Antalya da işsiz kalmak

ilk mesajınızda maddi durumum kötü değil demişsiniz oysa o zmn halk eğitim kurslarına gidebilirsiniz sanırım.
Canım temel ihtiyaçlarımı karşılayacak kadar iyi . En azından onlarda sıkıntımız yok . Ucucunada olsa bunada şükür .evimiz var. Ama aylık 100,150 tl. Kurs ücreti çok gelebilir . Çalışmayınca :)

İsmek kursu var pastacılık... Bi ücrette ödemiyorsun... Sadece malzeme alıyorsun okadar.... Orda Arkadaş çevren olur hem..evlimisin?

Eğitim düzeyiniz ve branşınız nedir ?

İsmek değil Asmek bizdeki ismi. :) Antalya'da yaşamak bambaşka bence olumlu yanlar çıkarmalısın. Ücretsiz kurslara yani, Asmek'e belediyelerden başvurabilirsin. Eğitimleri gerçekten iyi. Bak Antalya deyince çıkıp dolaşasım kokusunu içime çekesim geldi.

bende antalya kizlar bu arada asmek kursum yeni bitti ogretmenlerimiz cok iyi ve guzel bir cevre edindim tavsiye ediyorum kesinlikle . bende sarampolde oturuyorum

Bende Antalya ya 5 ay önce gelin geldim. Benimde hiç arkadasım yok. Belki çevre edinirim diye spor salonuna yazıldım. Ama hepsinin yasları benden büyüktu olmadı. Benim de sıkıntım bu Dışarıya çıkacak bir arkadasım yok.

Asmek kurslarina bi bak derim cok faydali olabilr senin icin cunku her yastan oluyor arkadas orda

Bu arada yas kacti

Antalya da sezon kapalı satış işi anca bulursunuz bı dönem secretcv gibi sitelere bakın tabi müşteri temsilciliği yapmak isterseniz.

Antalyayı bende çok severim o sıcağı aşırı olmasa daha da çok severdim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…