Canım temel ihtiyaçlarımı karşılayacak kadar iyi . En azından onlarda sıkıntımız yok . Ucucunada olsa bunada şükür .evimiz var. Ama aylık 100,150 tl. Kurs ücreti çok gelebilir . Çalışmayınca :)ilk mesajınızda maddi durumum kötü değil demişsiniz oysao zmn halk eğitim kurslarına gidebilirsiniz sanırım.
Eğitim düzeyiniz ve branşınız nedir ?siz oraya gelin gittiniz sanırım..
Arkadaşlık kurmak bence zor bir şey değil. Bence ilk olarak sosyal olabileceğin bir kursa yazıl..
Zaten orada illaki kafana uyacak birilerini bulursun..
he birde mesleğiniz ne acaba? bu sene Antaya'ya geldim ve inanılmaz beğendim oteller vs dolu oralarda iş bulamazmısınız?
Antalya damıymış bu kurs ? Hangi semt acaba bilginiz varmı .İsmek kursu var pastacılık... Bi ücrette ödemiyorsun... Sadece malzeme alıyorsun okadar.... Orda Arkadaş çevren olur hem..evlimisin?
Türkiye' nin bütün illeri nin İlçe lerinde ve mahallerinde var.. Google amcaya İsmek diye yaz Araştır canım..Antalya damıymış bu kurs ? Hangi semt acaba bilginiz varmı .
Aramaya devam napalim. Ama artik umidimi kaybettim valla.Aynen aynen .. Napıyosun peki. ?
Bende Antalya ya 5 ay önce gelin geldim. Benimde hiç arkadasım yok. Belki çevre edinirim diye spor salonuna yazıldım. Ama hepsinin yasları benden büyüktu olmadı. Benim de sıkıntım bu Dışarıya çıkacak bir arkadasım yok.
Bu arada yas kacti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?