- 6 Mayıs 2017
- 6.444
- 7.744
- 198
- Konu Sahibi Benbirdost
-
Ben ilk aşilamamı oldum canım.. tutmadı kesin.. eşim öcelikle istanbula iyi bir üroloğa gidecek eşimde varikosel falan var mı varsa ameliyat.. sonrasında eşimdeki düzelmeye bakılacak düzelme varsa kendiliğinden olur diye düşünüyorum olmazsa antalya tüpe kemal beye gidecez.. inşallah senin tüp bebeğin tutarcanim benm tup bebek tip fakultesinde olack rapor cikmaz uzre bikac bitest vermemis gerekiyor kisin onerdi doktor yazin onermedi beklemedyz kisa dogru nasipse baslariz sen ne durumdasn
anladm cnm ins hayirlisi olsn iste beklemedyz bizde urologa muayne olcz daha tupten once doktor gtmmizi onerdi ve dediki varikosel cikarsa ve amlyt derse ben onermiyrm tedavi asamasinda uygun bulmuyoruz diyor sen hamile kal esine doktor onerirse oda ozman başlasn cunki bazen kesin sonuc vermiyor amlyt ve bekleme iylesme suresi uzun oluyor demisti sizinde ins birsy cikmaz sonra kemal beye gidip danisirsn bu konuyu benm doktorm tip fakultesndeki safak bey belki gtsen szde rapor cikarablrsnz bilgi alirsn hemBen ilk aşilamamı oldum canım.. tutmadı kesin.. eşim öcelikle istanbula iyi bir üroloğa gidecek eşimde varikosel falan var mı varsa ameliyat.. sonrasında eşimdeki düzelmeye bakılacak düzelme varsa kendiliğinden olur diye düşünüyorum olmazsa antalya tüpe kemal beye gidecez.. inşallah senin tüp bebeğin tutargelişmelerden benide haberdar et
ozaman öyle bir sorun varsa oncelik tedavi olmali iyi dusunmussun cnm tup yapacaksinizda aceleye gtrmemek lazm bizde bi sure ilac kullanip kasim gibi baslariz nasipse hayirlisi olsun sagliklisi olsunCanım benim eşimde sertleşme sorunu var eğer varikosel teşhisi konulursa ameliyat istiyorum.. hadi tüp olsun da hemen çocuğumuz olsun kafasında olmak istemiyorum cinsel hayatımızın da sağlıklı olmasını istiyorum.. bu sertleşme sorunu 1.5 yıldır var ve eşimin özgüveni kalmadı bu durum onu psikolojik olarak yıpratıyor oyüzden en iyi doktoru bulup en iyi şekilde tedavi olmasıdır.. varikosel varsa ameliyattan sonra 1 yıl bekleriz olmazsa tüpe gideriz.. bayramdan sonra gidecez üroloğa haber veririm sanada :)
cok sevndm ins hayirli sonuclar alirsin ben beklemedym tup bebek tedavisi baslamadan once esimin bi urolojiye gdip muayene olmasi lazim rapor cikcak bize tek test yaptrmak kaldi yazin yogunlukta gidemedik kışa dogru artik tup tedavisi baslick sen nerde başlıyorsn hangi doktor?Unicornbe ben tüp bebeğe geçtim:))) sen neler yaptın?
Antalya tüp bebek merkezi hasan bulut'a gidiyorum azönce 2 tane çatlatma iğnesi oldum perşembe günü sabah yumurta toplama ve histereskopi olucam.. inşallah sende güzel haberler verirsin bana:)) bana dua etmeyi unutma:)cok sevndm ins hayirli sonuclar alirsin ben beklemedym tup bebek tedavisi baslamadan once esimin bi urolojiye gdip muayene olmasi lazim rapor cikcak bize tek test yaptrmak kaldi yazin yogunlukta gidemedik kışa dogru artik tup tedavisi baslick sen nerde başlıyorsn hangi doktor?
hadi bklim ins cnm hayirli haberlerini bekliyorum dua edecegim urolojiye hangi doktora gttiniz memnun kaldiniz mi akdeniz tip fakultesi tup bebek merkezindeki safak olgan hoca bize uroloji doktoru onerdi oda tipta bu alanda iyi demisti ona gideceğiz beklemedyzAntalya tüp bebek merkezi hasan bulut'a gidiyorum azönce 2 tane çatlatma iğnesi oldum perşembe günü sabah yumurta toplama ve histereskopi olucam.. inşallah sende güzel haberler verirsin bana:)) bana dua etmeyi unutma:)
Canım biz üroloğa gitmedik.. yumurta takibi yapan doktorum üroloğa gitmenize gerek yok dedi direkt antalya tüp bebek merkezine gidin dedi. gidincede ürolog falan söylemediler zaten eşimin spermlerinde sorun çıkmıyor... ben antalyada yaşamıyorum oyüzden bahsettiğin doktoru bilmiyorum ama senin kendi doktorun önerdiyse ona gidin bencede..hadi bklim ins cnm hayirli haberlerini bekliyorum dua edecegim urolojiye hangi doktora gttiniz memnun kaldiniz mi akdeniz tip fakultesi tup bebek merkezindeki safak olgan hoca bize uroloji doktoru onerdi oda tipta bu alanda iyi demisti ona gideceğiz beklemedyz
anladim cnm esimde sperm sayisi cok.dusuk o yuzden.once muayne.olmamizi tavsiye etti bnm eş durumundan dolayi rapor cikiyor zaten o nedenle ozele gerek kalmadi zaten yazin tedaviye baslamayi onermedi o yuzden kışa doğru ins emeklerinizn karsiligini alirsiniz canimCanım biz üroloğa gitmedik.. yumurta takibi yapan doktorum üroloğa gitmenize gerek yok dedi direkt antalya tüp bebek merkezine gidin dedi. gidincede ürolog falan söylemediler zaten eşimin spermlerinde sorun çıkmıyor... ben antalyada yaşamıyorum oyüzden bahsettiğin doktoru bilmiyorum ama senin kendi doktorun önerdiyse ona gidin bencede..
