- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.954
- 248
- Konu Sahibi reyyannnnn
-
kapiya gelip zile basana napicaz
Kapıyı açmıyacagız zili çalsın çalsın gitsin.
Zaten konuyu acmamin sebebide birbirimize yardimci olalim diye
ben çok beceriksizim kekten başka bişey yapamıyorum banada yardım noooluuuuur çok basit ikramlıklarınız yokmu banada tarif yazın olmazmı hee
kizlar buzluga koydugunuz börekleri pisiriptemi koyuyuorsunuz??
bide hazir yufkadanmi yoksa kendinizmi yapiyorsunuz
Genelde misafirliğe habersiz geliyolarsa , yemekle değil evi toplamakla uğraşıyorumda :)
çikolata topları var çok kolay ve marafsız üstelik çok çabuk oluyor çokta lezzetli :)
Eki Görüntüle 890216
Eki Görüntüle 890217
Eki Görüntüle 890218
Eki Görüntüle 890219
Eki Görüntüle 890220
Eki Görüntüle 890221
Daha önce bi arkadaş için aşama aşama resim çekmiştim
Bu vb. istediğin şekilde yapabilirsin
Selam Elfida uzun zamandır bende yapıyorum bebek ve işten gözümü açamıyorum malum.çekirge nereyı acsam senpratık birşeyler bakayım dedım haftasonu mısafır gelecekmiş yeni haber aldım derken senın mılföy tarıfın çıktı karsıma, çok guzel görunuyo o şekilde hiç yapmamıştım ben hep üçgen yapıyodum ama ctesı sınınkı gibi yapacagım. Pamuk kızı op benim için
Selam Elfida uzun zamandır bende yapıyorum bebek ve işten gözümü açamıyorum malum.
Üçgen çok şişiyo ve puf puf olduğundan yemek güçleşiyo böyle daha güzeldi, tavsiye ederim.
Ama gagam durmuyo dimi hala aktifimteşekkür ederim sende öp bebişini
Oh daha ne olsun, hele de bebekle çok bile valla eline sağlıkYapacam zaten sabah market alisverisi yaptim milfoyu aldim manti ve hazir kurabiye aldimbirde sutlu tatli yaptimmi tammdir
Ozletme kendini arada ugra bebis topigimizesenin yerin ayri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?