Antalya da hadi nural da ameliyat olanlar yardımcı olurmusunuz

235139

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2013
25
0
6
Antalya
Bu hafta Hadi Bey ile görüşmeye gideceğim daha önce Hadi beye Ameliyat olanlar paylaşırlarsa çok sevinirim

2 gün sonra hadi beye ameliyat olucam,fırsat buldukça yazmaya çalışıcam,forumlarda faydalanıcağım pek bişi bulamadım başkaları faydalansın en azından,umarım sonuçları iyi olur,hadi beyin ilgisi çok iyi,daha önce estetik yaptığı burunlarıda gösterdi onlarıda beğendim bakalım hayırlısı olsun.

Bir gece yattım hastanede bugün evimdeyim, ameliyatdan çıkınca ağrım olmadı,ama bi sızlama hassasiyet var katlanılmıycak seviyede değil.Bir de burundan rahat nefes alamamak rahatsız etti beni,kafanız yukarıda,kolunuzda serumla uyumak zor, ben uyuyamadım sabaha kadar rahat edemediğim için.Memorial hastanesinde çalışanlar çok ilgiliydi,Hadi beyde öyle.Burnum hakkında birşey söyleyemiycem daha çok erken biraz şişlik var yüzümde, morluk yok denecek kadar az.Merak ettiğiniz bişi varsa sorabilirsiniz elimden geldiğince cevaplamaya çalışıcam.sevgiler...

Aylar suren arastirmalarim sonucu, dün saat 11'de hadi nuralin ellerinde ameliyat oldum arkadaslar bugunde dogum gunum.sargili bir sekilde yatmaktayim :) cok sukur guzel gecti...sadece narkoz sirasinda bogazima birakilarn hortum biraz tahris etmisti.oda 10saate yakindir ac ve susuzdum.tahris olmus.yutkunurken cok zorlandim dun..bu arada narkoz icin kesinlikle bisey yememek gerekiyor cunku anestezi sirasinda midedekiler nefes borusuna dogru gelebilir hayati tehlikeye sebep olabilirmis..tamponlarda da oyle dedikleri gbi bir abarti olmadi.bu sabah 10da aldi onu .bir gece hastanede kaldim bol bol serum yedim hic agri cekmedim cok guzel ilgilendiler.umarim ilerde resim yollayabilirim merak edenler icin.

Yalnız sunu samimi olarak soyleyebilirim..Bence kisinin bir saglik problemi olmadigi surece hicbisey o ameliyat masasina yatmak icin sebep degil...suanki morluk ve sisligi gorunce diyorumki Allah ne kadar muazzam yaratmis yuzum suan haliyle kamyon carpmis gbi..e bir sivilce bile iz birakiyor neticede.biz ameliyata girdik..benim sol tarftaki burun deligimde egrilik oldugu icin estetik oldum ben..rahat gecti..ama yinede bir cogu gbi smdi olsa birdaha yaptiririm dicegimi sanmiyorum..guzellik ugruna aptalca gelir..yinede istiyorsaniz kendinizi daha iyi hissediceksenit yaptirin..oyle anlatildigi gibi cok kotu cok korkunc degil.ameliyati hissetmiyorsunuz zaten..sevgiler..

Hadi nural hangi hastanede ameliyat yapıyor ?? Bilgilendirirseniz sevinirim ve size fiyat olarak ne kadara yaptı?

Hadi nural hangi hastanede ameliyat yapıyor ?? Bilgilendirirseniz sevinirim ve size fiyat olarak ne kadara yaptı?
Selda hanim Memorial hastanesinde. Yalnız mediface de çalışıyor. Eski Dedeman otelin Karşısı özgürlük şarkının orda larada. Mediface güzellik merkezi.fiyat sizin ihtiyaçlarınıza göre değişebilir. Fakat kaliteli bir doktor bir ekip arıyorsanız piyasaya göre uygun bence.sevgiler.

Ben nakit ödediğim için indirim yaptırdım 3.5milyar ama dedigim gibi talep edilen duruma göre değişebilir yüzyüze görüşmekte fayda var.ayrica mediface nin sitesine bakın. Fotoğraf video yorum arastirmasi yapabilirsiniz.

Tam yazamadim Eski Dedeman oteli Karşısı. Özgürlük parkinin ilerisinde Mediface.Hadi beyi orada bulabilirsiniz.ama gitmeden önce arayıp randevu almalısınız.

Hadi beyden randevu aldım pazartesiye.. yanlız ücretli muayne yapıyormuş??? Tam olarak ne yapıyor ki? Bilgisayarda burun tasarlıyor mu? Bilgisi olan yazarsa sevinirim bayanlar merak ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…