıları da yoksa üstelik
Konunun dert kısmına katılmakla birlikte, tarifler çok faydalı oldu benim için demeden geçemeyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?