Antalya da işsiz kalmak

Sftrk7

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2013
320
186
83
Uzun süredir işsizim , akabinde gelen olumsuzluklar ! İşe yaramama düşüncesi , imkanların eskiye nazaran kısıtlanması , mali durumum kötü değil ama kendi paranızı kazanmanın verdiği rahatlık tartışmasız ... İşsiz hayata adapte psikoloji ki zamanla bozulan vs.bunlara hiç girmeceğim .. Onlarca iş görüşmesi ,niteliklerinizin taban tabana firmanın aradığı niteliklere uymasına rağmen , biz sizi ararız hayal kırıklığı .. Herkes okulunda işinde gücündeyken fazla zamanınızın olması .. Uzar gider ! Çok sıkılıyorum , şu mesai gününde bana aylaklıkta eşlik edecek kahve içecek , Antalya da yaşayıp benzer sorunlarla arkadaşlık kurabileceğim kimse varmı acaba ? Yoksa bu durumdan nasıl çıkılacağına dair fikri olan ? Birde arkadaşsızlık sorunu ? Nasıl arkadaşlık kurulur ?

siz oraya gelin gittiniz sanırım..
Arkadaşlık kurmak bence zor bir şey değil. Bence ilk olarak sosyal olabileceğin bir kursa yazıl..
Zaten orada illaki kafana uyacak birilerini bulursun..
he birde mesleğiniz ne acaba? bu sene Antaya'ya geldim ve inanılmaz beğendim oteller vs dolu oralarda iş bulamazmısınız?

Evet burası fevkalede güzel bir şehir

dil kursuna git bence hemen dili olanın antalyada sırtı yere gelmez, eczanede çalışan bir abim var 3 dil biliyor dil başına da maaşından ayrı 600 tl alıyor.

Mcahide nickli bir uye vardi, o da antalyadaydi canim. Yalnizliktan bunalmisti, buralardaysa ugrar konuna mutlaka.
Onun disinda, hobi kurslarina falan yazilabilirsin. Ufak ufak bir cevren olusmaya baslar kisa zamanda.
Anlasabilecegin, kafa dengi komsun falan var mi?

Bende gelin gelcem oraya benımde henuz bi işim yok cevrem yok bakalım ben napıcam

Benzer çok konu açılıyor , bende birkaç kez rastgeldim yazdımda hatta . Ama netice yok :)

Sormayin ayni dert benim de basimda. Uzun zamandir issizim. Ve tipki sizin gibi is gorusmelerinde sartlar o kadar uyuyor ki, hep umutlaniyorum. Hele bi gorusmem sahane gecmisti resmen bu is kesinlikle benim demistim. Ama
Zamaninda bi kac isi kabul edildigim halde begenmedim, kucuk is yerleri dedim vs vs, simdi is bulamiyorum. Kendim ettim kendim buldum galiba

Kurs ücretini karşıkayacak param şuan yokki, butik pasta kursu falan düşündüm tuzlu . Komşu kat görevlisi dili dışarda geliyo zaten yorgunluktan , geçen gün bi tabak kurabiye yaptım gittim ilk kez haberde verdim 30,35 dk. Oturdmadım. Saat akşam 9 falandı kızı geldi kucağına oturdu kızda 14,15 yaşlarında uykum var bla bla yapıp surat ekşitti bende bağa müsade didim. Müsade sizin dediler . Cins çekerle geziyom !!! Üstümde ölü toprağı var

Aynen aynen .. Napıyosun peki. ?

oralarda komsuluk ilişkileri yok gibi sanki.. Antalyada nerde oturuyorsunuz ?

Puff fenaymis gercekten.
Benimde arkadasim yok valla, bir iki tesebbusum oldu, baktim olmuyor biraktim.
Kendimi puzzle'lara, kitaplara, bilgisayar oyunlarina verdim napiyim. Simdi istifada ettim bir muddet evde olacagim, aksam gelince de benim adamla ugrasirim artik.
Cins paratoneri guzel laf he , begendim

Kendimi assam çok korkunçlu , ipi nerden bulcam uygun yükselti ? Tüp , hap , yüksekten atlama riskli sakat kalabilirsin ne bilem felç vs .kalır . ..riskli midayada pirince giderken elindeki bulgurdan olmak var . . Bişi diycem geçen iş görüşmesi yaptım , adam diyoki aynen ' iş için geçen gün bi bayan geldi , çıkış saatini sordu , çıkış saati olurmu ? ' cevaben abe ben günlük kırbaç sayımızı sorcaktım , ortalama kaç kırbaç atıyonuz işin durumuna göre değişir mi filen ,) köle babında . Ayrıca yukarda üye ile diyalog , açılan konuların ilerleme süreci

Son düzenleme:
Kurs ücretini karşıkayacak param şuan yokki, butik pasta kursu falan düşündüm tuzlu .
ilk mesajınızda maddi durumum kötü değil demişsiniz oysa o zmn halk eğitim kurslarına gidebilirsiniz sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…