Bu hafta Hadi Bey ile görüşmeye gideceğim daha önce Hadi beye Ameliyat olanlar paylaşırlarsa çok sevinirim
Bu hafta Hadi Bey ile görüşmeye gideceğim daha önce Hadi beye Ameliyat olanlar paylaşırlarsa çok sevinirim
Görüşmeniz nasıldı acaba? :) yaptırdınız mı herhangi bir ameliyat?[/QUOTE
merhaba,
ben zaten hadi bey ile görüşmüştüm. ama internetten de araştırma yapıyorum. hadi bey güven verdi aslında ama yinede emin olamamıştım. ekim ayı gibi ameliyatı düşünüyorum. tekrar görüşmeye gidicem. peki yaz siz
Eki Görüntüle 872298 daha yeni olduğu için şişliklerim var biraz tabi,sizce nasıl bu haliyle bile arkadaşlar?
Hadi nural hangi hastanede ameliyat yapıyor ?? Bilgilendirirseniz sevinirim ve size fiyat olarak ne kadara yaptı?Aylar suren arastirmalarim sonucu, dün saat 11'de hadi nuralin ellerinde ameliyat oldum arkadaslar bugunde dogum gunum.sargili bir sekilde yatmaktayim :) cok sukur guzel gecti...sadece narkoz sirasinda bogazima birakilarn hortum biraz tahris etmisti.oda 10saate yakindir ac ve susuzdum.tahris olmus.yutkunurken cok zorlandim dun..bu arada narkoz icin kesinlikle bisey yememek gerekiyor cunku anestezi sirasinda midedekiler nefes borusuna dogru gelebilir hayati tehlikeye sebep olabilirmis..tamponlarda da oyle dedikleri gbi bir abarti olmadi.bu sabah 10da aldi onu .bir gece hastanede kaldim bol bol serum yedim hic agri cekmedim cok guzel ilgilendiler.umarim ilerde resim yollayabilirim merak edenler icin.
Selda hanim Memorial hastanesinde. Yalnız mediface de çalışıyor. Eski Dedeman otelin Karşısı özgürlük şarkının orda larada. Mediface güzellik merkezi.fiyat sizin ihtiyaçlarınıza göre değişebilir. Fakat kaliteli bir doktor bir ekip arıyorsanız piyasaya göre uygun bence.sevgiler.Hadi nural hangi hastanede ameliyat yapıyor ?? Bilgilendirirseniz sevinirim ve size fiyat olarak ne kadara yaptı?
Ben nakit ödediğim için indirim yaptırdım 3.5milyar ama dedigim gibi talep edilen duruma göre değişebilir yüzyüze görüşmekte fayda var.ayrica mediface nin sitesine bakın. Fotoğraf video yorum arastirmasi yapabilirsiniz.Hadi nural hangi hastanede ameliyat yapıyor ?? Bilgilendirirseniz sevinirim ve size fiyat olarak ne kadara yaptı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?