Yani devlette mi olucaksın..? Rapor kabul eden özellerde var bence onlarıda bi araştır inşallah emeklerimizin karşılığını alırız..anladim cnm esimde sperm sayisi cok.dusuk o yuzden.once muayne.olmamizi tavsiye etti bnm eş durumundan dolayi rapor cikiyor zaten o nedenle ozele gerek kalmadi zaten yazin tedaviye baslamayi onermedi o yuzden kışa doğru ins emeklerinizn karsiligini alirsiniz canim
akdeniz tip fakultesinde olursa cok uygun bir fiyatla oluyorsn ama antalya tup bebek raporlu gelsn bile az bir indrm yapiyor tip fakultesindeki hocaya ozel muayene oldum ben cok iyiydo yaklaşımı bilgilendrmesi ins pozitif enerji aldim ilk tedaviyi onunla denemeyi dusunuyorzYani devlette mi olucaksın..? Rapor kabul eden özellerde var bence onlarıda bi araştır inşallah emeklerimizin karşılığını alırız..
Antalya tüp bebek rapor kabul etmiyormuş artık.. Inşallah çok iyi geçer süreçlerin..akdeniz tip fakultesinde olursa cok uygun bir fiyatla oluyorsn ama antalya tup bebek raporlu gelsn bile az bir indrm yapiyor tip fakultesindeki hocaya ozel muayene oldum ben cok iyiydo yaklaşımı bilgilendrmesi ins pozitif enerji aldim ilk tedaviyi onunla denemeyi dusunuyorz
hadiya bu iyi haber olmadı ama artk devlet cogu kisiye imkan sagliyor o nedenle sayilar artti özelde bole bi uygulama gtrmistr antalya da 2 3 tup bebek merkezi var ztn gelismeleri bildr cnm ins guzel haberler alirsin bide ikiz oluyorms cogu tedavi gorenlerin bnm cevremde ikiz bebegi oolduAntalya tüp bebek rapor kabul etmiyormuş artık.. Inşallah çok iyi geçer süreçlerin..
Ahhh ya bende ikiz istiyorum :)) ama hasan bey tek koyacam dedi.. yumurtalarım toplanalı 2 gün oldu.. ayni zamanda histereskopide oldum... şimdilik sağlıklı devam eden 14 yumurta var.. bugünde arayıp bilgi verecekler.. inşallah bir gün güzel haberler veririz birbirimize:))hadiya bu iyi haber olmadı ama artk devlet cogu kisiye imkan sagliyor o nedenle sayilar artti özelde bole bi uygulama gtrmistr antalya da 2 3 tup bebek merkezi var ztn gelismeleri bildr cnm ins guzel haberler alirsin bide ikiz oluyorms cogu tedavi gorenlerin bnm cevremde ikiz bebegi ooldu
super ya cok sevdnm yumurtalarn durumu guzelmis bugun ki haberde guzel gelir ins haber ver aradklarnda merak ettm buarada histerekopiyi ne icin oldun tup bebek yaptrdigin icin gerek duyuluyormu?Ahhh ya bende ikiz istiyorum :)) ama hasan bey tek koyacam dedi.. yumurtalarım toplanalı 2 gün oldu.. ayni zamanda histereskopide oldum... şimdilik sağlıklı devam eden 14 yumurta var.. bugünde arayıp bilgi verecekler.. inşallah bir gün güzel haberler veririz birbirimize:))
Bugün 3.gün canım hala 14 tane var ama 6 tanesi 1.sınıf olarak devam ediyor.. inşallah eksilmezler dua et.. 2 gün daha beklicemsuper ya cok sevdnm yumurtalarn durumu guzelmis bugun ki haberde guzel gelir ins haber ver aradklarnda merak ettm buarada histerekopiyi ne icin oldun tup bebek yaptrdigin icin gerek duyuluyormu?
Bu arada rahmim kalp şeklindeymiş tam embriyoyu yerleştireceğim yer, oyüzden oraya müdahale etmem gerekiyor şanşı yükseltmem gerekir dedi ve opu işleminde ayrıca histereskopi oldum..Bugün 3.gün canım hala 14 tane var ama 6 tanesi 1.sınıf olarak devam ediyor.. inşallah eksilmezler dua et.. 2 gün daha beklicem
1.sınıf 6tane cok iyi cnm hadi ins bakalim smdi ne durumdasn transfer nezman negerekiosa yapilms gerisi Allahin taktiri buarada 1.sinif olmayan yumurta bile hic beklemeyen sekilde hamilelikle sonuclaniyor pozitif dusun :)Bu arada rahmim kalp şeklindeymiş tam embriyoyu yerleştireceğim yer, oyüzden oraya müdahale etmem gerekiyor şanşı yükseltmem gerekir dedi ve opu işleminde ayrıca histereskopi oldum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?